Šta je novo?

LG G3

Znam da je lepak, kazem isti problem sam imao sa G2, pa sam dobio nov aparat (G3). E sad isti slucaj zbog grejanja taj lepak se vidi u gornjem desnom uglu, pa me zanima da li menjaju displej i koliko se ceka :)

Ako imaš još toliko garancije, sačekaj još koji mesec pa taman da dobiješ G5 [emoji23]

Ajd, bas me zanima. Ako i kod tebe ne fercera znaci da Fulmics kuburi i sa GPSom.

Probao sam, radi. Nesto nije bas ubedljiv, tek posle min je uhvatio 3d fix. Posle sam instalirao ovo sto je Vojkan okacio, podesio region (treba root) i posle toga dosta bolje radi. Trebalo mu je par sekundi za 3d fix. Tako da nije do fulmics-a

Jel moze neko da mi pomogne... Naime nekad kad stavim da se telefon puni,prodje dosta vremena a on napuni tek 3-4%,da li sporost punjenja je do kabla mozda? Neka je wi fi ukljucen dok se puni a nekad ne..i opet nekad sporo puni da kazem ..jel se nekome desavalo to?

Jel moze neko da mi pomogne... Naime nekad kad stavim da se telefon puni,prodje dosta vremena a on napuni tek 3-4%,da li sporost punjenja je do kabla mozda? Neka je wi fi ukljucen dok se puni a nekad ne..i opet nekad sporo puni da kazem ..jel se nekome desavalo to?
To se i meni desavalo na lg punjac od 1.8A, sad punim samsungovim od 2.0A. Promijeni punjac.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Probao sam, radi. Nesto nije bas ubedljiv, tek posle min je uhvatio 3d fix. Posle sam instalirao ovo sto je Vojkan okacio, podesio region (treba root) i posle toga dosta bolje radi. Trebalo mu je par sekundi za 3d fix. Tako da nije do fulmics-a

Ja odustao od Fulmics-a, danas vratio na stock 5.0 i naravno GPS radi kao podmazan, tako da sto se mene tice definitivno je do rom-a. Nije pomagao cak ni gorepomenuti Faster GPS.

To se i meni desavalo na lg punjac od 1.8A, sad punim samsungovim od 2.0A. Promijeni punjac.

Jel to bilo koji Samsung 2.0A punjac ili treba da trazim specifican model?

Ja koristim od tableta, mada na g3 sam primijetio kad ga punis njegovim punjacem, da kad je tel ugrijan sporije puni, na ovaj samsungov punjac to nisam primijetio.

Iako sam sumnjao u MESC što se tiče servisa telefona posle one prve reklamacije ispostavilo se da su moje sumnje bile neosnovane

Zamenjena osnovna ploča plus i novu bateriju sam dobio a sve u garantnom roku :)

Jh5qySy.jpg

Iako sam sumnjao u MESC što se tiče servisa telefona posle one prve reklamacije ispostavilo se da su moje sumnje bile neosnovane

Zamenjena osnovna ploča plus i novu bateriju sam dobio a sve u garantnom roku :)

Jh5qySy.jpg
Vrati se par strana unazad.Ja sam ti odma' napisao da je ploca.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Pa sta mi onda predlazete da uzmem jaci punjac za LG g 3 ili taj neki samsungov??

Nema sta da "pojacavas" punjac. Ako ti je kabal dobar, puni se vrlo brzo (manje od sat i po od 5-100) A punjac radi ili ne radi, nema sta da oslabi.

Pa meni nekada puni dobro a nekada sporooo...i dok se puni ako cackam po netu gledam u procenat a on se smanji dok je na punjacu,eeej :O

Nema sta da "pojacavas" punjac. Ako ti je kabal dobar, puni se vrlo brzo (manje od sat i po od 5-100) A punjac radi ili ne radi, nema sta da oslabi.
Pa meni nekada puni dobro a nekada sporooo...i dok se puni ako cackam po netu gledam u procenat a on se smanji dok je na punjacu,eeej :O

Vrati se par strana unazad.Ja sam ti odma' napisao da je ploca.

Pa znam ali sta vredi kad he strucnjacima u servisu bilo samo lakse da zamene bateriju i vrate telefon....

Ako neko bude hteo da kupuje g3 sa novom plocom i baterijom neka se javi [emoji1] ide telefon u oglase cim ga preuzmem

^ Sto si odma' na kraj srca :D
LG G3 je i dalje telefon koji moze da parira i telefonima u visoj klasi.
E sad,te proklete ploce...

Moze li neko da mi da link gde da skinem marshmallow 6.0 kdz za g3 d855,verzija od 16gb?Hvala :).

Da li je neko menjao plocu negde i ako jeste da podeli gde?

Svaki savet je dobro dosao. Unapred zahvalan.

Sent from my 5045X using Tapatalk

Da li je neko menjao plocu negde i ako jeste da podeli gde?

Svaki savet je dobro dosao. Unapred zahvalan.

Sent from my 5045X using Tapatalk
Ja sam menjao ali u zvanicnom servisu i pod garancijom.

Cisto informativno su mi rekli da je zamena van garatnog roka oko 20+ hiljada dinara

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li cemo docekati jos neki apdejt posle v30n ?

Jel jos neko ima problem sa skipping frames problemom u 4K klipovima u 6.0 MM? Ne bih rekao da je stutter, jer kada sam gledao u player-u i isao frejm po frejm, lepo se vidi da proguta frejm na svakih sekund ili malo jace.

Nazad
Vrh Dno