Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jel ima netko iskustva sa Galaxy S7 EDGE S View Cover?Uzeo bih taj posto ga imam na n4 i bio sam zadovoljan.Ima li kakvih mana EDGE S View Cover na s7edge?

Ima na kupujem prodajem 4900 kosta.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

hoću da uzmem sebi S7 preko mts box-a... a pod obavezom sam kod telenora. kako da odradim sim unlock? ima li neko iskustva sa tim?

Jel moguce da nitko ne koristi orginal S View Cover tj.da stavljate telefone u razne reprodukcije?

Jel moguce da nitko ne koristi orginal S View Cover tj.da stavljate telefone u razne reprodukcije?

Ne koristim s view..samo tanku providnu futrolicu i kada sam na motoru ili treniram koristim nilkin defender... Sview ne volim jer me nervira flaparanje onog gornjeg dela sto prekriva ekran...

Sent from my iPad and crappy IOS.

hoću da uzmem sebi S7 preko mts box-a... a pod obavezom sam kod telenora. kako da odradim sim unlock? ima li neko iskustva sa tim?
Koliko sam u toku, generalno svi Samsung telefoni su sim free kod svih operatera, poslednjih godinu dana, mozda i malo jace.

Nisam video ni jedan s7/e da je zakljucan na mrezu a da je uzet kod domacih operatera.

Sve i da nekim cudom bude zakljucan uz Box paket, otkljucavanje za Samsung je oko 20e bilo do sada, najbolje proveri.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Switzerland (AUT) upravo dobio novembarsko ažuriranje.

Ne koristim s view..samo tanku providnu futrolicu i kada sam na motoru ili treniram koristim nilkin defender... Sview ne volim jer me nervira flaparanje onog gornjeg dela sto prekriva ekran...

Sent from my iPad and crappy IOS.
Ma dobro prilagodio si poslu.Kod mene to mora da izgleda malo lepse,sto bi rekli na nivou ha ha.

^
Ja imam običan S7. Svakih 5-6 sati sam proveravao, tek posle ponoći je stiglo.

Na novembarskom baterija još bolja i telefon fluidnije radi - 70-30 WiFi i 4g
Bluetooth nije gasen uopšte
4303d66c14c44ac27eb94152b20a0ffd.jpg
bbfaf5900ff0504eaae16100627a0fc2.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Evo informacije iz prve ruke.S clear wiew kosta na tc usce Beograd 6000 dindzi a na kp je 4900 u cemu je fazon ne znam.Reko sam drugaru da mi kupi i gotovo a wiereles punjac sto stoji uspravno kosta 8000 dindzi.Sto je mnogo mnogo je i odustao sam od njega.Obicne folije nemaju,imaju samo zastitno staklo ali izgleda debelo i odustao sam.Ako mi verujete kod mene u Pozarevcu nema nigde da se kupi obicna folija ni s clear wiev futrola uopste bilo sta od ogrinala,dok staklo ima nekvalitetno jer se tesko odlepljuje kad zatreba i vrlo je rizicno bas zbog skidanja,u poverenju mi rekao gazda jer sam kod njega ostavio mnogo para pa me ispostovao.Sve radnje sam obisao od vipa,mts-a,telenora i mobilnih radnji.U mobilnim radnjama sve moguce reprodukcije ali od orginala nista.Da se dodam nasao sam opet na kp orginalni wiereles punjac za 4000 dindzi ali bas orginalni 100 posto pa se secam da je bilo reci da ne moze da puni preko bilo kakve futrole na telefonu.Da ne bih preturao stranice nazad moze li to netko da mi potvrdi ili opovrgne da moze da se puni na wieireles punjacu tel sa bilo kakvo futrolom.Bio bih zahvalan i odmah bi narucio taj orginal od 4000 hiljade ako moze da se puni preko futrole.

Poslednja izmena:
Zavisi od futrole.
Zamenski uspravni koji ima i fast charging mi nije punio preko Spigen NeoHybrid kejsa, dok originalni ali ležeći koji sam uzeo od Priesta puni kroz tu futrolu.

Šanse su da će originalni da ti puni, ali zavisi koliko je debela futrola i od kojih je materijala.

Poručio sam spigen case i foliju na eBay i stiglo je u Bg 14.11. (na tracking_u) se vidi, međutim pošiljke i dalje nema. Da li je ovo normalno?

S7 uzet u vipu, stigao novembarski patch.
Ima li neko nugat sa domacih mreza?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ako pitaš da li su ljudi koji su na našim mrežama stavljali sedmicu, jesu.

Ako pitaš da li su ljudi koji su na našim mrežama zvanično dobili sedmicu, nije niko. Tek se beta testira u Britaniji. Oko nove godine se očekuju puštanje stable verzije.

Što se tiče ovog uspravnog bežičnog punjača i punjenja telefona dok je u nekoj zaštiti, radi bez problema. Zapravo, radi na razdaljini do 5mm osim ako nemaš neku metalnu zaštitu na telefone. Probao sam da stavim kožnu futrolu između telefona i punjača, znači dva sloja kože, i puni normalno. Isto tako mi puni i kad nosim spigen liquid crystal.

Drugari imam jedno pitanjce za G935FD edge dual sim. Posto postoji samo za azijsko trziste, da li isplati uzimati ga? posto imam potrebu za dual sim telefonom? kakva su vasa iskustva? Jel ok radi na MTS-u? Lte itd..? Jel ne trosi drasticno vise baterije zato sto je dual sim? Jel isto dobija update kao G935F verzija?
Hvala.

Ne razmišljaj, uzmi ga slobodno, radi kao i svi ostali telefoni, update je isti kao i za obični model.
Ja sam svoj rootovao, pa ne razmišljam o fabričkim, ali znam da su identični.
Ne troši mnogo više baterije, jer je druga kartica na 2G dok je prva na bržim mrežama i obrnuto.

Što se tiče ovog uspravnog bežičnog punjača i punjenja telefona dok je u nekoj zaštiti, radi bez problema. Zapravo, radi na razdaljini do 5mm osim ako nemaš neku metalnu zaštitu na telefone. Probao sam da stavim kožnu futrolu između telefona i punjača, znači dva sloja kože, i puni normalno. Isto tako mi puni i kad nosim spigen liquid crystal.

Hvala na odgovoru u pitanju je s wiev sa prozorcetom ako kroz spigen prolazi trebalo bi i kroz ovaj.Ujedno da odgovorim za duosa.Ja sam uzeo bas taj zezo sam ih sve po kuci tj dupe im pomerio dok nisu ukapirali da poseduje i drugi broj.U sustini zadovoljan,medjutim sve mi popaljeno i mogla bi baterija da traje duze.

Poslednja izmena:
Pa trebalo bi da radi i sa tim. Ako prolazi kroz dva sloja kože onda bi trebalo i kroz taj. Ako imaš mogućnost, proveri i uživo ili sačekaj da se javi neko ko možda koristi takvu zaštitu.
Ja sam digao ruke od toga. Imam foliju na displeju i telefon je u toj kožnoj futroli. Uživam u njegovom obliku i dizajnu. Eleganci više od toga teško da može ;)

Ma i mene nerviraju te futrole i zastite.Nema lepseg dizajna kad ga stavis na stol golog(mislim na s7 edge) kao pistolj,dolaze obline do izrazaja kao kod zene dupe,sise,struk a ajd da pomenem facu :)

Vrh Dno