Ne moze, jer je previse knap za 66Mbps, pucala bi veza.@veljadj: Vidi se na screenshot-u da ruter procenjuje max bzinu na 66 Mbps, znači gotovo sigurno ima dovoljno i za 50 Mbps net i 2 (SD kanali) IPTV risivera. I korisnik je dobio odgovor da "nema tehničkih mogućnosti"...
Problem je u sledecem:Knap bi bilo samo u slučaju da koristi 2 HD risivera tj gleda istovremeno 2 HD kanala. U slučaju da koristi samo 1 STB i ne plaća HD paket (što opisuje praktično sve moje poznanike koji imaju Box sa IPTV) dovoljno bi bilo i 54 Mbps.
Nazalost, zalili su se ljudi, cak su i ovde na forumu se zalili.A i sigurno se niko ne bi bunio da mu konfigurišu port na "samo" 54 Mbps ako više od toga ne može, pa sve i da gleda 2 HD kanala istovremeno.
Mogu oni i da "srede" paricu, tj. nekako je "pojacaju". Ne znam kako, ne znam zasto to rade - i zasto uvek ne rade. Ali video sam na ponekoj parici slucaj - prebacena na veci VDSL, i ima bolji max. rate.Plus, ko kaže da ruter možda ne procenjuje manje nego što bi realno radilo na toj parici? Ili da ne daj bože odu i prekontrolišu spojeve na banderama/tavanima/razvodnim kutijama.
Na kablu tuce 48.2Mbps u milimetar.Шта има да јављаш, стандардна појава је да без кабла иде као што си писао а кабл ће да буде у фул брзини. Ја сам развукао кабл до друге собе за лаптоп, унапред избушен зид, да не размишљам о томе какав ће када да буде, сада је увек у фулу. Кабл конза.![]()
Hajde molim te malo mi pojasni, pošto nisam nisam u toku?!!.Zooro je najavio da ce ga mozda imati, pitaj njega na PM.
Ili sa Amazona.
Eto sada ako Zooro čita i prati forum neka dostavi ponudu za modem!!!.Zooro je clan koji ima cesto takve egzoticne rutere.
A za porucivanje sa Amazona.. sta bi objasnio osim da je sigurnk skuplje![]()
Tesko da nema portova ako je IS u pitanju, pa zasto bi stavljali IPAN-ove ako nisu vec unapred proracunali i planirali za koliki broj korisnika ga postavljaju!!Malo je hteo da da na vaznosti soju funkciju i rad u korisnickom servisu!Prijavih se danas za 50/2
Navodno nema VDSL portova za Mirijevo. Poklonih Beotelu 2 meseca 20/1, a onda me covek u poslovnici ovako istusira. Nesto je onda covek tamo proveravao, pa mi nadje jedan port. Kaze: "Sutra oprema, kad kolege potvrde tehnicke mogucnosti". U ulazu do mene je IS tako da je 99% tehnicki moguce, e sad ostaje da se vidi da li je port dostupan...
Da li je moguce da nema VDSL portova? Kad mi je rekao za problem, meni samo usi klapnuse. Ne mogu da verujem da Telekom jos kuburi sa nabavkom opreme...
http://www1.huawei.com/en/products/fixed-access/fttx/mxu/MA5616/index.htmKoliko bese ima portova po jednom ipanu, 200?
Razmišljam da ga bridzujem sa kucnim ruterom, mozda se neko cudo desi.Meni je jos gluplje, ruter je 20cm od laptopa - a vezujem kablom jer ne moze iznad 20Mbps. A isti ruter na drugom mestu bez problema radi 50/2 skoro full wifi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari