Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

puca mi ovaj genoil po svim rigovima i to sa istom porukom
AN established connection was aborted by software in your host machine???
da nije do win firewall-a??????????

Puca svima druze nema startuma, pukne net ili pol i ne moze da se nakaci, probao ja cgwatcher, ali nece nema startuma.

samo jedno pitanje , ja kopam na nicehash u USB dali je do poola ili minera???

Pozdrav ekipi
Jedno pitanjce.Koji je minimum uplate da bi ga Poloniex registrovao?

meni ne puca bar za sada...javim se ako pukne

280x 28, 7950 do 25

Poslednja izmena:
Pozdrav ekipi
Jedno pitanjce.Koji je minimum uplate da bi ga Poloniex registrovao?
Ka najmanje što sam slao je bilo 0.002 i videlo se na poloniexu odma, recimo suprnova šalje min 0.001 pa verujem da bi se i to odma pojavilo, ne verujem da ima neki minimum kao za eth

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ovako ljudi imam sledeci problem, kopam sa nicehash minerom sa cpu na nicehash... i kopam jos sa genoil minerom sa gpu na isto nicehash ali mi za genoil pise not using extranonce.subscribe .... nije mi isplatio vec dva dana, da li neko zna sta treba da uradim..
genoil podesavanja: genoil.exe -c equihash.usa.nicehash.com:3357 -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -p x -g 0 1 2
pause

nheqminer podesavanja: nheqminer.exe -l usa -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -t 4

Da me ne zeza zbog not using extranonce.subscribe jer to pise na monitoring za genoil????
ako koristiš nicehash miner (nheqminer_v0.3a) onda je za kopanje ZEC komanda nheqminer_zcash -l eu -u zec_adresa -t 4

tvoje podešavanje nheqminer.exe -l usa -u 1AaMx3wKaH4jtGEDqby4E2PcdGKX8wbNUi -t 4 znači da kopaš BTC sa ZEC adresom (ako je to ZEC adresa) i to neće da može....;)

Poslednja izmena:
Ja skinuo verziju genoil-zec-miner-0.4.2 sa nadom da ce da proradi ali opet ova mrtva greska :(

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    31.3 KB · Pregleda: 76
gde kopas??? meni miner (genoil 4.2) pocen da gasi karticu po karticu i na kraju izbaci skroz???!!!???

na suprnovi, evo primetim da gasi kartice da, hmmm cudno bas

restartovao sam neke minere pa cu da vidim...izgleda isti problem kao coinsforall...stim da tamo spusta taktove, ovde samo ugasi kako pukne pool. Samo na 7950 imam to desavanje na 280x sve rade evo vec sat i po.

Poslednja izmena:
Da podignem ton:
AJDE CLAYMORE IZBACI NESTO SA CIME MOZE DA SE RADI, OVI OSTALI IL NEMAJU POJMA IL CELA OVO PRICA IMA NEKU FALINKU....

re:karanovicz ma btc je adresa, nisam toliko jeo bunike hahahaha ok je sve problem je sto sam u trenutku isplate imao 0.009 a treba dnevno 0.01btc min dnevna isplata, a nedeljna 0.001 xD sad je sve ok

Poslednja izmena:
Imam integrisanu, ali nije u funkciji trenutno je ubacena ova rx470 :)

na suprnovi, evo primetim da gasi kartice da, hmmm cudno bas

restartovao sam neke minere pa cu da vidim...izgleda isti problem kao coinsforall...stim da tamo spusta taktove, ovde samo ugasi kako pukne pool. Samo na 7950 imam to desavanje na 280x sve rade evo vec sat i po.

gde kopas??? meni miner (genoil 4.2) pocen da gasi karticu po karticu i na kraju izbaci skroz???!!!???

De[ava se da ugasi karicu. Ono što meni pada na pamet je ULPS. Kao da kartica dugo ostane idle (ne nalazi share) pa je miner zaboravi. Da li vam je ULPS isključen. Moja konfiguracija mi ne dozvoljava da je isključim i proverim.

ma kakav coinsforall, pa ja vam pisem od pocetka bjezite od lopova, inace suprnova ima odlican luck, ne znam zasto izbjegavate suprnova i genoil 0.4.2 odlicno mi radi od jutros.

Izasao je kalkulator za zcash
https://www.whattomine.com/coins/166-zec-equihash

Meni Last hour: poklapa se sa kalkulatorom predobro mi ovo sad izgleda

Znaci jos jednom suprnova pool i genoil 0.4. 2 ako imate stabilan net necete imat problema ako vam puca cesto net karte staju zato sto nema startum-a.

Mozda zbog win 10...bilo je nesto da ne rade ali 470 bi trebalo da pice. Pregledaj temu malo...

Win 10, jedna karta rx470 4gb, drajver 16.10.2
Pedja, stavi -P 0 ili -P 1, imaš integrisani grafiku koju mineru vidi kao jednu opencl platformu a 470ku kao drugu. Ne znam koja je koja koš tebe ali probaj sa ove dve varijante pa javi sta se desava

Celu temu sam pregledao, pokusao sve zivo i nece, ostali majneri mi sljakaju, evo klejmur mi trenutno kopa eth..

Meni lepo radi i ne gasi karte i nd puca pool samo t adresu stavis i namestis isplate 0.001 vec imam 5 isplata za sat vremena

Ram ovde nije bitan, evo ja na jednoj masini imam 1 giga rama i radi ok. Samo je izgleda CPU bitan.

Meni rig sa 380kama radi ok a ovaj sa 270x počne posle nekog vremena da baca invalid shares pa sam u skripti stavio da se restartujes svakih 10min

Vrh Dno