Ostaje. Koje sve nove opcije?
Sent from my SM-G935F
Rezolucija full hd, na qhd mnogo secka, pogotovo kad otvara podesavanja.
94.000 antutu.
Malo bolja, da.Koja je prednost niže rezolucije? Bolja autonomija baterije?
Čudno mi, opet je to ekran koje treba toliko struje koliko treba.
Koja je prednost niže rezolucije? Bolja autonomija baterije?
Čudno mi, opet je to ekran koje treba toliko struje koliko treba.
Ima smisla da bi bila veća ušteda i bolje performanse.Najveća poboljšanja autonomije i performansi bi bila u igrama, za ostalo je to jedva primetno
Pojavila mi se notifikacija za novi update,a automatic updates mi je na off,kako je moguce da se sam skinuo kad sam iskljucio automatuc updates? I jel ima nacin da obrisem to da mi ne dosadjuje uvek kad udjem u settings?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
DaI ako to uradim nece vise nikad pokazivati da ima novi update ili nakon neko vreme opet se pojavi? A primer ako ikad hocu ds uradim update moram prvo enable da uradim na softwere update u ovu aplikaciju ili ne?
Sloboda da se ne prilagodjavaš telefonu i android ekosistemu, već da njih prilagodiš svojim željama i navikama.A sta se tacnije dobija kad se tel rutuje? Znam to je nesto slicno kao jailbreak kod ajfon ali kazu da na androidu moze mnogo vise kad je tel rootovan.
Pa onda nemoj i kraj priče [emoji1]Pa bojim se da ako updejtujem mozda nesto ne radi kako treba da ima neki bug ili baterija mi bude slabija jer sada mi je sve ok telefon,samo raditoga ne zelim... [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari