Ka najmanje što sam slao je bilo 0.002 i videlo se na poloniexu odma, recimo suprnova šalje min 0.001 pa verujem da bi se i to odma pojavilo, ne verujem da ima neki minimum kao za ethPozdrav ekipi
Jedno pitanjce.Koji je minimum uplate da bi ga Poloniex registrovao?
ako koristiš nicehash miner (nheqminer_v0.3a) onda je za kopanje ZEC komanda nheqminer_zcash -l eu -u zec_adresa -t 4ovako ljudi imam sledeci problem, kopam sa nicehash minerom sa cpu na nicehash... i kopam jos sa genoil minerom sa gpu na isto nicehash ali mi za genoil pise not using extranonce.subscribe .... nije mi isplatio vec dva dana, da li neko zna sta treba da uradim..
genoil podesavanja: genoil.exe -c equihash.usa.nicehash.com:3357 -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -p x -g 0 1 2
pause
nheqminer podesavanja: nheqminer.exe -l usa -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -t 4
Da me ne zeza zbog not using extranonce.subscribe jer to pise na monitoring za genoil????
meni ne puca bar za sada...javim se ako pukne
280x 28, 7950 do 25
gde kopas??? meni miner (genoil 4.2) pocen da gasi karticu po karticu i na kraju izbaci skroz???!!!???
Jel imaš možda integrisanu grafiku, možda ti je onaj -P parametar pogresanJa skinuo verziju genoil-zec-miner-0.4.2 sa nadom da ce da proradi ali opet ova mrtva greska![]()
re:karanovicz ma btc je adresa, nisam toliko jeo bunike hahahaha ok je sve problem je sto sam u trenutku isplate imao 0.009 a treba dnevno 0.01btc min dnevna isplata, a nedeljna 0.001 xD sad je sve ok
na suprnovi, evo primetim da gasi kartice da, hmmm cudno bas
restartovao sam neke minere pa cu da vidim...izgleda isti problem kao coinsforall...stim da tamo spusta taktove, ovde samo ugasi kako pukne pool. Samo na 7950 imam to desavanje na 280x sve rade evo vec sat i po.
gde kopas??? meni miner (genoil 4.2) pocen da gasi karticu po karticu i na kraju izbaci skroz???!!!???
Pedja, stavi -P 0 ili -P 1, imaš integrisani grafiku koju mineru vidi kao jednu opencl platformu a 470ku kao drugu. Ne znam koja je koja koš tebe ali probaj sa ove dve varijante pa javi sta se desavaWin 10, jedna karta rx470 4gb, drajver 16.10.2
I ja sam provbao da migriram tamo al nece majner da startuje prijavljuje neku gresku....Ja sam na zflypool i radi ok...videcu dalje
Koliko rama imas na masiniCelu temu sam pregledao, pokusao sve zivo i nece, ostali majneri mi sljakaju, evo klejmur mi trenutno kopa eth..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari