Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

zečevi se izgleda umorili stabilizovali se na 0.8 btc iki 50 eth i cena mu sad zavisi od rasta i pada btc sad je 605$

ko avramčić 90tih kad se vezao za marku :test:

zavrsio sa svim proverama ostacu da kopam zečeve dok se ne pojavi claymore

Capture45.PNG

Capture46.PNG

pa šta bude

ovaj nicehash nikako da mi isplati vec dva dana, jel imao neko jos problem sa njim???

Meni coinsforall isplatio juce zaradicu ali u ovoj novoj Genoil skripti 0.4.1 rade mi samo 3 grafe od 5 mogućih ali skripta razbija. Grafe ido po 30sola/s ili kako već.
Ima li šansi da mi prorade sve grafe rx470 ???

tnx

Meni je druze pokrenuo 4 rx 470 i 390 na jednom rigu bez problema... probaj da obrises cache pa upali opet.. i stavi u bat -g 0 1 2 3 4

Poslednja izmena:
Ok.
Koji keš da obrišem? Kako?
&temp% (%tmp%) ili nešto drugo???

tnx

idi u folder od genoil, pa u kernel, pa u cache i obrisi sve unutra i probaj opet

Ok.
Biće sređeno.

Javiću u toku dana šta sam uradio.

tnx

ovako ljudi imam sledeci problem, kopam sa nicehash minerom sa cpu na nicehash... i kopam jos sa genoil minerom sa gpu na isto nicehash ali mi za genoil pise not using extranonce.subscribe .... nije mi isplatio vec dva dana, da li neko zna sta treba da uradim..
genoil podesavanja: genoil.exe -c equihash.usa.nicehash.com:3357 -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -p x -g 0 1 2
pause

nheqminer podesavanja: nheqminer.exe -l usa -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -t 4

Da me ne zeza zbog not using extranonce.subscribe jer to pise na monitoring za genoil????

Odlične su ove verzije 0.4.1 i 0.4.2

sad sam probao 0.4.2 na 270x i radi, ide i do 80 sol za 4 komada. samo prvi put kad je krenuo pukne kad krene da pravi bin ali posle restarta radi ok

Odlične su ove verzije 0.4.1 i 0.4.2

Sada tek počinje trka. Stare kartice koje daju vise i od r9 380 :) Jeste da cena ZECa se još nije ustalila ali sve što je u rangu ETH a da manje troši struju i ne zeza kartice je odlično.

Da li neko ima bilo kakav info o Equihash algoritmu? Šta koristi više od resursa na GPU. Mem i core klokove menjam i ništa se ne dešava.:trust:

Poslednja izmena:
samo jos kad bi imala neka komanda da se poveca intenzitet...

ovako ljudi imam sledeci problem, kopam sa nicehash minerom sa cpu na nicehash... i kopam jos sa genoil minerom sa gpu na isto nicehash ali mi za genoil pise not using extranonce.subscribe .... nije mi isplatio vec dva dana, da li neko zna sta treba da uradim..
genoil podesavanja: genoil.exe -c equihash.usa.nicehash.com:3357 -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -p x -g 0 1 2
pause

nheqminer podesavanja: nheqminer.exe -l usa -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -t 4

Da me ne zeza zbog not using extranonce.subscribe jer to pise na monitoring za genoil????

Koliko vidim ti kopas na NH BTC i bićeš isplaćen večeras. https://www.nicehash.com/index.jsp?p=miners&addr=1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi

kopam druze ali trebalo je jos veceras u 11 da isplati, ali nije... Zato i pitam da me ne zezne nesto jer mi pise za genoil miner not using extranonce.subscribe...Pomislio sam da ne zeza jer kopam sa oba programa u isto vreme, jer genoil ne moze cpu

Poslednja izmena:
Potrebno je da imaš 0.01 minimum za isplatu tamo. Mana je što nema manuelne isplate. Da li ti je juče pisalo da je Est. next payout time 30 oktobar itd ?

opaaa znaci moze sad vec i na 270 kartama, toooo mileeee

onda je to to legendo, hvala ti... nisam imao 0.01, pisalo ali sam ja dokopavao nesto zeca na drugom pulu :)

270ke mi sad vrte gpu load na oko 80% na genoil 0.4.2, a daju isto ko 380ke, sramota za 380ke.

280x sa 0.4.2 25 sola, a 370 oko 20 sola, vrh ::))) jos samo clay da izadje...

Što se tiče potrošnje jutros kad sam pustio 0.4.2 bacim pogled na merač, 4x380 trosi 485w, taj isti rig je trošio 570w na eth, počinje i ovo da troši sve više kako izlaze brži mineri

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

***. Sve ima svoju cenu...

Sent from my 6045K using Tapatalk

Ova moja blentava 280x sada pravi 34 dok ostale ne prelaze 21 na ovom novom 0.4.2. Bice da je ovde definitivno razlog CPU.

Poslednja izmena:
Vrh Dno