Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je po propisima (i/ili zakonu) onda tako mora. Nebitno da li i kada neko proverava ili ne.

Не сумњам да је по неком закону,а има и ТБ правни тим па нека оповргне или нека ископира.

Теленор има опцију "слања новца на телефонски број", али онај ко прима новац мора имати рачун, било у Теленор или у некој другој банци.
Ова опција је u kombank 2.0, у оној првој вероватно нема.
Не знам хоћу ли икад користити ову услугу, јер сви којима шаљем новац имају рачун у некој банци, али боље је да постоји, никад се не зна када ће затребати.

Da ali na racun (sem npr telenor-telenor) ne mozes da posaljes 24h dnevno 7 dana u nedelji. Tu je komercijalna odradila dobar posao.

Nekoliko dana zaredom koristim bankomat u Bulevaru. Uzasno sporo radi! Nacekas se dok se skloni famozna poruka dobrodoslice. Da li i dalje imate poteskoca sa mobilnom aplikacijom i dugim ucitavanjem?

Poteškoće svih vrsta trajaće dok se ne uradi migracija na novi softver/hardver. To je za neka dva meseca. Do tada - kartice mogu biti i odbijene u prodavnici jer je sistem preopterecen da je autorizuje. To kaže i sam govorni automat dok se ceka na operatera.

Za app i web već znamo.

Hmmm, ko bi rekao.... opet sam u pravu za Telenor :D
Cicije, ne daju pare :)

Pa neka uzmu od tate, njemu dobro ide da naplacuje sve vise i vise za manje :)

Ovaj gubitak uopste nije stvaran, jer TB placa Telenoru za aparate kada korisnik "preko TB" uzme kredit za Telenor kombo :)
Od sledece godine ce isteci svi prvobitni ugovori tog tipa, pa ce najzad TB biti na nuli za njih (isplatice se i zadnja rata), a onda ide samo reciklaza kredita, gde je samo bilans u minusu, ali konstantnom, za razliku od ovoga sada.

Poslednja izmena:
Nekoliko dana zaredom koristim bankomat u Bulevaru. Uzasno sporo radi! Nacekas se dok se skloni famozna poruka dobrodoslice. Da li i dalje imate poteskoca sa mobilnom aplikacijom i dugim ucitavanjem?
Katastrofa kako lose radi poslednjih par dana, preko sajta otvorim vise puta samo stane sa ucitavanjem ostane bela strana samo, app isto nemoze se iscekati da otvori...

Па имате могућност дизања с туђих банкомата:),пустите футуристички изглед битна је функција.
Пословање ТБ у првих 6 мјесеци је на нивоу прошле године(1-6 2015),губитак око 600 милиона дин.

Katastrofa kako lose radi poslednjih par dana, preko sajta otvorim vise puta samo stane sa ucitavanjem ostane bela strana samo, app isto nemoze se iscekati da otvori...
Zanimljivo, ja nemam nikakvih problema: bankomat radi kao i uvek, web i app kao i nekada, sve upotrebljivo, bez zastoja u 8am, 15h, 22h i 02am. Uvek. Najobicniji sam korisnik.

I meni je bilo cudno, na trenutak sam pomislio da nije do interneta, posle mislim nemoguce telekom 20/2 da nije dovoljno.
Sa aplikaciom sam bas imao problem u u subotu, trebalo mi da podignem limit na kartici (dostigao limit a nisam ni znao/obracao paznju). Zena na kasi poludela a aplikacija samo vrti krug nikako da udje...

Koja je fora ove mape i liste ATMova i poslovnica kad ne mozes da kliknes na directions nego mi samo prikaze ulicu i jos najgore kad je bb(bez broja) pa onda lutaj i trazi gde je. Kao da jurim pokemone

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jel zna neko da li mogu da postavim da na klik bude plaćanje npr. na moj racun u drugoj banci t.j. Da li moze na klik da bude placanje izmedju racuna fizickih lica ili samo racuni režija?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Računi na klik su već predefinisani u listi i možeš se prikaviti jedino za ponuđene pruzaoce usluga. Ako hoćeš da prebacujes sredstva na drugi račun možeš da napraviš trajni nalog.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne. Zelim kad mi treba da prebacim novac na drugi racun u druoj banci. Ovamo da mi bude na stednji. Verovatno moze ali onda uzimaji proviziju posto na klik ne može

Danas platim 1000din u DISu, stize mejl da je odobreno i da je raspolozivo jos 1000din dok stanje racuna kaze raspolozivo: 4500din

Ne zove mi se podrska za neki genericki odgovor, pa ako je neko imao slicnu situaciju...

Ne. Zelim kad mi treba da prebacim novac na drugi racun u druoj banci. Ovamo da mi bude na stednji. Verovatno moze ali onda uzimaji proviziju posto na klik ne može

Onda uzmeš progresiv paket i nema provizije na prenose.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Upravo sam na radiju čuo jednu vrlo odvratnu reklamu koja se odnosi na novu uslugu komercijalne banke komekeš... :)

Gde mogu da vidim stornirane transakcije u app ili na webu? Uplatio sam nesto na Aliju, ali sam otkazao porudzbinu pre nego sto je obradjena. Rok je 15 dana za refund, gde mogu da vidim da li je to refundirano?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kad bude refundirano, pojaviće ti se u aplikaciji kao dolazna transakcija (od samog sebe). Nema u aplikaciji poseban odeljak za stornirane transakcije.
Imao sam isti slučaj na Aliju, i pare su mi vraćene nakon 7 dana.

Koliko se secam, te transakcije stoje u Pending (nedospele), nema nista posebno placanje i vracanje? Sem ako je Ali vec naplatio, pa onda bas radi refund, ali to nisu stornirane transakcije! A refund se vidi kao uplata bas.

Vratio sam se u BG/SRB, presavio tabak, i pismeno TB banci uložio prigovor u vezi sa net transakcijama koje su naplacene a da nisam uneo OTP šifru, tražeći da budu stornirane. Znam da je na dugačkom štapu.

Do sada mi se dva puta desilo (50-ak €) + još tuđih iskusava sa foruma (prilikom plaćanja MTS računa, recimo).

Podelicu odgovor ovde kada ga dobijem.

Nisam ispratio, jesi li ti uradio te transakcije ili ne?
Tražiš storniranje transakcije ili naplate transakcije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno