Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Do zemlje je, negde gde obeležavaju kao 4G, negde kao LTE.

Aha, na istom ti ROM-u bilo pre 4G.

Da, onda je do ROM-a.

Sa XDA
There is a configuration option within android
That configuration decided 4g or lte
The maker of your ROM decides which one

Poslednja izmena:
Kod poljaka je LTE, kod naših 4G. Nema razlike, samo oznaka. Meni iskreno lepše LTE da piše ne znam zašto :D

Sent from my m2 note

Papa fura S7 Edge skinuo se s iPhone[emoji2]

7c8b82df1c7fcfff353bcb33ed1b8cdd.jpg

d73bed38fcf284099d9875f689179ad4.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ljudi pre neki dan stavim cist rom SEE sve se lepo istalira ali i dalje ga samsung info vidi kao da je XEO csc...nije mi jasno zasto je sada Poljak jel mogu to nekako da vratim da bude kao pre csc SEE?

f49f2d1eab08f6223da4a825623e6627.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa radi ali ima subisnih app koje na SEE nema i sada pije bateriju kao da je voda ima svakakvih glupoti dodatno instaliranih uz Rom stim da se malo grejucka vise nego ma SEE mi je uvek bio ladan kao spricer

Zvekni neki stariji SEE pa vidi šta se dešava

S7 EDGE

Probaj još stariji
Inače mali lag sam primetio na novembarskom-kada izlazim iz neke app tako što stisnem home dugme ikonice se polako učitavaju na home screen-u
Ništa specijalno ali dosad nije toga bilo

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ljudi pre neki dan stavim cist rom SEE sve se lepo istalira ali i dalje ga samsung info vidi kao da je XEO csc...nije mi jasno zasto je sada Poljak jel mogu to nekako da vratim da bude kao pre csc SEE? Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Rekoh ti ja da ne čačkaš to samsung region ****** [emoji3]
Sad bez ruta i gubitka garancije nećeš moći da vratiš SEE ...
Ima par fora na xda forumu, ali teško ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Rekoh ti ja da ne čačkaš to samsung region ****** [emoji3]
Sad bez ruta i gubitka garancije nećeš moći da vratiš SEE ...
Ima par fora na xda forumu, ali teško ;)

Moze link od tih par fora da probam sa xda pa ako uspe uspe ako ne onda cu ga rootam pa sta mi bog da...

Ne sećam se, davno bilo ...
Potraži samo Samsung csc problem i naći ćeš gomilu problema i rešenja.

@zota81
Problem je što su to multi CSC romovi i sam bira neki default koji najverovatnije nije onaj koji ti treba, pogledaj i na tvom screenshot-u imaš u dostupnim CSC kodovima i SEE ali ja nisam našao način kako da prebacim na SEE bez root-a.
Inače baterija će ti trajati isto, samo sačekaj dan, dva da se smiru.

Poslednja izmena:
Evo sad se zakucao na home screen-u. Jel se nekom dešava?
Jedino restart pomogao ali i dalje neki sitni lagovi

S7 EDGE

Cekajte ako se uradi root kod samsunga i prmeni se csc na SEE i onda opalim stock rom zar se i dalje vidi da je telefon root-an nije mi jasno zasto onda gubi garanciju...znaci kad se jednom root posle se uvek vidi da je rootovan ili se ne vidi pitam zbog garancije???

Zar ti nisi developer?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Okine jedan brojač na telefonu i uvek se posle vidi da si nešto čačkao.

Cekajte ako se uradi root kod samsunga i prmeni se csc na SEE i onda opalim stock rom zar se i dalje vidi da je telefon root-an nije mi jasno zasto onda gubi garanciju...znaci kad se jednom root posle se uvek vidi da je rootovan ili se ne vidi pitam zbog garancije???
Dobro došli u magični svet Samsung softvera [emoji3]

+1 [emoji1]
Inače našao sam u čemu je bio problem - drndao sam nešto u developer opcijama
Kad je Knox okinut onda piše ovako 0*1?
S7 EDGE

Turn off the device. While device is off, Press the Power button, Volume Down, and Home buttons and hold until you see a Warning screen, press Volume Up (continue). At the top left of the screen you'll see "Knox Warranty Void: X (0x000X)" where X is the number of times Knox has been tripped.May 23, 2015

Sent from my iPad and crappy IOS.

Turn off the device. While device is off, Press the Power button, Volume Down, and Home buttons and hold until you see a Warning screen, press Volume Up (continue). At the top left of the screen you'll see "Knox Warranty Void: X (0x000X)" where X is the number of times Knox has been tripped.May 23, 2015

Sent from my iPad and crappy IOS.
Sad piše downloading - kako da izađem iz tog?
Edit - našao

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno