Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam problem sa uTorrent-om i Flud-om. Nece da mi skidaju ni jedan torent ni na fonu ni na tabletu a pre su radili normalno. Ima li neko ideju o cemu se radi?
Edit: preko komp-a radi sasvim normalno...

Poslednja izmena:
Imam problem sa uTorrent-om i Flud-om. Nece da mi skidaju ni jedan torent ni na fonu ni na tabletu a pre su radili normalno. Ima li neko ideju o cemu se radi?
Edit: preko komp-a radi sasvim normalno...
Ni na telefonu ni na tabletu?
Počelo istovremeno?

Jesi probao preko mobilnog neta da skineš neki mali torrent.
Probaj i na Fludu i uTorrentu, pa ako skida tako onda je do rutera ili provajdera.

Ne skida li ni tako nešto ti je žešće poremetilo android i na tabletu i na telefonu, verujem da su različite verzije androide i različiti proizvodjači tako da kao uzrok ostaje samo neka aplikacija koju si ti instalirao.

Izgleda da je bilo do torrent fajla, jer ni kod druga na telefonu nije htelo da skine(iako je preko kompa skinulo). Neki drugi fajl je skinulo normalno(preko Flud-a).

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Jel ovde neko spomenuo aplikaciju za sliaknje vizit katri ili sam ja nešto pobrkao? :)
Search mi ne pomaže...

Cini mi se da jeste, ali mozda pre nekih 500+ strana

'Oce l' biti neki popusti na crni petak za paid apps?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Here ne može da downloaduje mape već danima [emoji35] .
Zna li neko šta se dešava?

Pa ne znam šta je problem kod mene.
Reinstalirao i opet neće, napiše preuzimanje mapa nije moguće [emoji107] .

Bas sam probao sada i radi normalno. Nesto je do tebe.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ali šta je do mene, ništa pipnuo nisam sem ažuriranja [emoji3] ?

Ja sam u beta programu, Here se otvara po 10 sekundi bas je sporoo.

Meni je SD procesor i jeste Tuga brži od Chroma, ali meni na nekim sajtovima ima flickering pa ga obrisah pre no što dobijem epilepsiju.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Što se tiče ovoga što sam bio pitao za prebacvanje fajlova sa telefona na PC i obrnuto,treba mi opcija koja ne zahteva,da bar na PC ne instaliram ništa,već da ide preko FTP servera ili kako god se to zvalo.

Vrh Dno