Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Kod mene isto neka samovolja u notifikacijama, mislio sam da rade, ali kasnio mi ke danas whatsup. Kad ce tak update EUI?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ovde ne stizu nikad...na vajberu nikad...gmail ponesto

Šta je još potrebno da odustanete od EUI? :D

Šta je još potrebno da odustanete od EUI? :D

A bas i ja sam sebe pitam.. jesu na mokee bar popravili wifi s ukljucenim bluetoothom? Gubio bi wifi signal kad bi mi bio ukljucen BT. Ako jesu odo opet na mokee

Znaci radi? Odlicno

Nisam video da postoji neki problem iskreno.

Screenshot_20161126-234456.png

Bilo je prije problema s tim, ne samo sto su pisali nego ja na svom mobitelu vidio da je tako

Onaj Poljak je obećao CM14 sad za vikend ali koliko vidim ništa od toga. Doduše samo sam znatiželjan, ovo stvarno radi odlično, ne žalim se.

Vidio sam, konacno mu stigo mob, pa kaze da se baca na posao..

Kako ste zadovoljni kamerom?

Nisam imao ove najnovije flegsipe, ali imao sam iphone 6 i samsung s6 i sve je to tu negdje.. mozda nijansu losije kod loseg osvjetljenja, ali to su nijanse. To ti je ovako laicki posto nisam neki expert

Od iphone-a 6 je bolja sigurno...po danu definitivno.... Imas testove poredjenje sa galaxy s7 edge pa pogledaj :) tu su negde..

Pa sad bas da je u rangu s7 ne bih reko, to je objektivno kamera koja se ugrađivala u mobitele 2015. Recimo Sony Z3.. Nije stvarno to lose, ali mislim da je daleko od s7

I sta kazu Rusi, koji su bugovi na tom MIUI?
Tamo na xda se javio opet ffboy, kazw da je sredio neke probleme sa zvukom na mokee

Nisu napisali ali ga radi neki kinez i rom mora da doniraš ako hoćeš da preuzmeš ali rusi ko rusi ga skinuli.Kažu da kinez kaže da će rom da dobija ota update.

Coolpad f1

Probao sam ja iz znatizelje. Lijepo radi, samo mi se nije dalo gnjavit s instalacijom google servisa i micanjem kineskih servisa.. u odnosu na EUI ne vidim neke razlike koje bi me motivirale da idem na MIUI osim cisto da se sara

Izgleda da od mog grey telefona nema nista......covek ih izgleda nrma na stanju..proslo je 40tak dana od narucivanja a od telefona ni traga ni glasa....neki su mu vec i dali 1 zvezdicu jer ih je prodavao a nema ih na stanju. Pritom sam izgubio kupon od 10 dolara sto sam imao a sada grey kosta 255.......i izgubio sam mnogo vremena

Zato ja nikad ne kupujem kad je 11.11, em pola stvari nema na stocku, em čekam 15 dana samo da pošalju paket i na kraju tu pošiljku čekam bar 3x duže da stigne do mene.

Izgleda da od mog grey telefona nema nista......covek ih izgleda nrma na stanju..proslo je 40tak dana od narucivanja a od telefona ni traga ni glasa....neki su mu vec i dali 1 zvezdicu jer ih je prodavao a nema ih na stanju. Pritom sam izgubio kupon od 10 dolara sto sam imao a sada grey kosta 255.......i izgubio sam mnogo vremena
Pa nije valjda da si čekao 11.11 iako smo ti svi 10 puta rekli da to ne radiš?

Pa ranije sam od njega narucio i stigao je pink gold..a ovaj grey nista

Poslednja izmena:
Svakako steta jel mogu sad stvarno reci da je mobitel odlican! Uskoro bi trebao odabrati sluzbeni i probao sam sve u ducanu, ni jedan nije bolji od lemaxa, osim pretpostavljam u kameri. Jednostavno ti dođe plakat kad vidis koje su to cifre, a koliko kosta lemax

Treba da mi stigne veceras ova ljuta igracka pa da vidim sta da ubacim,dajte predloge sa plusevima i manama.Za sada su u igri 018s stock,Stock EUI 5.9 21s (Stable) China ROM, Madsurfer's 21s EUI 5.9 Rom i mokee .

Po meni eui 18s od cuoca92...ili mokee :) to bi ja :)

Stigao mi je case sa eBaya onog što neko postavio. Odličan je. :) Još da sledeće nedelje preuzmem telefon. :)

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Meni stigao ,ubacio sam twrp za nougat,instalirao 021s ,zamrznuo apk i rootovao.Za sada sve leti.

Sent from my Le X820

Nazad
Vrh Dno