Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Uspeo da namestim, bilo je potrebno na kraju da se stavi -P 1 komanda :) nego sad mi kopa trenutno preko 35.6s/s a na pool mi pokazuje ovoliko

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    46 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
Treba neko vreme da prodje da bi ti pokazivao ispravan HR, a i valjda je 1 SOL 0,5 HR tako da bi trebalo da ti pokazuje oko 16-17 HR

Sta je isplativije trenutno, flypool ili nicehash direktno u BTC?

Poslednja izmena:
Ka najmanje što sam slao je bilo 0.002 i videlo se na poloniexu odma, recimo suprnova šalje min 0.001 pa verujem da bi se i to odma pojavilo, ne verujem da ima neki minimum kao za eth

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Hvala na odgovoru

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

mislim da su oba ok...ja sam na fly zbog genoila...suprnova je ok isto ali puca pa gasi minere i nervira me sto malo malo frontend ne radi, a kontam da tu on marise...malo klikne pa ugasi i uzme...i tako

Ovi su likovi bar da kazem bili ok (fly) bar dok sam kod njih kopao ETH, nadam se da ce tako korektni da budu i za ZEC...

ma kakav coinsforall, pa ja vam pisem od pocetka bjezite od lopova, inace suprnova ima odlican luck, ne znam zasto izbjegavate suprnova i genoil 0.4.2 odlicno mi radi od jutros.

Izasao je kalkulator za zcash
https://www.whattomine.com/coins/166-zec-equihash

Meni Last hour: poklapa se sa kalkulatorom predobro mi ovo sad izgleda

Znaci jos jednom suprnova pool i genoil 0.4. 2 ako imate stabilan net necete imat problema ako vam puca cesto net karte staju zato sto nema startum-a.

ja sam malo zaostao sa ovim h/s i sol/s , da li je sol/s = h/s ? Mislim u kalkulator treba uneti h/s

Izgleda da komanda -k zec zec pomaze. Od kad sam je dodao u miner radi bez greske

Šta je bre ovo u podforumu kriptovalute!? Jedan prodaje kanape za vuču auta, drugi reklamira sajt...očekujem da će sledeći da prodaje čvarke jer se bliži 29. novembar :d

Koja je tačno sintaksa komande?

Meni 0.4.1 i 0.4.2 (suprnova) brljave sa GPUovima. Nikako da ih nateram da svi rade i često izbacaju .bat-ovi...
Jes' da daju po 30s/s ali đaba breeee

kako je moguće da vam je -p 0 jer -p je password???
Ja sa Suprnove unosim password workera koji sam namestio kada sam ga kreirao nemere 0...

Pa zavisi sa kog poola kopas, na zflypool nemas pass pa ide 0 :)

Vrh Dno