Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
569a51cbd1065d0dfcd39cb3d83c5a7d.jpg

Brace yourself, revolucija na vidiku [emoji23]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Isplati se to, ipak ide i kesa gratis

sent from SM-G900F

Koliko lud treba da budeš da daš za telefon 1400 eur [emoji1]

Koliko god para da imaš. Telefon k'o telefon, čak nije ni najbolji.

Ljudi daju mnogo vece pare na razne nepotrebne stvari, ovo je nista.

U Veliikoj Britaniji je iPhone 7 Plus 256GB 919 funti(1071 evro) kakvih 1400 evra kakvi bakraci:

Capture.PNG

Super, izguglaj sad koliko je ovde, za koliko mozes da ga kupis ,)

Poslednja izmena:
Koliko ljudi prodaju kopija telefona pa pola Srbije nosi kopiju lazu sami sebe.Ovi slepci sa KP bez problema dopustaju da se kopije prodaju a lepo im stoji u pravilima da je to zabranjeno!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

U pravilima ne stoji zbog KP koji ce da izigrava policiju i sud vec zbog prodavaca kopija, da ne bi mogli da se vade kako nisu znali (ili kako su mislili da je dozvoljeno) kad ih navataju zbog prevare.

Ti ljudi što svesno kupuju kineske kopije, to u poseban krug pakla treba poslati..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mislis da bi pogresio ako tastaturu od 2000 proda za 10000?
Ja mislim da bi to bilo odlicno.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nadji ti meni tastaturu sa neon osvetljenjem i za 1000 evra, ovo je bagatela...

Lights show

U poslednjih nedelju dana mi se dva puta desilo da nesto zelim da kupim i onda dobijem poruku da je cena 185/195 umesto 175 kako stoji na sajtu.

pa da mu je prvo pitanje bilo "da li vam odgovara cena od 130e i da ga pošaljete danas?",sigurno bi dobio kulturan odgovor,kao i svako drugi.
Da li sam ja preterao sa cenom,pa se čovek ponadao nekom spuštanju stvarno ne znam.Moguće je da sam pogrešio,pa kada me cimaju ili podje8avaju ja samo treba da se smeškam i budem kulturan. Neka,hvala to prepuštam iskusnijim trgovcima

u Israelu na pijaci kad kupujes se ljute na tebe ( koliko god to zvuci neverovatno ) ako odmah platis a ne cenkas se, to je ritual, dio tradicije.kulture , sta god...nema ljutis, ako te neko smara blokiras ga ili ignore...nase je da prodajemo po nasoj ceni koja nam odgovara, a njihovo pravo je takodje da kupe kako su oni zamislili

u Israelu na pijaci kad kupujes se ljute na tebe ( koliko god to zvuci neverovatno ) ako odmah platis a ne cenkas se, to je ritual, dio tradicije.kulture , sta god...nema ljutis, ako te neko smara blokiras ga ili ignore...nase je da prodajemo po nasoj ceni koja nam odgovara, a njihovo pravo je takodje da kupe kako su oni zamislili

Ispravka, njihovo pravo je da probaju da kupe kako su zamislili, ali im to ne daje za pravo da ako to ne prođe i jasno im se stavi do znanja da prodavac nije zainteresovan da prodaje na taj način, smaraju i dalje do besvesti sa glupim pitanjima i predlozima.

Btw. zar ta ljutnja zbog (ne)cenkanja nije u arapskim zemljama...

Niko se tu neljuti, nego smo svi gledali takvu emisiju na tv koja je to tako prezentovala.

Tamo u stvari neupucenom kupcu zapravo odvale cenu pa on ako ne pita za manju ispade ******, a i jeste ****** kad ne zna koliko treba da kosta ;)

Ispravka, njihovo pravo je da probaju da kupe kako su zamislili, ali im to ne daje za pravo da ako to ne prođe i jasno im se stavi do znanja da prodavac nije zainteresovan da prodaje na taj način, smaraju i dalje do besvesti sa glupim pitanjima i predlozima.
Do prodaje dolazi tek kada su i kupac i prodavac zadovoljni cenom.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Slažem se i ne vidim šta je pogrešno u mojoj rečenici - njegovo pravo je da proba da kupi jeftinije ali nije nužno njegovo pravo i da kupi jeftinije tj kako je zamislio. Takođe, ako napišem fiksna cena bez namere da ide dole, neko pozove i pita jel može jeftinije, ja kažem ne može, on opet pozove i pa isto na šta dobije isti odgovor - koliko treba da bude glup ili pre bezobrazan da nastavlja sa istim pitanjem na koje je već više puta dobio jasan i nedvosmislen odgovor. Ne kažem da ne treba pitati i da je zabranjeno ali majku mu, treba imati neku meru...

Koliko lud treba da budeš da daš za telefon 1400 eur [emoji1]

Koliko god para da imaš. Telefon k'o telefon, čak nije ni najbolji.
Upravo sam ovo hteo da kažem ali rekoh, možda se neko naljuti, ipak ludaka ima više nego normalnih...

Vezano za globalnu priču o KP, nemojte očekivati da se nešto promeni, oni toliko love valjaju na dnevnom nivou da to nije normalno, obnavljanje svakog oglasa košta 35 dinara, a ovih što plate za "promociju" da bi njihov oglas konstantno visio na vrhu, ima sve više i više, pa onda ovi što izbace po 300 oglasa, pa onda to da maltene nemaš bele površine na sajtu na koju možeš da klikneš a da ti ne izleti neka reklama... njima ide odlično i priliv se konstantno povećava, zašto bi menjali bilo šta kad ne moraju. Nije ih briga ni za kopije ili oglase sa očigledno lažnim podacima o proizvodima, ja sam prijavljivao takve stvari i šta su promenili ---> apsolutno ništa, ima ih još više.
Inače oglas možete prijaviti tako što ga otvorite, stanete mišem na glavnu sliku oglasa (gore levo) i pojaviće se plusić u donjem desnom uglu te slike, kliknete i tu imate opcija...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno