Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Meni gmail radi uredno, na tapatalku ne koristim notifikacije. Super za Mokee, bas sam razmisljao opet malo skoknut na njega, imam backup od onog zadnjeg releasa

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Interesuje me kako ti radi backup od EUI kada se vraćaš sa npr mokee na EUI,meni na x600 nikako tj.uvek nešto zezne u ne radi kako treba pa zato i ne čuvam beckup.

Sent from my x600 using Tapatalk

Radilo je do sad bez problema. Mislim na twrp backup

Poslednja izmena:
paznja!! ne pokusavajte petljat po postavkama mreze tj. mjenjat bandove jer bi mogli naj*** ko ja.. :D

from my Bv2000s on TT

Napiši šta si tačno radeo da znamo.

ono sta se nesmije.. :D
iz Nova launchera izvukao widget "BandMode" i promjenio na US Band.. nakon toga nema vise signala..

from my Bv2000s on TT

Pa sto si to menjao? Telefon valjda ne podrzava usband

dobro da nisi iz znatizelje probao krash test :smash::mad:

Koliko vise u proseku trosi baterija kada se ukljuci ona fora za notifikacije?

Nisam ni stavio, nego čisto kao obaveštenje da ide i dalje update.

Ok ,da li piše šta je novo?

Ne izbacuju oni to tako, već za zvaki nightly ide spisak promena, pa onda sve to ide u release sledeći. Ima par stvari i za X820. Ima u logu tamo sve na sajtu, da ne kopiram sad, na telefonu sam :) U svakom slučaju bug fixes.

@lukam ne skidaj, bootloop, evo me sve dizem ponovo, *****, obrisao backup.

Auu bootlop na tom? Boze....kako je sve tako neistestirano pusteno

Jel si probao ovo?

I koliko je procentualno slabija baterija sa onim fix kodom za notifikacije

Mhm, Mokee i to release, neverovatno. Evo me na 0811 release. Svima je bootloop eno i na XDA se javljaju.

@darko1290 hvala na info, bas sam skinuo
@rista1ima na xda nedavno neko stavio link za te romove od madfx, a i ranije sam ih vidio na toj kineskoj stranici, ima zgodnih caka, npr. Wifi i ostali toggli iz pull down menia itd. cekam da neko proba, jer google translate ne pomaze puno

Izgleda da je neko iz mokee tima nastavio gdje je ffboy stao, pa jos hvata konce. Vidim ima novi nightly par sati nakon releasa, mozda su popravili bootloop

Izašao je i novi release, sve radi. On i dalje radi update za X820, nemoj mu verovati kad kaže da prestaje :)

Jel narucivao neko od vas mob sa alija (ili nekog drugog sajta)? Gde je najjeftinije i koliko uzmu za carinu i porez?

Od kako sam uradio update tapatalka sve linkove mi otvara u nekom njegovom browseru tj aplikaciji..dakle naprimer ovr aliexpress linkove nece da otvori u aplikaciji vev u tapatalku i nudi mi da skinem aliexpress...isto je tako sa drugim linkovima. Sta da uradim :)

Nazad
Vrh Dno