Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje teksture u daljini se bolje vidi 1800p ima razlike...

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Negde se vidi razlika,negde ne...

Samo da javim da mi je stigao TV pre koji dan, tako da sad mogu iz prve ruke da kazem da je 4K+HDR veoma sexy combo.

Za sada sam igrao samo
- Infamous SS - upscaling odlicno izgleda, malo je meksa slika nego native, ali imho izgleda jako dobro, a sama igra je prelepa i dan danas, opusteno bolje izgleda od WD 2 u nekim scenama. A HDR je super, vatra/sunce/sijalice i slicno kao da "izlazi" iz TV ekrana.
- TLOU Remaster - WOW da ne poverujes da je ovo PS3 igra, 4K + HDR su je podigli na skroz novi nivo, apsolutno prelepo izgleda, ND su stvarno ispred svog vremena. HDR u onoj prolog sceni bas doprinosi atmosferi, zapaljenje zgrade i farovi automobila bas "bodu" oci :)

Pro veoma tiho radi u obe igre.

Skroz sam zadovoljan kupovinom, sad jos da se nadje vremena da se nesto i odigra :/

Samo da javim da mi je stigao TV pre koji dan, tako da sad mogu iz prve ruke da kazem da je 4K+HDR veoma sexy combo.

Za sada sam igrao samo
- Infamous SS - upscaling odlicno izgleda, malo je meksa slika nego native, ali imho izgleda jako dobro, a sama igra je prelepa i dan danas, opusteno bolje izgleda od WD 2 u nekim scenama. A HDR je super, vatra/sunce/sijalice i slicno kao da "izlazi" iz TV ekrana.
- TLOU Remaster - WOW da ne poverujes da je ovo PS3 igra, 4K + HDR su je podigli na skroz novi nivo, apsolutno prelepo izgleda, ND su stvarno ispred svog vremena. HDR u onoj prolog sceni bas doprinosi atmosferi, zapaljenje zgrade i farovi automobila bas "bodu" oci :)

Pro veoma tiho radi u obe igre.

Skroz sam zadovoljan kupovinom, sad jos da se nadje vremena da se nesto i odigra :/

Znači onaj Sony XD8xxx o kojem se govori? Gledam ovih dana po oglasima - 49" - 820-850€ - uopšte nije loša kupovina ...

TV je fantastican i vredi svaku paru. Ja sam uzeo kao sto ranije pisah 43" za 720 eur posto mi je to em savrsena velicina (na manje od metar sedim) em on ima VA panel koji daje ipak bolju crnu od IPSa koji je u vecim verzijama, mada je i ta crna daleko od idealne. Boje, kontrast, svetlina sve su doveli skoro do savrsenstva na LCDu, al crna ce zauvek ostati slaba tacka i tu jedino oled vredi, tamo za 4-5 godina kada bude ispod 1k evrica xD

Koji je to tacno model? Jel ima 10-bitni panel?

Definitivno je sve, makar sto se TV-a tice, subjektivna stvar. Meni bi na manje od metar bilo previse blizu 23" a kamoli 43". :D
Sada je konzola u potpunosti iskoriscena, ne sumnjam da igre izgledaju brutalno. :)

Poslednja izmena:
@padawan
Sony XD8005 (usa verzija je x800d), al ima par varijacija sto se tunera tice i boja pa znaju zadnje dve cifre da budu druge XD80xx kao sto je napisao vladimir. Ima 10bit i WCG zato sam ga i uzeo.

@joxy
Stvar navike xD Mada primecujem npr kada gledam serije koje zauzmu ceo ekran da malo "setam" glavom xD
Filmovi su vecina 21:9 pa lakse ispratis sve :D

@Grunt, upravo tako, sve je stvar navike, kako kome odgovara. :)
Super je to cena za taj model. Generalno cene padaju jako brzo, sledece godine ce izaci neki novi model a ovaj biti jos jeftiniji i tako sve u krug, treba upecati pravi trenutak za kupovinu. ;)

A sony KD49XD7005BAEP jel ispod serija...dal valja?

Ja sam pre neki dan uzeo ovde sa foruma polovan PS4 sa idejom da predjem par exkluziva.npr(God of war rem,Uncharted sve,Last of us,Order 18xx,Until Dawn )nisam sve kupio ali za koji dan.Posto nisam bio vlasnik ni jedne konzole a igrao sam ih sto kod drugova itd... za sad sam zadovoljan.

Generalno igre mogu na KP da se nadju od 2000rsd do 35e recimo neki novi naslovi.Jos nisam registrovao nalog na USA ali ne znam ni sta bi kupio mozda Hevy rain npr.
Kad se covek malo sracuna sad polovan ps4 sa sve kupovinom igara je jeftinije nego nov PC za gaming.

Nisam pratio igre baš sve za PS4 ali sam se iznenadio da nema Teken za Ps4 da nema još uvek Gran Turismo i plus da je nova konzola tolko već stara a nije izašao novi God of War kolko vidim tek na kraju 2017 god koji smor.

Fale tabačine fale one klasične konzolaske platforme generalno utisak je da konzoli fale igre.
Ovo sto su preplavili konzolu sa ala steam glupim igrama je cist *****izam.U 99% ima tih igara za pc sa torenta ni ne pogledam ih.
Ulazim u dug post.Ako neko ima predlog za tip igara koje igram a to su brza zabava igre,a nema za PC a ima na PS4 nek predloži.:wave:

Poslednja izmena:
Infamous, Ratchet & Clank, Driveclub, Until Dawn, Killzone ShadowFall, Little Big Planet 3, Beyond: Two Souls, Bloodborne...

Послато са Nexus 6P

Ko hoce Final Fantasy XV za PS4 ? Javljajte se na pm. Imam jedan key, random cu dati nekom. Necu da neki nindza pokupi.

Daj onome ko se prvi javio :D

Daj onome ko se prvi javio :D

Poslao ;) Javi ovde da li radi da ne bude da trolujem :) Hf

P.S Izgleda da je kod mozda i EU a mozda i mora da se saceka izlazak, kako god dobio sam ga zbog prijave na press listi a konzolu prodao..ako ne odgovara @milosma neka ga podeli sa vama.

"Once the game is released in your region (midnight your local time) you are free to post videos, impressions, reviews and do live streams.
Important: Before starting a stream or any capture, make sure you download the latest patch (1.02) for the game!"

Poslednja izmena:
Druze samo i javno da ti se zahvalim,radi kod. Zaista prelep gest,dati novu igru za DZ tek tako. :)

Bogme svaka cast mazi, a ti milose bi mogao da udelis nekom guest slot sada pa da se on deli ko lokalna znas sta, da svi predju :)

Može naravno, ko se prvi javi dobije Guest-a :D samo neka ima obavezu da prosledi nekome ovde kad mu dosadi ili pređe igru. Naravno nemoj da se razmišlja o prodaji itd. ne bi bilo fer zaista, da ne kažem neku drugu reč...

Da hdr mi treba,kolko je taj x800d ?

~720€ (43XD8005)

Послато са Nexus 6P

Bogme svaka cast mazi, a ti milose bi mogao da udelis nekom guest slot sada pa da se on deli ko lokalna znas sta, da svi predju :)

Kad imam a ne treba uvek podelim :) Samo to radim na podforumu PC igre u temi za Akcije i sl, ovo je druga (valjda) "AAA" igra pored Deus Ex-a, ovako manje za PC delim na steamu kad ih ima posto ovde nindze ulecu a nije zahvalno ni da dajem prvom ko se javi, uvek :) Sada se samo milos i javio pa je zasluzeno :D

Ništa nek je sa srećom :D sad treba skinuti 52GB...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno