Da, da, lapsus
Vidi. Mislim da moraju da menjaju ugovor ako menjaju paket. Barem onima koji imaju ugovornu obavezu.
U ugovoru stoji da mogu da promene uslove ali ovo je drasticna promena uslova koja mora da prodje kroz promenu ugvora. Ne menja se samo cena nego i ponuda i svasta nesto. Na kraju, potrebno je podeliti modeme, wifi uredjaje, dekodere...
A i kako mislis da usaglase pakete kad su potpuno razliciti? Ljudi moraju da se odluce sta ce od njihove ponude.
A i ne zaboravi. SBB ima neke pogodnosti koje korisnici dobijaju ako potpisu dvogodisnji ugovor. SBB voli da obaveze korisnike. Uvek su imali pogodnosti za dvogodisnji ugovor. Vecina korisnika IKOMa nema ugovornu obavezu. Na primer ja je nemam, odnosno imam neku vrstu "verbalnog" ugovora jer sam pristao na povlascenu cenu za FLAT 3 na godinu dana i to istice sad u decembru i siguran sam da ce njima biti interes da potpisu dvogodisnji ugovor sa ikom-ovim korisnicima.
E sad, da li se ici od stana do stana ili poslati obavestenje pa ko hoce na primer 6 meseci onu akciju od 1.000 din mora da dodje u njihove prostorije i potpise nov ugovor, je vec stvar poslovne politike SBB-a