Zar Win nije sad upao u Others, ili ti 0.3% ukupno?
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Ma samo kad si ti nama tako (pre)pametan.Pa i ja procitah vest pre par dana win zajedno sa svima ostalima (tizen, bb10, ff...) izuzev androida i ios-a na 0.3%. Znaci sam win nema ni toliko. Ali dobro, to verovatno nije tacno...to je neka zavera iluminata u koaliciji sa temlarima koju sprovodi pokvareni google uz podrsku apple-a. A ustvari win nije na 0.3% nego na 93%. Pa zar ne vidite...svida oko nas win telefoni. Juce vidim jednu babu u gsp sa 3210 i ona cak dobila update na w10m i kaze da je na insajderu. Svaki dan joj stizu azuriranja. Presrecna je.
Nagovorio sam gomilu njih da predju na winp(isti slucaj kao tvoj kolega),svi do jednog su prezadovoljni.Ko je pametan i poslusa me,ne kaje seI da ne zaboravim da je jedan od kolega popizdeo na svoj Sony i hoce da kupi w100m konkretno L650 ja ga odgovaram kao nije to za svakoga...
Jednostavno WP i/ili w10m su samo za NE razmazenu decu...
Nagovorio sam gomilu njih da predju na winxp(isti slucaj kao tvoj kolega),svi do jednog su prezadovoljni.Ko je pametan i poslusa me,ne kaje se
Axaxaxaxaxa,opasan si ti bre igracAha.. znaci ovo si hteo da kazes:
Dokaz da je Ms pravi domacin-prvo cisti djubre(stare stvari) iz svog dvorista.Ja vise nemam skype vec Skype Preview,ne znam jesi li cuo za to?Koliko je android propalitet govori cinjenica da ce na verziji iz 2012. godine raditi skype, dok na 8.1 iz 2014. nece.
Pa naravno,sve bolje i bolje,nema nikakve sumnje.
Evo ga ovaj.. nadam se da je dobra plata drugari, da sam neka vlast, za botovanje bi sledovala robija, taj mi je nivo.
Ako ti je draze da mislis da niko osim par ljudi winp ne koristi,slobodno misli tako.Ima jedna lepa izreka:"niko nije toliko slep kao onaj koji ne zeli da vidi",vidim da ih ima danas mnogo takvih a i ti spadas u tu grupu,nazalost.Koji su to "mnogo"? Ja ovde vidim tebe i jos dvoje. Ali idalje sam ubedjen da se samo salite.![]()
U pravu si ti. Ali sta je onda os bez aplikacija? Sam os za sebe nije nista. To bi bilo isto kao da kazes windows 7 (ili neki drugi za pc, nbt) je extra samo sto ne moze da se instalira vecina programa i igrica koje koristite, ali inace os je super. Niko ne koristi os sam za sebe nego ljudi koriste upravo te programe (aplikacije) instalirane na tom os. Tako da to razdvajanje (os je extra, samo aplikacije ne valjaju) nema mnogo smisla.Sistem ko sitem W10 radi super i ne primecujem neke bagove. Sto se toga tice zadovoljava 98,5% korisnika. Problrm su samo aplikacije kojih nema ili be rade kako treba. Da aplikacije sve tu i rade isto ko na Androidu sve bi bilo drugacije i W10 bi bio bar sa 15-20% zastupljen ili kao IOS npr. Al *** nikako da se pokrenu malo. Vizuelno je daleko lepsi i pregledniji od ios ili androida. Samo bi ubaci ko voći da ubaci do 3 stranr pocetnog ekrana da se ne slroluje previse nadole ko postavi puno apćikacija
Naravno,mislim svojom glavom oduvek,sigurno necu dozvoliti da mi sole pamet neki hsv-ovi,yooyo-i,telep-i,cvoruge i ostali.Enemoon, skidam ti kapu, neargumentovanije i besmislenije postove od tvojih ne pročitah na ovom forumu, ali mi se čini da si ti čvrsto ubeđen u to što pišeš i ja to poštujem, iako se ne slažem.
Volim kad je čovek istrajan, rispekt od mene.
Pitaj 89% Win phone 8.1 korisnika jesu li culi za Skype Preview! [emoji23]Dokaz da je Ms pravi domacin-prvo cisti djubre(stare stvari) iz svog dvorista.Ja vise nemam skype vec Skype Preview,ne znam jesi li cuo za to?
Cuce kad predju na desetku.A sve dok im ne ukinu Viber,nema zimePitaj 89% Win phone 8.1 korisnika jesu li culi za Skype Preview! [emoji23]
Hoce, vec sutra specijalno sve x25 i Lumije x30 sa 512mb rama dobijaju 10ku. I ovi sto im je vazna funkcionalnost, prekosutra prelaze na 10ku zbog tanjih razmaka izmedju mrtvih plocica.Cuce kad predju na desetku.A sve dok im ne ukinu Viber,nema zimeSkype ionako ne koriste.
To što su svi dobili nadogradnju ne znači da je ista i uspela, znamo kako to izgleda u praksi. I ja bih se polomio da nadogradnjama privučem korisnike i ako su ali šta su postigli sem kozmetike? I Yooyo jeste lepo rekao, sistem jeste u večitog beti, aman 4 godine?!? Godinu dana podrške za Android? Portovi sa iOS?!? Rekao bih dve godine. Ne pričam o uređajima za dinar. Uostalom, ljudi na godinu-dve menjaju telefon, potrošački trip i šta? Sem entuzijazma, sistem je mrtav.Yooyo naprotiv nista nije objasnio a ti si se samo slozio sa nekim ko deli tvoje misljenje, i to je to...
Sve u svemu nemoj negirati cinjenicu da su skoro svi WP telefoni (iako on taj OS pokriva 2% trsista) dobili nadogradnju na w10m sto je za android telefone misaona imenica pogotovu ako se ima u vidu cinjenica da cak i najskuplji telefoni pokretani andorid OS-om nakon samo godinu dana trzisnog zivota ispadaju iz podrske proizvodjaca koji vec nude neke nove modele koji jednostavno zamene proslogodisnje modele...
Lumia 730 je izasla pre dve godine i ima podrsku i za w10m, daj mi jedan android sa 1GB rama a da ima podrsku od oema bar upola?Hoce, vec sutra specijalno sve x25 i Lumije x30 sa 512mb rama dobijaju 10ku. I ovi sto im je vazna funkcionalnost, prekosutra prelaze na 10ku zbog tanjih razmaka izmedju mrtvih plocica.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Iz ličnog iskustva - Motorola RAZR XT910. Kupio sam ga sa Džindžerbredom, dobio ICS i kasnije JB.daj mi jedan android sa 1GB rama a da ima podrsku od oema bar upola?
Tisina.
Iz ličnog iskustva - Motorola RAZR XT910. Kupio sam ga sa Džindžerbredom, dobio ICS i kasnije JB.
Od tada nisam pratio razvoj na Android frontu sve do sada.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Lumia 640 XL DS placena 160E stigla sa WP8 iz kutije upaljena i prijavila da ima nadogradnju na 8.1... hvala !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari