Šta je novo?

Windows (phone) 10

@ivan975
Kapiram ja tebe šta pišeš, samo što kad prebacim sliku na OD , ja je obično obrišem sa uređaja. Ako i ima identična slika i na uređaju i na OD, onda da bi obrisao pravu odem u
xBDmRbd.jpg

I izaberem odakle ću brisati slike, i ne mogu pogrešiti.
Inače mi se nikad nije desilo a mi se duplira jedna ista slika više puta, sem.ako ja to ne želim.

Zatim u galeriji slika kad se otvori slika i opcija informacije o datoteci
fh2S0mW.jpg

Gore skrolujem slike a dole se , normalno , menjaju informacije, i sliku koju hoću odmah tu izbrišem, ne znam kako može doći do zabune i da se izbriše pogrešna fotka.
Znači dve identične alike, različite rezolucije, u info se vidi koja je rezolucija i tu obrišem.

Dal si na to mislio?

Sent from 640
Da, eto, meni to nikada ali nikada nije uspelo...

Tapatalk 6.2.3 (Build 794)

Ako samo ne reaguju na komande, ugasi i upali telefon i trebalo bi da prorade.

Sent from mTalk

Ne, ne, krenu da se pokrecu i onda crashuje iz cista mira. Trenutno mi ne rade mTalk i Fb messenger.

Restartovao sam ga, i proradilo je na citavih 5 minuta... :D
Videcu nesto drugo da probam, nije mi jasno sta mu bi odjednom.

Ja sam provalio da telefon posle restarta jedno dva sata radi kao sat,nema resuminga ,pucanja...al posle nekog vremena mora ponovo restart .

Sent from mTalk

Koliko vredi perfektna Lumia 930 crne boje?
Isplati li se uopšte davati novac na nju :( ?

Mislim da je L950 bolji izbor, zbog dosta bolje autonomije, brzeg hardvera, bolje kamere i kvalitetnijeg displeja (racunam cenu ~300€, nova L950)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ajde de.
Ja mislio na polovnu tvorevinu...
Opet 2GB RAMa nije za bacanje... šta znam. Nešto mi interesantno ako mogu da je uzmem za 130-140€ polovnu...
Mada za te pare imam Meizu U20 babarogu... Nisam pametan. Volim te win telefone.

Kako rešiti problem pojaviljivanja belih linija prilikom spuštanja statusne trake?

Upravo skidam novi update 448 pa cu videti sta se menja i u kom pravcu

Meni završio update, jel ima nekih vidljivih noviteta?

....shit has hit the fan...

Naravno da nema..

Gde oni kace changelog?

Naravno da nema..

Here's what's changed:
• Improved the reliability of multimedia audio, Remote Desktop, and Internet Explorer 11.
• Addressed issue that prevents users from connecting to a virtual private network (VPN).
• Addressed issue with a scheduled task that doesn't run in Task Scheduler after reenabling.
• Addressed issue to update the Access Point Name (APN) database.
• Addressed issue with Japanese characters that are missing when converted by the Input Method Editor.
• Addressed issue with the system tray showing no Wi-Fi connection even when Wi-Fi is present.
• Addressed issue with Windows devices that disconnect from the Internet prematurely before users can complete their paid Wi-Fi purchase.
• Addressed issue to update the new Belarusian ruble symbol to Br and the new ISO 4217 code to BYN.
• Addressed additional issues with multimedia, Windows kernel, packaging release management, authentication, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Remote Desktop, Active Directory, wireless networking, Windows shell, graphics, enterprise security, and Microsoft HoloLens.
• Security updates to Boot Manager, Windows operating system, kernel-mode drivers, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Microsoft Virtual Hard Drive, Common Log File System driver, Microsoft Video Control, Common Log File System driver, Windows authentication methods, Windows File Manager, and the Microsoft Graphics Component.

Lumia 735 updateovana sinoc na ovaj najnoviji w10.

