Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Bilo bi dobro da se ETH i ZEC izjednace. Podelili bi HASH i svi bi bili na dobitku. Jedina prednost ZECa je manja potrosnja struje sto ce biti vrlo znacajno u letnjim mesecima.

jeli da pitam, da li kod genoila ako koristim na nicehash, za usera mogu da stavim BTCwallet.worker ?
Mislim da na njihovom mineru moze, samo ni onda ne kontam gde mogu da vidim hashrate za workere pojedinacno?

2x380+470 i 470+370 na genoilu, al ovde sa 370kom neuracunava hashrate njen,a u gpuz pokazuje da je pod opterecenjem
sve skupa 75sol

Da, to je genoil i rekao - za sada tahiti karte ne rade

proradice polako tek smo 2 dan u kopanju. Bice tu svega, cak mislim da ce biti i potrosnja i tempovi nerazumno visoki!

@taxi koja je komanda na genoilu za kopanje sa CPU

a inace hashrate ne pada samo na genoilu nakon pola sata, vec i na extremalu, meni to vise lici na problem u silentarmy solveru nego na problem u majneru.

kako podesiti kad zabode genoil da krene opet sam ima li ikakvo rjesenje, vjerovatno zabode zato sto ne koristi startum, pukne pool ili konekcija i nece da krene, ali kako podesit da se ponovo pokrene kad pukne?

Vidim djm34 radi na mineru,oko 110 sol na nvidie 1070..hmmm

Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk

neko je ranije postovao kod koji kopiras u bat i restartuje ti miner na svakih X sekundi

jedino nesto da prati i restartuje komp,bilo je pisanje skripti,al zgodnije u majneru da se doda to,kao watchdog na eth

Moze, ja tako i kopam

genoil.exe -c equihash.eu.nicehash.com:3357 -u (adresa) -p 0 -g 0 1 2 3 4 5
pause

Poslednja izmena:
ma gledo sam zaradu zadnja 12h sa genoilom to je na nivou eth-a s obzirom kako cjena pada dzaba genoil bice to sveukupno manje nego da kopam eth, odo prebaciti sve nazad na eth zeko je zavrsio......

listo sam 30 stranica unazad ali samo more gluposti, moram opet traziti...
ne sećam se ko je orig. postovao ovo
ja sam stavio da mi esetuje na svakih 5 min jer nekad radi 15 nekad 4, pa bolje..

@echo off
echo -------------------------------------------------------------------
echo Simple script to restart your miner software after a period of time
echo -------------------------------------------------------------------
echo:
set executable=genoil.exe
set commandline=-c equihash.eu.nicehash.com:3357 -u 19iV3wPUuXkg2TXYd9dc5E76iw2prRpbEr -p x -g 0 1 2 3
set runforseconds=300
set restartinseconds=10
set /a counter=0
:start
start "Miner Window" %executable% %commandline%
echo:
echo The software will run for %runforseconds% seconds
timeout %runforseconds%
taskkill /f /im %executable%
echo:
echo Restarting the software in %restartinseconds% seconds (%counter%)
timeout %restartinseconds%
set /a counter+=1
echo:
echo:
goto start

ma gledo sam zaradu zadnja 12h sa genoilom to je na nivou eth-a s obzirom kako cjena pada dzaba genoil bice to sveukupno manje nego da kopam eth, odo prebaciti sve nazad na eth zeko je zavrsio......

Slazem se, vreme je da se ugasi svetlo.

Mislili smo da nakopamo nesto dok nije diff skocio, ali tek za 30ak dana bice puna nagrada po bloku na ZEC, do tada je suludo kopati. Cena mora da pada jer se dobija sve vise coina po bloku.

Sutra ovo pada ispod vrednosti ETHa po mom racunu. Vracam se na ETH ili ETC

Licno mislim da ce zaradu odrzavati oko Eth tj. samo manja moze biti... Vise novcica po bloku, manja cena... Manje novcica, veca cena. I tako u krug. Setite se samo Lbry i cekanja vrha piramide nagrade. A gde smo sad. Nema vise nista veze/logike kada je buducnost nekog novcica u pitanju :)

Poslednja izmena:
^Sta ti decko pricas

ko bi rekao...evo zec se opet vraća iz mrtvih da nas nervira

Nazad
Vrh Dno