Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Meni nije u data... Obriši tu iz data...

Poslednja izmena:
Ma obrisao sam komplet sve, čim se ovako ponaša pri instalaciji sigurno ni statistika ne radi lepo [emoji3]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Probaj ponovo, samo bez zip-a... Možda ti je ostalo to od prethodnih instalacija.

chamonix - If you are on an older BBS version I recommend that you update to the latest version: it does not require the system anymore. If root is properly installed and granted access to for BBS you should not get this message anymore.

Prema developeru samo zadnja rc3 verzija i ništa drugo ne treba ...
Ništa sistem, ništa zip i flešovanje [emoji3]

Poslednja izmena:
Jel mnogo preko noći sa upaljenim wifi i mob netom za 7 ipo sati da potroši 6% baterije? Tel je S6.

f6474f98c433b51efb2e804e95b80227.jpg

Videcemo da li je mnogo kad ostavis BBS log ;)

Ostavio bih, ali nije rutovan, pa bas i nema neke vajde :(. Više sam mislio praksa sta kaze, a inace mi pozdere dosta brzo bateriju, trenutno mi ostalo 38% od 10 prepodne do sad, a samo sat ipo sot. Wifi i mob net uključeni non stop, sinhronizacija isključena, video nije gledan, samo klasika, forum, fb, viber, pozivi i ti je to. 2h sot Max ali mora da ga punim u toku dana ponovo :(.

Prema developeru samo zadnja rc3 verzija i ništa drugo ne treba ...
Ništa sistem, ništa zip i flešovanje [emoji3]

Uspeo sam bez zip i flash... Instalirao plaćenu verziju sa playstore i prijavio se na betu. Sve šljaka kako treba... Jedino što mi za dump piše not granted...

Jeste dump prvi link, 2 fajla je okačio. Imaš blue mail od wakelockova ali Kernel wl se ne vide iz nekog razloga, možda ti treba novija verzija bbs

Aha, pazi stvarno dva linka.
Mislio sam da je jedan link, kad sam pritisnuo odveo me na logcat..

Uspeo sam bez zip i flash... Instalirao plaćenu verziju sa playstore i prijavio se na betu. Sve šljaka kako treba... Jedino što mi za dump piše not granted...
Ne treba ništa bukvalno osim instalacije apk fajla (zadnja RC3) - developer BBS rekao.

Fejs, youtube.

Nemas puno wakelock-ova od Play servisa, da li si ih onemogucio nekako? Gasio neke?

Signal ti nije sjajan, pa ti je i to posisalo bateriju.

Poslednja izmena:
Pa nisam ništa radio povodom Play servisa, pojma nemam zbog čega je tako. Tad sam putovao Beograd-Požarevac tako da je skoro 2h bilo u putu a onih drugih 2h u Požarevcu, ali mi čudno da je toliko svuklo bateriju(do sada mi se nije dešavalo tako nešto).

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Los signal, uključen wifi (stalno traženje), pa onda čim je loš signal odmah nema neta da povuče dovoljno brzo, pa se vuče i napravi hara kiri

Sent from my m2 note

Hvala na objašnjenju...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Imam kernel wakelock fpc_ttw_wl na rutovani 5x sa Androidom 7.0. Da li neko zna kako da ga se resim?

Jel moze neko da mi kaze da li nesto srce bateriju?
Nougat 7.0 i ElementalX 3.09 kernel na 5X (root-ovan naravno).
Prilazem log fajl :)

Prilozi

• BetterBatteryStats-2016-11-21_060208944.txt
    82.9 KB · Pregleda: 1,300
Vrh Dno