Od sinoc ni jednom nije crashovao mTalk,Fastbook for Facebook,Edge ili bilo sta sto sam koristio.

U proteklih nedelju dana su bas bili ucestali crashovi na svim ovim aplikacijama, sad posle update-a nisam doziveo nikakav crash a dosta sam ga koristio sinoc i danas.
Takodje mi fluidnije sve radi, nije se pojavljivalo ono "Loading.." Pri ucitavanju bilo cega i brze mi otvara aplikacije.

Sent from mTalk

Daj ljudi prestanite sa takvim postovima, buduci da sa svakim update-om nestanu "loading" i "resuming"? To je bila prica i pre recimo dva, tri builda, kako kad je po komentaru iznad tek sad nestao loading i resuming?
A evo meni odma na messaging aplikaciji 'resuming'..

Daj ljudi prestanite sa takvim postovima, buduci da sa svakim update-om nestanu "loading" i "resuming"? To je bila prica i pre recimo dva, tri builda, kako kad je po komentaru iznad tek sad nestao loading i resuming?
A evo meni odma na messaging aplikaciji 'resuming'..

U pravu si 100%..... kod mene i dalje resuming, loading, gašenje i paljenje ekrana, VPN ne radi i ako piše u changelog-u da su to sredili....itd, itd.....

Ja ne znam kako mislite da nestane loading i resuming? To vam je do kolicine rama i podesavanja sistema kako ce ga koristiti. Ne koristite svi isto telefon, ali posle par otvorenih aplikacija naravno da ce da se to desava.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U pravu si 100%..... kod mene i dalje resuming, loading, gašenje i paljenje ekrana, VPN ne radi i ako piše u changelog-u da su to sredili....itd, itd.....

Biće da je problem u tvom telefonu možda nije dobro urađen apdejt. Koji model je u pitanju, koja verzija OS, da li si na insajderu da li si bio pa si se vratio na stabilnu verziju? Ima istine u onome što je napisao telep u vezi sa ramom, ako možeš još informacija da dodaš ... Gašenje i paljenje ekrana se ne dešava moguće da ti je problem hardverske prirode, ne kažem da jeste samo pretpostavljam da je to mogući razlog

Poslednja izmena:
Lumia 735 updateovana sinoc na ovaj najnoviji w10.

Od sinoc ni jednom nije crashovao mTalk,Fastbook for Facebook,Edge ili bilo sta sto sam koristio.

U proteklih nedelju dana su bas bili ucestali crashovi na svim ovim aplikacijama, sad posle update-a nisam doziveo nikakav crash a dosta sam ga koristio sinoc i danas.
Takodje mi fluidnije sve radi, nije se pojavljivalo ono "Loading.." Pri ucitavanju bilo cega i brze mi otvara aplikacije.

Sent from mTalk
Pa naravno,sve bolje i bolje,nema nikakve sumnje.

Evo ga ovaj.. nadam se da je dobra plata drugari, da sam neka vlast, za botovanje bi sledovala robija, taj mi je nivo.

Kad pre testiraste telefone, aman.
Meni vala treba jedno 3-4 dana intenzivnog koriscenja, pa da sve isprobam u svim rezimima. Tek posle nekog vremena se vidi dal je update opravdao ocekivanja ili razocarao.

Kad pre testiraste telefone, aman.
Meni vala treba jedno 3-4 dana intenzivnog koriscenja, pa da sve isprobam u svim rezimima. Tek posle nekog vremena se vidi dal je update opravdao ocekivanja ili razocarao.

Ako mislis na ovo sto sam ja pisao, dosta mi je 3-4-5h koriscenja da vidim razlike.
Sinoc sam ga kasno nocu par sati koristio i jutros dosta takodje.
A nedelju dana pre toga je bio samo crash za crash-om tako da mi ne treba neko intenzivnije koriscenje od ovog da bih doneo zakljucak o koristi update-a.

Sent from mTalk

Vrh Dno