Pa šarenilo Vibera naravno, bar sam se tako izrazio jer ga tako doživljavam, stikeri...deluje mi detinjstvo oduvek.
A WhatsApp me opet nervira zbog nemogućnosti menjanja teme (kao i Viber doduše), samo pozadine chatova se menjaju i ništa drugo. Pošto volim tamne teme... Ali je svakako WhatsApp pouzdaniji, bar meni.
Tapatalk 6.2.5 (Build 797)
Obrnuto kod meneOdskoro koristim Viber, i tu mi poruke kasne maksimalno 5 minuta, dok na WA mogu da kasne i po pola sata, pa i vise, iz cista mira.
Kad kliknem na Viber backup, crashuje se apk...Kako ne radi?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kad kasne, često je razlog u miui, emui, eui i sličnim "ui" kineskim romovima.
Nidje Singala![]()
Ovde misliš na forum, Novi Beograd, Srbiju, Evropu?Koliko vidim ovde Telegram je popularniji od Vibera
da ti nije upaljen na kompu?Da li se još nekom čini da WhatsApp guta bateriju? (Android) Neko vreme ga uopšte nisam imao na telefonu i sad odjednom imam čitavih 10h autonomije manje. Počistio sam sve i uradio restart pa ćemo videti, sad je bila i neka nadogradnja...
Neda ti nije upaljen na kompu?
Meni se juče to desilo. Radio active bug 3h.. mada mislim da je zbog slabog signala ,nije mogao da primi ili pošalje sliku pa verovatno zaboDa li se još nekom čini da WhatsApp guta bateriju? (Android) Neko vreme ga uopšte nisam imao na telefonu i sad odjednom imam čitavih 10h autonomije manje. Počistio sam sve i uradio restart pa ćemo videti, sad je bila i neka nadogradnja...
Citam sinoc kaze Snowden, preporucuje Signal Private Messenger...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari