Šta je novo?

LG G3

To je neki sw bug... Primetio sam da nestane nakon factory reseta pa nakon par nedelja krene opet

Generalno android je dosta poboljsan u odnosu na ranije, radi dosta stabilnije. Ali fluidnost ios-a tesko da ce dostici, da ti telefon radi isto prvi i 631 dan, to mozemo da zaboravimo.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Znači, factory reset.
Taman da i instaliram noviji software. Koji se pokazao kao najbolji? Sad imam V30b-EUR-XX

Znači, factory reset.
Taman da i instaliram noviji software. Koji se pokazao kao najbolji? Sad imam V30b-EUR-XX
Ostavi ga, mene je taj v30b perfektno radio, sad imam v30e, cini mi se da je baterija malo bolja, ne vidim neku razliku da je stabilniji.

Ima li neko da koristi ove novije 30n ili šta je već poslednje. Kapiram da je uvek bolje staviti što noviji software.

Ocigledno da nije bas tako.Fluidnije radi na LP nego na MM,a i baterija je malcice bolja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel zna neko kako da iskljucim transparent nav bar on desktop? Android 6.0 stock launcher.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Sinoć sam odradio factory reset, mrzelo me da skidam neki novi softver, i mogu vam reći da definitivno nije do softvera.
Telefon se resetovao posle pet minuta korišćenja.

Ostavi ga, mene je taj v30b perfektno radio, sad imam v30e, cini mi se da je baterija malo bolja, ne vidim neku razliku da je stabilniji.

Ja imam problem, da nekada kada hocu da otkljucam telefon, kliknem dugme iza, ili tap po ekranu, i ono mi bude crn ekran, ali se vidi gore onaj bar sa baterijom, wifi, mrezom...ne vidim uopste ekran, pa napamet moram da otkljucam. Imam isto v30b....mislio sam da installiram drugi.
Radio sam factory reset, ali isto radi. Takodje imam problem sa senzorom...nekada kada me neko nazove, i onda zavrsim razgovor sklonim telefon sa uveta, ali je i dalje crn ekran....ali sada potpuno crn a ne kao sa otkljucavanjem. Cistio sam cackalicom, radio je dobro, ali sada opet poceo.

Meni se desava da nece uopste da se upali displey kad pritisnem dugme ili dva puta tapnem na displey. I posle minut-dva radi normalno.

Meni se posle otključavanja zamrzne ekran 10 do 20 sekundi i posle radi normalno. Sada je v30f i Xceed. Dok nisam stavio Xceed radio je dobro. Xceed izgleda ne valja? Ranije mi je radio dobro. Probao sam v7n, 4h, 4d.

Meni sa xceed dobro drži baterija ali zato ne radi lepo kao sa stock. Već par meseci sam na fulmics, radi bez greške.
Za stock mi je sigurica 30f. Probao bio 30n, haos loše. Ništa nije mogao da zadrži u ramu, barem meni.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Imam lg g3 16/2gb...radi skroz ok, ali je lajsna malo pukla i tac, pa je izmedju ekrana ti taca usla prasina, i prednja kamera i senzor se zbog toga stalno priljaju, pa moram da ih cistim svakih par dana, plus zadnja kamera nece da fokusira...pa me zanima, da li mogu da uzmem neki pokvaren g3, i samo da zamenim plocu?
Tj, jel bitno koji lg g3 uzimam, tj, jel mogu da uzmem jacu verziju, od 32/3gb i samo moju plocu da stavim? :)

Meni se desava da nece uopste da se upali displey kad pritisnem dugme ili dva puta tapnem na displey. I posle minut-dva radi normalno.

Ista stvar i kod mene, kapiram da je problem u tasteru ne bi radio ni posle 2-3 minuta ali se ne opterecujem previse.

Posto je meni crkla ploca, Imam g3 bez spoljasnjih ostecenja. Ako nekom treba. Pozdrav.

Sent from my 5045X using Tapatalk

Jel ubacivao neko ovaj rom ili nesto slicno u G3, interesuje me kako radi, kakva je kamera i kao se ponasa baterija?

Video sam ja temu, nego me interesuje iskustva nasih ljudi. Ko koristi ili je koristio taj rom.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam koristio i dobar je , ima puno twikova moze da se nasminka lepo i dobro radi . Ali meni je stock rom nekako najbolji , ubacim neki launcher i full

Reci mi baterija jel ti trajala isto kao na stock romu?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To je skoro isto , ne moze da drzi bateriju nesto drasticno vise. Sat vreme gore dole meni isti djavo.Moras da ga punis pa moras , nema bezanja od toga :)

Mislio sam ako svlaci bateriju vise da ga ne probam dzaba.

Slobodno što se tiče baterije, ista je ako ne i bolja. Probajte u aromi prilikom instalacije da oznacite reduce lag mod, malo lepše radi a nema dodatnog zagrevanja.

Moze pomoc ?

Moj G3 je D855 na android 5.0 verziji (ne znam sta znace 20b i 30b, valjda 2 i 3 giga rama verzije) i pokusao sam one click root sa XDA

https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

sve odradi kako treba, nema nikakvih error-a u prozoru programa, napise "Done!" i telefon nije root-ovan, provereno preko adb-a i preko root checker-a

Zna li neko u cemu je problem i ako postoji drugi nacin za root da probam ? jel ima neko uputstvo za onaj king root ?

Kingroot skini i to ti je najlakše ali root traje do restarta. 30f 30b su verzije softvera.

Root traje do restarta ? procitao sam na XDA da mi je neophodan root za TWRP i ne znam koja je procedura, valjda skinem autorec i instaliram, pokrenem i dovoljan mi je kingroot ?

Uspeo sam ali sa mnogo glupom metodom

kingroot > autorec (niti flashify niti twrp official ne rade posao, secure boot error) > flash TWRP

sad sam na 5.0 lolipopu koji je stock, i rooted, i hteo sam da instaliram nesto poput ovog ali izgleda da ne mogu da nadjem: marshmallow stock + root + debloat << za skoro sve telefone uvek postoji ovakva varijanta, ali izgleda da za LG G3 ne mogu da nadjem nista slicno ? sve Stock based verzije na XDA kao da su pravila neka deca u smislu da su svi romovi tematizovani sa nekim transfomersima i nindza kornjacama i sundjerbobovima i nekako mi neverovatno da nema stock + root + debloat ?

Nazad
Vrh Dno