Ajd, bas me zanima. Ako i kod tebe ne fercera znaci da Fulmics kuburi i sa GPSom.
To se i meni desavalo na lg punjac od 1.8A, sad punim samsungovim od 2.0A. Promijeni punjac.Jel moze neko da mi pomogne... Naime nekad kad stavim da se telefon puni,prodje dosta vremena a on napuni tek 3-4%,da li sporost punjenja je do kabla mozda? Neka je wi fi ukljucen dok se puni a nekad ne..i opet nekad sporo puni da kazem ..jel se nekome desavalo to?
Probao sam, radi. Nesto nije bas ubedljiv, tek posle min je uhvatio 3d fix. Posle sam instalirao ovo sto je Vojkan okacio, podesio region (treba root) i posle toga dosta bolje radi. Trebalo mu je par sekundi za 3d fix. Tako da nije do fulmics-a
To se i meni desavalo na lg punjac od 1.8A, sad punim samsungovim od 2.0A. Promijeni punjac.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Vrati se par strana unazad.Ja sam ti odma' napisao da je ploca.Iako sam sumnjao u MESC što se tiče servisa telefona posle one prve reklamacije ispostavilo se da su moje sumnje bile neosnovane
Zamenjena osnovna ploča plus i novu bateriju sam dobio a sve u garantnom roku
![]()
Kupio sam kabl i MESC i napuni sa 5% do 90% za sat i pre.
"Mobis" Servis, Pupinov bul. 117 NBgd. Traži kabl za punjač g3 i to je to.Koji druze i sta MESC?![]()
"Mobis" Servis, Pupinov bul. 117 NBgd. Traži kabl za punjač g3 i to je to.
Pa meni nekada puni dobro a nekada sporooo...i dok se puni ako cackam po netu gledam u procenat a on se smanji dok je na punjacu,eeej :ONema sta da "pojacavas" punjac. Ako ti je kabal dobar, puni se vrlo brzo (manje od sat i po od 5-100) A punjac radi ili ne radi, nema sta da oslabi.
Ista stvar se i meni desavala, uzmes drugi punjac i kabl i rijesis problem.Pa meni nekada puni dobro a nekada sporooo...i dok se puni ako cackam po netu gledam u procenat a on se smanji dok je na punjacu,eeej :O
Pa znam ali sta vredi kad he strucnjacima u servisu bilo samo lakse da zamene bateriju i vrate telefon....Vrati se par strana unazad.Ja sam ti odma' napisao da je ploca.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
^ Sto si odma' na kraj srca
LG G3 je i dalje telefon koji moze da parira i telefonima u visoj klasi.
E sad,te proklete ploce...
Google?Moze li neko da mi da link gde da skinem marshmallow 6.0 kdz za g3 d855,verzija od 16gb?Hvala.
Google?
S7 EDGE
Probaj ovde http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012Trazim,ali neki linkovi ne rade gde sam pre skidao.Nadjoh na XDA,ali neznam dal je verzija za model od 16 ili 32gb.
Ja sam menjao ali u zvanicnom servisu i pod garancijom.Da li je neko menjao plocu negde i ako jeste da podeli gde?
Svaki savet je dobro dosao. Unapred zahvalan.
Sent from my 5045X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari