Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Posto mi ne radi backup opcija u Viberu, koja je najbolja alternativna metoda za backup/restore poruka?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa šarenilo Vibera naravno, bar sam se tako izrazio jer ga tako doživljavam, stikeri...deluje mi detinjstvo oduvek.
A WhatsApp me opet nervira zbog nemogućnosti menjanja teme (kao i Viber doduše), samo pozadine chatova se menjaju i ništa drugo. Pošto volim tamne teme... Ali je svakako WhatsApp pouzdaniji, bar meni.

Tapatalk 6.2.5 (Build 797)

Odskoro koristim Viber, i tu mi poruke kasne maksimalno 5 minuta, dok na WA mogu da kasne i po pola sata, pa i vise, iz cista mira.

WA koristim bar 4 godine, nikad nije zakasnila poruka

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kad kasne, često je razlog u miui, emui, eui i sličnim "ui" kineskim romovima.

To je do tvog telefona, meni radi, sad probao

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pa najverovatnije jeste. Zato i trazim neku drugu varijantu za backup.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Tako pise, Telegram 4.66% a Viber 4%
Zezam se, uzorak je vrlo mali tako da podaci nisu relevantni.

Da li se još nekom čini da WhatsApp guta bateriju? (Android) Neko vreme ga uopšte nisam imao na telefonu i sad odjednom imam čitavih 10h autonomije manje. Počistio sam sve i uradio restart pa ćemo videti, sad je bila i neka nadogradnja...

Ne . Kod mene se ni ne pojavljuje u potrošačima a samo njega i koristim i to svakodnevno. To mi je jedini način komunikacije s prijateljima

Sent from my D6503 using Tapatalk

Da li se još nekom čini da WhatsApp guta bateriju? (Android) Neko vreme ga uopšte nisam imao na telefonu i sad odjednom imam čitavih 10h autonomije manje. Počistio sam sve i uradio restart pa ćemo videti, sad je bila i neka nadogradnja...

da ti nije upaljen na kompu?

Kad je to Viber dobio backup chatovanja? Ne prijavljujete

Ima već neko vreme mada je meni beskorisna opcija kad ne postoji auto bekap.
Nikad se ne setim da ručno sam bekapujem.

Sent from my Redmi Note 3

^^ Kako nema auto bekap? Imas dnevni, nedeljni, mesečni i "nikad". Settings - Chats - Backup.

To mozda whatsapp ima, na viberu nisam video opciju za auto backup.
Jel mozes da okacis ss gde ima ta opcija?

Ja ne vidim auto bekap na viberu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Znam, zato ga i pitam da okaci posto tvrdi da ima :)

Ma pogrešio čovek, mislio je da se priča o wa, zar ne kapirate.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Meni se juče to desilo. Radio active bug 3h.. mada mislim da je zbog slabog signala ,nije mogao da primi ili pošalje sliku pa verovatno zabo

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li imate problema sa preslusavanjem glasovnih poruka na wa?? Nekad se desi da je pusti na zvucnik koji koristim za razgovor, a nekad kresuje app i kada kliknem home dugme kao pozadina mi ostane prozor onog sa kojim sa se dopisivao.. Na obican zvucnik nikako nece da pusti glasovnu. Da napomenem da na viberu i messengeru normalno preslusam glasovne..

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk

Upravo stigao WA update sa video calling funkcijom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ume da kasni žešće a Viber naročito

Vrh Dno