Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda, ali vrlo retko se ta hitnoca ogleda u ceni. Ako se kod vecine hitnih oglasa uzme u obzir cena, reklo bi se da imaju svo vreme ovoga sveta. Bas sam pre neki dan imao takvo iskustvo (opet).

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Jos napise hitno i fiksno.Pa oglas stoji dva meseca.

Ovaj KP vise ne lici na nista,zaludni likovi svakog dana izbacuju zilion oglasa koje vrte godinama
Kad se i pojavi vredan oglas ovi klosari ga zatrpaju

Pod hitno bi trebali da uvedu neko minimalno placanje,30-50 dinara po oglasu
ili da ogranice mesecno broj oglasa-primer 15 free oglasa mesecno

Ovako vise izgleda kao oglasnik pustih fantazija,zamena itd...

^^
Da otprilike, ili da uvedu nekakvo bolje filtriranje oglasa.

Od suma ne mogu da nadjem odgovarajuci oglas.
Krenuh da trazim ponudu za TV, ali prvo imate gomilu placenih gde su samo nabrojani modeli bez cena, pa onda zasebno svaki model sa teh karakteristikama, i dobijete jedno 20 strana potpuno neupotrebljivih informacija, a i kad pozovete coveka, saznate da bas taj model nema na stanju ali da je porucen i stize samo sto nije (pricali smo o iskrenosti prodavaca) :D

A da, tih modela sto (trenutno nema...rasprodalo se bas tada) njima je cena uvek najpovoljnija.

Ma smucilo mi se pregledanje oglasa sa TV ponudama.

Treba da dozvole max 5 oglasa po korisniku ili nekako da ogranice i srede ovo besmisleno stanje inace ce i oni nizbrdo da krenu.

Ja ne znam šta oni rade života mi, ništa novo na sajtu nije urađeno 150 godina, aplikaciju za smartphone nemaju.
Bitno da su oni uradili mobilnu verziju sajta.

***, milion stvari tu može da se popravi, doda, ulepša. Veliki je to sajt, sigurno i lepo zarade od reklama i poseta.
A ništa ne rade da ga poboljšaju..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To sam ja baš komentarisao sa poznanikom ,koliko je to jadan sajt a koliko love vrti.. idealno da neko ozbiljan uleti sa lovom i napravi savremeni / ozbiljan sajt i ubije ih. Ali ja to pričam već 2godine i niko da uleti ,ovaj LaLafo se koprca nešto,ne znam da li valja

Poslednja izmena:
A i mobilna verzija je jadna i polovična od kako se pojavila.

Da, da, šta god ti treba da uradiš on izbaci da mora da se prebaci na desktop verziju.
Aj jeb'o to, ne mogu da verujem da jedan takav sajt nema aplikaciju u 21. veku ***.

Onaj lalafo mi je iritantan samo zbog reklama, smaraju mnogo, ali nisam nikad ni otvorio sajt zapravo..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja volim i satove. Čovek postavi dve stotine oglasa sa replikama, zatrpa moj oglas, ubije mi volju za pregledom drugih. Ja im pišem a oni odgovore kao nisu dovoljno stručni da procene da oglas u kojem stoji AAA nije piraterija...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Taj lalafo tek ne vredi ni 5 para, bacili se na reklamiranje a na sajtu nema nista.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ili kad u naslovu kaže novo i u pretrazi, a u opisu korišteno 3 meseca.
Trebalo bi neko dugme za prijavu da uvedu i odma brisanje.

To se lako resava,neka uvedu 15 oglasa mesecno free-to je sasvim dovoljno

Ocistio bi se sajt a ne ovi klosari da vrte 5x dnevno 50 oglasa

Poslednja izmena:
Pa nije njima cilj da ociste sajt vec da imaju sto vise korisnika tj. posetilaca!
Ja volim i satove. Čovek postavi dve stotine oglasa sa replikama, zatrpa moj oglas, ubije mi volju za pregledom drugih. Ja im pišem a oni odgovore kao nisu dovoljno stručni da procene da oglas u kojem stoji AAA nije piraterija...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pa i nisu, to mora biti ekspert sertifikovan od strane proizvodjaca ili sudski vestak i sl.

U Srbiji izgleda treba pošto u jednom velikom lancu prodavnica tehničke robe ne mogu da provere i daju odgovor da li 3D naočale, model iz 2012. godine, radi na TV iz 2015. godine pošto po njima nemaju odsek za takve stvari! Stvarno nuklearna fizika staviti naočale, uključiti TV i videti radi li ili ne (a rade). Koliko je samo njih odustalo od kupovine jer nisu bili sigurni a nisu imali ko da im odgovori - isto kao i ovi na KP.

Kod nas nista novo, sve je neka procedura. Primer koji je naveo Martin je pravi odraz stanja u kom se mi nalazimo, niko nije nadlezan i sve se radi po propisu.... Tuga...

Ne dirajte mi kp! Radi sve, ko podmazano. I Lalafo je takodje super. Verujem da ce u buducnosti biti jos bolji.

Nikad nisam posetio taj tralala sajt, ali citam vec par puta neki pisu kako im smeta njihov agresivni marketing. Ne razumem, sajt je jos nov, vi da krenete sa novim sajtom na foru kp, ne bi bilo pametno da imate jak marketing i da iskacete drugima iz frižidera?

Agresivni ali i kreativni marketing a ne sinhronizovane gluposti.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I prvo napravis valjan proizvod, pa ga tek onda prodajes.

Ja ne kapiram ljude koji kupuju od ljudi sto imaju negativne ocene [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima ljudi koji imaju 1000 ocena i jednu negativnu i sad zbog te jedne negativne ne treba od njega kupovati?

Poslednja izmena:
Kod nas u BiH je drugacije, kada uzimas telefon mozes da ga pogledas ako ti se ne svidja vratis ga. Kurir kada donese telefon stoji sa tobom kada ga otpakujes inace cene kurikske sluzbe je 5 evra.

Po čemu zaključuješ da je kopija? Interesuje me jer burazer ovih dana baš hoće da uzme jedan ovakav pa da zna na šta da obrati pažnju

EDIT: Odgledao par videa, ima tona sitnica koliko vidim, ovaj na oglasu je definitivno fake...

Na onoj zutoj nalepnici je sakriveno 20. cifara, na sajtu se ukucaju i kazu da li je original ili ne.

Po čemu zaključuješ da je kopija? Interesuje me jer burazer ovih dana baš hoće da uzme jedan ovakav pa da zna na šta da obrati pažnju

EDIT: Odgledao par videa, ima tona sitnica koliko vidim, ovaj na oglasu je definitivno fake...

Ne stigoh ranije da odgovorim, ali vec si se i snasao...:)
Uglavnom, cena je sumnjiva, pa onda usb kabal je manji i ima ugravirano MI, dok original nema, podaci na dnu powerbanka ispisani tamnije(drugacijim fontom pise "10000" :) ), ona nalepnica na kutiji na kojoj se nalazi broj za proveru originalnosti nema provucenu srebrnu nit(poput onih na novcanicama), dok original ima, USB prikljucak da samom powerbanku je drugaciji od originala(imam orig. pa sam uporedio), itd...
Sreca sto su u oglasu ok fotke, pa moze lepo da se utvrdi da je fake...:D

ovde se vidi iz aviona po tamnom fontu i brojevima...fake ima intenzivniju tamnu boju slova i brojeva, dok su kod originala slova i brojevi vrlo vrlo bledi, možeš maltene samo pod određenim uglom da ih vidiš...ima tu još sitnica, ali ovo je prvo, kad vidiš da su slova i brojevi upadljivo crni pb je fake...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno