Šta je novo?

LG G3

Da li neko ima neku masku za lg g3 da je ne koristi a prodao bi nek se javi na PM:)

Ima ja vise maski i ni jednu ne koristim. Slikacu kasnije pa da biras.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Naso Sam 3 maske ,evo slike pa vidite.

d40e873eab704a5ed51c10efbac6ccaa.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Jel imao neko problema sa battery drainom od strane android systema?

Android mi koristi 80% baterije.
Google backup je isključen tako da ne verujem da je do toga....

Imam v30n, zelim da rutujem i ubacim ovo. Totalni sam nub, ako moze neko detaljnije uputstvo. Otprilike sam shvatio da moram da vratim nekako na stariju verziju pa tek onda moze rutovanje da pocne. :trust:

Ljudi pomozite, panicim, izgleda sam s*ebao nesto.

Vise ne znam ni sta sam radio, uglavnom, sad kad upalim fon butuje mi u TWRP, a pre toga sam ga ponovo flashovao v30c...i sad kapiram da mi je cist fon, ali ulazi u ovaj TWRP, sta i kako dalje, poludecu?!

Tacni koraci:

Posto sam imao v30n, instalirao sam LGUP i preko njega vratio na v30c
Instalirao kingroot i kao rutovao
instalirao neki AutoRec i flashovao to, kapiram da je to taj TWRP
Onda nisam znao sta i kako dalje, pa sam preko LGUP-a ponovo flashovao na v30c i sad samo u taj Boot meni ulazi, nece u android...

Stvarno ne znam sta mi bi da se bakcem oko ovog

Poslednja izmena:
Hah, sredio sam sve nekako, pipavo do zla boga. Treba bas da poznajes materiju da bi se upustao u rutovanje. Za sad mi bloatware nece smetati :smash:

Pojavilo mi se obavestenje da je kingroot stetna aplikacija i da treba da je obrisem. Jel ostaje root posle brisanja kingroot aplikacije?

Pa probajte sami, skinete lepo CM 14.1 nightly i ubacite...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ostala :D

Danas mi je pao t
G3 sa jedno metar visine i od tad ne radi volume up dugme. Svratio sam do servisa, otvorio na brzaka deo gde se nalaze dugmici i okvir za kameru i kaze da je tu sve u redu, da ce morati skroz da ga otvara. Naravno koliko sam razumeo 15e je otvaranje, bez garancije da ce ga popraviti.

Da li se desilo jos nekome nesto slicno? Stvarno me maler tera ili je kvalitet ovih lg-ja ocajan, prvo mi crkao mic i dugmici na slusalicama, a sad i na samom fonu dugme :( Da napomenem da imam masku i fon mi je pao na mekan tepih...

Meni je pao jednom sa stola i jednom skliznuo iz ruke i kotrljao s 2 metra i nista mu nije bilo. Jedna sitna ogrebotina i to je to.

Ma i meni je pao na beton, bez maske, na ivici su ostali "oziljci" ali mu nista nije bilo. Ovo sad mi je nevidjeno, jos iz sprdnje pomislim, daj da ga istestiram da vidim sta se shebalo, kad ono vol+ ne reaguje...

Otvori ga sam... nema tu neke filozofije... odsrafis sve, maknes onu plastiku... mozda su dugmici samo izgubili kontakt...

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk

Nije muka otvoriti lg g3.Taj sto otvara za 15evra bez garancije na popravku...ja cu da mu izotvaram sve fonove po lokalu i nek mi da 10 evra po komadu,meni dosta :) Salu na stranu,ja bi takve "servise" sve pozatvarao !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zeznuo bih se zesce jer mi je proradilo dugme. Malo sam pritisak prebacio na ivice dugmeta i proradilo je kod desne strane, sad radi normalno...

Dobra je to matematika, uzmes telefon, ni ne otvoris ga i 15 evrica u kasicu. 50 mobitela mesecno fina cifra, s tim da bi drugi mesec morao da skonta neku novu foru jer mu vise niko ne bi ni prosao pored servisa.

Hteo bi za vikend da instaliram Fulmics 6.6 po prvi put na mom g3.Inace,telefon koristim oko 6 meseci i nikada ga nisam rutovao.Model je D855,pa ako nije prob da mi neko detaljnije napise kako da rutujem,instaliram twrp i sam Fulmics.
Naravno,kako se vama polazao taj custom Rom ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Problem sa instalacijom cm14.1. Stao je kod Installing system update. Krug se vrti neprekidno 30 min, linija je skroz prošla, na dnu piše " script succeeded: result was [1.000000].
Na pritisak tastera ne reaguje. Ima li neko predlog šta da radim.
Kako da uđem u cm recovery?

Poslednja izmena:
Problem sa instalacijom cm14.1. Stao je kod Installing system update. Krug se vrti neprekidno 30 min, linija je skroz prošla, na dnu piše " script succeeded: result was [1.000000].
Na pritisak tastera ne reaguje. Ima li neko predlog šta da radim.
Kako da uđem u cm recovery?
Nakon 1 sata čekanja i stiskanja dugmića, pokrenuo se. To nebi trebalo instalirati!

Pisao sam da sam imao problema sa gašenjem i restartovanjem telefona,da je gubio wifi i sl pa sam ga poslao na reklamaciju.

Uzrok svega,sudeći po servisu-baterija

Nisam još preuzeo telefon tako da ne znam šta su i koju bateriju stavili. Tj da li original ili neku zamensku

8lOU5xF.jpg

Nego mene zanima jel stvarno moguće da su postojeći problemi bili do baterije?

Pitam jer mi ističe garancija za mesec dana pa da nisi hteli na ovaj način samo da "skinu" sa vrata garanciju do isteka a da je u pitanju možda neki hardverski kvar?

Poslednja izmena:
Verujem da je original. Pročitao sam više puta da ti problemi mogu biti zbog baterije, posebno ako nije original.

Nazad
Vrh Dno