nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645

Brace yourself, revolucija na vidiku [emoji23]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne kosta naravno, ali,Jel iphone stvarno toliko košta? [emoji15]
Pre par strana smejali ste se onom razbijenom, e pa to je smece, i oni se kupuju.Kupuje i smeće? Hmmmm
Kesa je izbeljena,patentirana http://gizmodo.com/apple-unveils-bag-1786815544 niste u toku.Kupio bih samo ako je kesa rosegold. [emoji23]
Samo malo ludji od onih koji daju 700!Koliko lud treba da budeš da daš za telefon 1400 eur [emoji1]
Koliko god para da imaš. Telefon k'o telefon, čak nije ni najbolji.
Jel iphone stvarno toliko košta? [emoji15]
Koliko lud treba da budeš da daš za telefon 1400 eur [emoji1]
pa da mu je prvo pitanje bilo "da li vam odgovara cena od 130e i da ga pošaljete danas?",sigurno bi dobio kulturan odgovor,kao i svako drugi.
Da li sam ja preterao sa cenom,pa se čovek ponadao nekom spuštanju stvarno ne znam.Moguće je da sam pogrešio,pa kada me cimaju ili podje8avaju ja samo treba da se smeškam i budem kulturan. Neka,hvala to prepuštam iskusnijim trgovcima
u Israelu na pijaci kad kupujes se ljute na tebe ( koliko god to zvuci neverovatno ) ako odmah platis a ne cenkas se, to je ritual, dio tradicije.kulture , sta god...nema ljutis, ako te neko smara blokiras ga ili ignore...nase je da prodajemo po nasoj ceni koja nam odgovara, a njihovo pravo je takodje da kupe kako su oni zamislili
Niko se tu neljuti, nego smo svi gledali takvu emisiju na tv koja je to tako prezentovala.u Israelu na pijaci kad kupujes se ljute na tebe ( koliko god to zvuci neverovatno ) ako odmah platis a ne cenkas se, to je ritual, dio tradicije.kulture , sta god...nema ljutis, ako te neko smara blokiras ga ili ignore...nase je da prodajemo po nasoj ceni koja nam odgovara, a njihovo pravo je takodje da kupe kako su oni zamislili
Do prodaje dolazi tek kada su i kupac i prodavac zadovoljni cenom.Ispravka, njihovo pravo je da probaju da kupe kako su zamislili, ali im to ne daje za pravo da ako to ne prođe i jasno im se stavi do znanja da prodavac nije zainteresovan da prodaje na taj način, smaraju i dalje do besvesti sa glupim pitanjima i predlozima.
Upravo sam ovo hteo da kažem ali rekoh, možda se neko naljuti, ipak ludaka ima više nego normalnih...Koliko lud treba da budeš da daš za telefon 1400 eur [emoji1]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari