Ona se plaća 800 dinara pri otvaranju, ali tehnički zaista nema održavanja.Intesa Internet.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
U Kom Bank kartica za internet (Visa electron) košta 500 din da se izvadi, to su svi troškovi za 3 god. koliko traje kartica.
Ih bre stopke...Nije najbolja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je neka nova ? Ja imam internet visu, na godinu dana 250 din
Mogu i druge strane valute, ne mora samo evro. Dinari ne mogu.Zato sto na nju moze samo u evricima da se placa. Meni je bolja visa internet kod komercijalne jer je u dinarima. Sad imaju onu tag only visa karticu isti fazon.
Sent from my D6603 using Tapatalk
+1 imam viza internet kod komercijalne ali su je ukinuli, isti fazon kao ova.http://www.kombank.com/visa-mytag-one-only-poljoprivreda
Stigla za 4 dana. Radi sa paypal. Koliko prebaciš na nju, toliko imaš da trošiš. Ao si u Kom bank i imaš app za mobilni, vidiš karticu preko app i možeš da prebaciš novac. Jednostavno i funkcionalno.
И није баш нова.Имаш и дебитну динарску Мастеркард бесплатно за онлајн плаћања(уз текући),ако ти не треба баш Виза.To je neka nova ? Ja imam internet visu, na godinu dana 250 din
Veliki plus kod tih kartica kod komercijalne je da svako može da vam uplati novac pošto je račun dinarski. Trebalo mi je ovo ove godine jednom bas hitno. Na intezinu moze samo vlasnik. Meni paypal npr skida dinare po njihovom kursu, što mi je ok jer nisu velike transakcije.
И није баш нова.Имаш и дебитну динарску Мастеркард бесплатно за онлајн плаћања(уз текући),ако ти не треба баш Виза.
То се добија код потписивања уговора,мени записано хемијском на уговору.С тим кодом се региструјеш и формираш поздравну поруку и лозинку да би могао куповати на сајтовима с додатном заштитом.Мислим да се активациони код може и тел. и СМС-ом добити.Takodje pre par dana uzeo Visa Electron One&Only u Komercijalnoj. Sinoc hteo da rezervisem avio kartu, i da bih zavrsio kupovinu, trazi mi neki aktivacioni broj. Nisam znao sta je to, ukucao tri puta razlicite brojeve, koja sam nasaoi automatski mi prekinu kupovinu jer nije pravi broj. Odem do banke, i na kraju se ispostavi da uopste nisam dobio taj broj. Sve ovo se mozda ne bi desilo, da mi ovo nije prvi put da koristim internet karticu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari