Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzeo sam od oca S6 Edge, fon uzet u mts, star je mesec dana. Odmah sam primetio da u gornjem delu, pri samom vrhu ima mali cudni polu_krug. Mislio sam da je od nekog drop down menija, ali definitivno nije, niti se pomera prilikom rotacije ekrana. Pretpostavljam da su u pitanju mrtvi pikseli i koliko sam pogledao po netu, nije bas retka pojava kod modela, sto nije bas za pohvalu.... Zanima me da li je moguce ostvariti garanciju za ovo? U ytvari nisu ni mrtvi pikseli, vec je na mestu tog malog lolu kruga izuzetno zatamnjeno...

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Evo kako izgleda, kod mene je samo skroz gore... Bas cudno, javlja se samo po ivicama i skroz je pravilnog oblika poluloptica. Nisu crknuti pixeli jer kad se zagleda, vidi se da je jedva providno...
ad8af752c1ee503b8870ca17a40c2b95.jpg
9366fac39cb211be679f6c26c72ef620.jpg
ebff518442993666a171776bd9db44f1.jpg

Poslednja izmena:
videh takav i na oglasima pre neki dan... zanimljivo da su isto tako bili pravilni delovi kruga

Ja cu to da menjam. Po meni je nedopustivo za flagship model, i cik da mi ne uvaze garanciju.... Fon nikada nije ispao i nema nikakvih ostecenja. Ja ga nisam zagledao, a matori to ne bi primetio da je bio fon kod njega jos 2 godine 🙂)

Ti krivi oledi očito nisu još dostigli vrhunac.. baš me interesuje kako se ponaša onaj lg oled na xiaomiju 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

nedopustivo je i za telefon od 50e, to jednostavno nije ispravan ekran 🙂

A sta mislite, da li zuriti sa reklamacijom uopste, ili sacekati par meseci?

Ako imaš validnu garanciju sa fiskalnim računom i nije prošlo 6 meseci od kupovine, možeš da tražiš nov uređaj ili novac.
Gore na slici nisu isti telefoni, ako nije od nagnječenja i korisnikovom nepažnjom nastalo, ja bih tražio nov telefon ako sve ispunjavaš iz gore napisane rečenice.

Ok hvala. Imam sve sem fiskalnog, jer je sve uzeto za dinar. Imam ugovor na kome su 3 uredjaja sa upissnim imei svakog, pib firme i blanko Samsung garanciju sa nasim pecatom... To je lepo ako mogu da trazim nov uredjaj, ali sta ako nemaju S6 edge da mi daju, kao sto verovatno i nemaju? 🙂
Na slici nije moj fon. Nije nikakvo nagnjecenje, vec fabricka greska. Moj otac je uzeo telefon za sebe, pa sam ja uzeo a njemu kupio A5 posto mu bolji ne treba. Tek sam video pre neki dan, a on to ne bi primetio ni za 2 godine...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemoj kasnije da bude Samsung kriv telefon eksplodirao 🙂

Ili da nadjes neki provereni koji su ljudi uzimali ili original.

Sent from my m2 note

Odjednom mi Android OS najveći potrošač baterije, ovo je preko noći za par sati skinuo? Google backup isključen, posto je ranije on pravio problem, bio je skoro update neki, da nije on nesto zeznuo?

77d3acf9cdbb76d8ce4a99fa9904b9dd.jpg

Pozdrav svima,
danas uzeh S6, pod garancijom je jos uvjek ali kad sam ga provjerio vidim da je okinut knox, plus sto mi ne dozvoljava da provjerim update... Ne znam sta je radjeno na telefonu, smijem li skinuti i preflesovati softver nekim oficijalnim?
f06f34adb2b582b3bb30a352ea8c06a0.jpg
c75467719c26a2425a9e1ba5a04eace2.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Garanciju vise nemas, to je prvo sto proveravaju u servisu, a uvek mozes da stavis officijalni rom.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hvala za info.
Za garanciju cu rijesiti nekako sa ovim od koga sam uzeo telefona, samo sam se brinuo hoce li biti problema kada pustim da se instalira oficijelni rom.
S obzirom da nisam nasao za BIH, koji mogu uzeti od ovih ?

Uzmi Poland, oni dobijaju uvek prvi update u Evropi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koji mi wirelles punjač preporučujete za s6? Vidim da ima dosta nekih modela, pa ne znam razlike i koji uzeti
Ovo su modeli koje mi izbaci u ponudi u mediamarkt
Ep-ng930
Ep-pg920
Ep-pn920
Ep-pa510

Vrisnuo mi touch na Edge Plus-u. Odjednom, bez ikakvih "najava", sinoć prestade da reaguje.

Sad ću verovatno da se upoznam sa svim čarima domaće garancije (ima tragova vode, polomio si levu šklombucnu, terao si ga mnogo preko džombi, i slična objašnjenja...).

Hmm, kako je sinoć prestao da radi, tako je popodne sam od sebe proradio...

Ima li neko rješenje za slab prijem na s6? Zamjena sim kartice ili nešto drugo? Često mi se dešava da telefon izgubi signal i poslije nikako neće da ga uhvati sve dok ne odradim restart

tapatalk

Flešuješ ga, uradi hard reset, ako neće - reklamacija

Tapatalk 6.3.3(Build 825)

Moze mala pomoc. S6 edge je nov (SM-G925F).. Jel moguce promeniti, modifikovati, pocetnu temu, ekran? Dodati neki viget (bez instaliranja nekog lancera) ? Naime gledam sve moguce slike koje mogu da nadjem i razne snimke, ali nijedan nema pocetni ekran (temu) kao ovaj. U cemu je caka ?

Jeste to... Hvala. nisam znao kako da objasnim 😀... A naviklo se na standardno 🙂

P.S. Koju zastitu za staklo i futrolu preporucujete za s6 edge, a da ima da se kupi u Beogradu?

Poslednja izmena:
posto ne mogu da editujem opet
Da li ima negde u Beogrady Spygen Galaxy S6 Edge Case Rugged Armor i koja je cena. Koju zastitu za staklo i futrolu preporucujete za s6 edge, a da ima da se kupi u Beogradu? Voleo bih da to bude potpuna zastita tipa flip cover ako ima za preporuku

Flešuješ ga, uradi hard reset, ako neće - reklamacija

Tapatalk 6.3.3(Build 825)
Ništa ne pomaže, odradio reset, isto sve..jednostavno izgubi signal i nema popravka dok ga ne respringujem. Jel iko imao sličan problem na s6? Definitivno ga nosim na servis

tapatalk

Pošto vidim da si bivši iPhone korisnik... Hard reset kad se kaže na androidu nije isto kao iPhone-u.

Hard reset je brisanje svega (factory defaults iliti full wipe).

Jesi flesovao neki stock rom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno