Šta je novo?

LG G3

Jos letos krenulo da me zeza punjenje sa originalnim punjacem,i skapiram da je do kabla,kupim pre m dana novi kablic i sljakalo skroz ok skoro cela baterija full za sat i po,od prekjuce stavio na punjenje za 8h jedva 40% baterije ...je l realno da je i nov kablic otiso? Stavim kablic neki ima 3g sa sestrinog samsunga,naci kao da je albaniju preso...puni ko zmaj

Po mom iskustvu zamjenski kablovi dosta sporije pune, evo sad sam narucio sa Gearbesta kabl od Xiaomi MI telefona pa cu vidjeti kako sa njim puni, kad dodje naravno.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dobar kabel je uvek dobar. Nemora to biti za Xiaomi ili Lg. Idi u radnju na Novom Beogradu Kanibal i ima da ti napravi šta zamisliš. Tu rade vrhunske kablove za zvučnike koji vrede više od g3.

Danas probao sa org i radi ko zmaj... Bas nemam ideju koji mu je i sta se desava,sumnjam na neki bug u MMu ali onda ne znam kako sljaka sa ovim sestrinim kablicem koji je u fazi poluraspada

Poslednja izmena:
Presao na MM i osetno mi krace traje baterija ( ne izvuce ceo dan )
Sta treba i gde da se pogasi da bi trajanje bilo bar kao na Lolipopu 5

PS ima li znacajnijeg uticaja na trajanje baterije 3d tema i slicno ? Ima li ustede ako se postavi "black" pozadina ( belas slova na crnoj pozadini ) za kontakte i slicno ?
Moze li se promeniti na crno ovaj gloopi interfejs za poruke ( orandz, zuto oker f:-( ) f?

Crna pozadina ne štedi značajno kod ips. Više štedi kod amoled ekrana.

Moze da se promeni ako instaliras Textra aplikaciju za sms, i stavis je kao default ;-)

5b3711f3a0b45961eaf4de3b9bf7b9dd.jpg

Jel 30N i dalje poslednji ofisl rom?

Imam V30d, malo prije mi stize V30e, kakva su iskistva, zna li neko da mi kaze?

Citam svakakve glasine po netu u poslednjih par dana...
Navodno,Android 7 se testira na G3.
Koliko je to istinito....

Citam svakakve glasine po netu u poslednjih par dana...
Navodno,Android 7 se testira na G3.
Koliko je to istinito....
Ne, pisano je vec, svaki telefon sa sd800/801 cipom nece imati zvanicni 7.0.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Kupio sam us3 data cable na original punjac i ono sve nesto kilavo puni cas puni cas ne. Gde ima se kupi data cabal?

Jel zna neko zasto nema jos 6.0 update za G3 ?
Jos uvek mi je 5.0 verzija.
Telefon je iz MTS-a.

Poslednja izmena:
Skini sa play store LG phone from aplikaciju. Zadnja stavka će ti biti link za preuzimanje zadnjeg softvera za tvoj telefon.

Ne bih da se bakcem sa updateom preko kompa jer nisam bas nesto strucan u tome.Lakse mi je ako moze online da se sve odradi. :D

16mdell hvala probacu. :) Kad skine taj fajl jel idem regularno samo instal i to je to ?

Poslednja izmena:
Taj fajl je .kdz I mora da se flešuje sa PC pomoću Lg flash tool

Ako nekog ne mrzi da mi napise neko malo uputstvo kako se to radi bio bih jako zahvalan. :)

Ne bih da se bakcem sa updateom preko kompa jer nisam bas nesto strucan u tome.Lakse mi je ako moze online da se sve odradi. :D

16mdell hvala probacu. :) Kad skine taj fajl jel idem regularno samo instal i to je to ?

Pa šta je problem? Prikačiš kabal na komp,telefon na kabal i pokreneš LG PC SUite.
Ako nadje update PC Suite će sve sam odraditi

Pa šta je problem? Prikačiš kabal na komp,telefon na kabal i pokreneš LG PC SUite.
Ako nadje update PC Suite će sve sam odraditi

Idealno da ga updateujes preko laptopa
( ako po Marfijevom zakonu nestane struje )
da ne bi brickovao fon u toku updatea

Pa imas bateriju na lapu. Ja imam lap nemam desktop racunar al zato uvek stavim bateriju pre flasovanja

Beyond Genius Lies Insanity

Ljudi mnogo hvala,uspeo sam preko LG PC Suite da uradim update na 6.0.
Mislim da laksa metoda nepostoji od ove. :)

Nazad
Vrh Dno