Famagusta
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.12.2013
- Poena
- 180
Kako god dzabe ako ga vecina iz imenika nema...Odavno ga preporučuje.
Kako god dzabe ako ga vecina iz imenika nema...Odavno ga preporučuje.
Nije mi jasno zašto se ljudi toliko cimaju ono navodno neke privatnosti. To je prestalo da postoji čim ste uzeli mobilni telefon u ruke, ne znam čemu sada tolika paranoja. Pre smo se dopisivali sms porukama koje nemaju nikakvu enkripciju, slalo se sve i svašta, a sada kada postoji enkripcija, sada se prica o privatnosti, ko nam čita poruke, vidi imenik i slično. . Zaista smesno.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kako god dzabe ako ga vecina iz imenika nema...
Opet se vraćamo na ono, sta običan čovek ima da krije? Misliš da nekoga briga sa kim se ti dopisujes ili ja? Jedino ako spominjes i prozivas velikog vodju i planiraš neki novi atentat na njegove usne. Sve ostalo je komitetu nezanimljivo. ☺️Fora je da se "bitne" stvar pišu preko jedne app, pa se to lepo iskristališe, ujutru upale ovi iz komiteta da vide šta ima novo, kao da čitaju novine, ova strana je viber (kurir, informer, migranti, vojska, vojskovođa), whats (obukao sam ovo, jeo ono), signal (da ti kažem nešto u poverenju)![]()
Sto puta smo diskutovali, o zastiti privatnosti ne govori se iz perspektive "sta me briga, ja nemam sta da krijem".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari