Veliki je forum ne znam da li postoji tema , inace pratim liste IPTV od kojih su popularne UK,US,Arapi,ExYu,Spanija,Holandija,Portugal,Svedska itd .. liste izlaze svakodnevno , konvertujem ih u Kodi da ne bi prekidale i ubacim EPG od nasih kanala koji uradim preko Webgraba za par min . Domaci kanali su SD kvaliteta dok su ostali kako naleti US obicno su 720 i arapi cepaju filmove 720 . Sport je live , ima sta hocete . Recimo Rusi ceo paket svojih kanala daju free preko torrent.tv (http://torrent-tv.ru) treba vam Acestream , registracija je slobodna . Otvorite temu ako nema ljudi ne znaju sta propustaju .Jel može neki detalj o free kanalima preko interneta? Ako ima smisla, otvorićemo novu temu. Ako već ne postoji?
Opet radovi na mrezi, nema ni digitalne ni neta. Dokle vise. Pa *** mesecno jedno 4 puta sigurno imaju radove na mrezi. Jel postoji neki clan u zakonu ili ugovoru koji regulise ove prekide signala i "radove na mrezi"?
Izvini, ali gde se nalazis? U kom kraju?
Pitam zato sto pricas o ucestalim prekidima a meni je sinocni prekid (koji je bio i najavljen) prvi u sigurno poslednjih par godina.
Placaju jer im odgovara.
Kad ti nesto ne odgovara ti to ne uzimas. Prosto i jednostavno.
I nemoj se hvatati nemanja alternative jer alternative ima ali ti ne odgovara, sto znaci da SBB itekako zna koliko vredi i trazi iznos koji su ljudi spremni da plate.
Ne koristis dovoljno net ako nisi primetio
Ja znam bar troje korisnika kojima ne odgovara tako skupa pretplata,naročito kada je kvalitet mreže u pitanju,tako da nemoj da ti govoriš umesto drugih da im odgovara da plaćaju skluplje neke usluge,a kvalitetnu i bolju alternativu nemaju.
Ti shvatas da sam sebe demantujes?
Pricas kako im ne odgovara ali uzimaju.??? Onda im ocigledno odgovara cim koriste.
Ako ti nesto ne odgovara ti to onda ne uzimas.
Oni su nasli racunicu izmedju cene i usluge i znaci ODGOVARA im.
U suprotnom uzeli bi neku od alternativa koje postoje, ali im ocigledno te alternative ne odgovaraju sto znaci da im cena i ono sta SBB pruza odgovara jer je tas prevagnuo na SBB a ne neku od alternativa.
Ljudi ovde brkaju zelju sa realnoscu.
Realnost je da ti nesto odgovara ako koristis, u suprotnom ides dalje.
Zelja je da bi voleli da to sta SBB pruza kosta jeftinije.
Vozdocac, Brace JerkovicIzvini, ali gde se nalazis? U kom kraju?
Pitam zato sto pricas o ucestalim prekidima a meni je sinocni prekid (koji je bio i najavljen) prvi u sigurno poslednjih par godina.
Ne demantujam ja ništa,cena im ne odgovara,ali nemaju bolje.Alternative u Srbiji ne postoje.
Znaci da im odgovara.
Alternative uvek ima, narocito kad je net i tv u pitanju.
Pitao bih te da li bi placali i da je cena duplo ili troduplo veca? Siguran sam da ne bi nego bi se okrenuli alternativi.
Bilo je obavestenje za sadasnji prekid. Do 8 ujutro nema ni neta ni TV.
Pozdrav! :cigar:
Ili možda samo stvarno nema alternativu?
Ti si i tad imao alternativu. Nisi morao da uzmes.
Znaci tebi je to tad odgovarala. Da li zbog posla ili zezanja, ali je tebi tad Telekom odgovarao ma kakav bio.
Mozes da se vrtis i umotavas u pricu ne bi li pokusao da ispadnes da si u pravu posto vidim da to volis, ali je cinjenica, ako ti nesto odgovara ne ulazeci u razloge zasto, tebi to odgovara i ti koristis.
Ostralo je samo kukanje.
I ovo je kompletno glupa prica i izlazim iz nje.
A vi slobodno koristite nesto sta Vam ne odgovara i pricajte kako Vam ne odgovara ali koristite jer Vas neko puskom tera na to![]()
Ako je neko jedini prodavac hrane i ceni istu npr. 1000€ i nemaš mogućnost da kupiš bilo gde drugde već si primoran da kupiš kod njega po tvojoj logici je alternativa da ne kupiš hranu i crkneš od gladi. Lepa alternativa, nema šta...
Da li ti znaš šta alternativa stvarno znači? Dakle, treba mi neizostavno net zbog posla i imam samo jednu mogućnost izbora i ti kažeš da imam alternativu!?
Ja sam trenutno na SBB-u,i uopšte mi cena,a ni kvalitet ne odgovaraju,e sad me ti ubedi da mi odgovara,a nemam bolje trenutno,ni po kvalitetu usluga ni po ceni.Ponavljam, kad koristis neku uslugu tebi ona ODGOVARA, nasao si racunicu bilo zbog cene, bilo zbog kvaliteta.
Nesto se izgleda zeznulo zesce tokom ovih radova. Neki sajtovi cesto ne rade. Kada uradim ping dobijam "TTL expired in transit", a zatim kad uradim tracert primecujem da se desava beskonacna petlja izmedju sledeca dva rutera:
rtr.sox.rs [185.1.27.7]
sox-2.sox.rs [185.1.27.8]
Sve dok ne dodje do timeouta. Da li jos neko ima slicne probleme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari