Gde bi uzeo hoću i jaJel ima netko iskustva sa Galaxy S7 EDGE S View Cover?Uzeo bih taj posto ga imam na n4 i bio sam zadovoljan.Ima li kakvih mana EDGE S View Cover na s7edge?
Pa sećam se zota Roma sa g2ke, pa rekoh...Ne!!! Odakle ti to
Isto tako se i ja sećam - možda je rom bio pozajmljen? [emoji14] [emoji14]Pa sećam se zota Roma sa g2ke, pa rekoh...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Jel moguce da nitko ne koristi orginal S View Cover tj.da stavljate telefone u razne reprodukcije?
Koliko sam u toku, generalno svi Samsung telefoni su sim free kod svih operatera, poslednjih godinu dana, mozda i malo jace.hoću da uzmem sebi S7 preko mts box-a... a pod obavezom sam kod telenora. kako da odradim sim unlock? ima li neko iskustva sa tim?
Ma dobro prilagodio si poslu.Kod mene to mora da izgleda malo lepse,sto bi rekli na nivou ha ha.Ne koristim s view..samo tanku providnu futrolicu i kada sam na motoru ili treniram koristim nilkin defender... Sview ne volim jer me nervira flaparanje onog gornjeg dela sto prekriva ekran...
Sent from my iPad and crappy IOS.
Moj isti - ja dobio još neki dan - kako to?Switzerland (AUT) upravo dobio novembarsko ažuriranje.
Aj pošalji link na PP ne mogu da nađemIma na kupujem prodajem 4900 kosta.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ima na kupujem prodajem 4900 kosta.
Aj pošalji link na PP ne mogu da nađem
S7 EDGE
Da ali nema clear cover u Vip-uOriginalni Samsung S View Cover za Samsung Galaxy S7/S7edge je u VIP-u 4.800 rsd (+ 10% popusta za ca$h), tako da za taj novac KP tu nema šta da traži...
Što se tiče ovog uspravnog bežičnog punjača i punjenja telefona dok je u nekoj zaštiti, radi bez problema. Zapravo, radi na razdaljini do 5mm osim ako nemaš neku metalnu zaštitu na telefone. Probao sam da stavim kožnu futrolu između telefona i punjača, znači dva sloja kože, i puni normalno. Isto tako mi puni i kad nosim spigen liquid crystal.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sa tim radi sigurno - ima i na YOUTUBEHvala na odgovoru u pitanju je s wiev sa prozorcetom ako kroz spigen prolazi trebalo bi i kroz ovaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari