Теленор има опцију "слања новца на телефонски број", али онај ко прима новац мора имати рачун, било у Теленор или у некој другој банци.
Ова опција је u kombank 2.0, у оној првој вероватно нема.
Не знам хоћу ли икад користити ову услугу, јер сви којима шаљем новац имају рачун у некој банци, али боље је да постоји, никад се не зна када ће затребати.
Katastrofa kako lose radi poslednjih par dana, preko sajta otvorim vise puta samo stane sa ucitavanjem ostane bela strana samo, app isto nemoze se iscekati da otvori...Nekoliko dana zaredom koristim bankomat u Bulevaru. Uzasno sporo radi! Nacekas se dok se skloni famozna poruka dobrodoslice. Da li i dalje imate poteskoca sa mobilnom aplikacijom i dugim ucitavanjem?
Колике би субвенције добио неко да уложи толике пареSta je 5 miliona evra, sica![]()
Zanimljivo, ja nemam nikakvih problema: bankomat radi kao i uvek, web i app kao i nekada, sve upotrebljivo, bez zastoja u 8am, 15h, 22h i 02am. Uvek. Najobicniji sam korisnik.Katastrofa kako lose radi poslednjih par dana, preko sajta otvorim vise puta samo stane sa ucitavanjem ostane bela strana samo, app isto nemoze se iscekati da otvori...
Onda uzmeš progresiv paket i nema provizije na prenose.Ne. Zelim kad mi treba da prebacim novac na drugi racun u druoj banci. Ovamo da mi bude na stednji. Verovatno moze ali onda uzimaji proviziju posto na klik ne može
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
A jel za bilo kojo iznos transakcije 25 dinara provizija?Onda uzmeš progresiv paket i nema provizije na prenose.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Za starter sam i mislio. Glupo da placam mesecno za nesto sto bih koristio par puda godisnje. HvalaJeste na starter paketu.
using TT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari