Sta da radim sa ostala 3 televizora u stanu ako dobijam samo 1 decoder ili CAm modul?!
Citam tamo da da se moze pratiti osnovna ponuda na jos 2 TVa po jednom ugovoru.....da li su to analogni ili digitalni kanali.
Onaj dodatni decoder za dodatni TV se placa mesecno,ne jednokratno?
@Nothingman
Taj paket od 2800 ima 3HD kanala a sledeci of 3100, 19HD kanala,za 300 dindzi razlike mislim da vredi a brzina neta 30,50Mbita ili 75 meni ja sada svejedno.
Citirao sam tebe, ali može da pomogne i korisniku @cisco...
Sajt jeste očajan, ali kada se sa istog skine cenovnik uz malo kopanja (i pročitao sam nekoliko puta da bih sve pohvatao), stvari postaju malo jasnije.
Na drugim televizorima imaš analogne i par digitalnih. Dodatni dekoder koji je samostalan (znači bez razvlačenja kablova) a ima sve "napredne" funkcije, košta 4900 din jednokratno, a ne plaća se rentiranje, ili 290 din mesečno renta, znači više se isplati ovo prvo (umesto 24 x 290). CAM modul takođe košta 290 din/mes.
Imaju i neki dekoder koji takođe radi premotavanje 72h, ali se za njega razvlače kablovi od master uređaja, 61 din/m, renta je ista. Ostaje nejasno koliko dodatnih uređaja možeš da uzmeš, ali bilo bi logično da je neograničeno ako dozvoljava jačina signala.
Eto, preveo sam cenovnik onako na brzaka, za detalje mora da se kopa.
http://sbb.rs/Binary/313/sbb_cenovnik_20161001.pdf
I neka vas ne zbune nebuloze oko instalacione takse za prvi uređaj, to se ne naplaćuje, ali bar meni, ostaje nejasno da li naplaćuju tu glupost kada se uzima dodatni risiver/CAM. Ne poznajem nijednog korisnika SBB koji je to uradio, možda može nešto da se nađe na njihovom forumu.