Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Samo da kazem da je i 3.5mm izlaz za sluske pojacan...umalo ne ogluveh sad kad sam ubo stock sluske od nota 4 koje vec godinama koristim za trcanje i uobicajeno pojacao do kraja!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Samo da kazem da je i 3.5mm izlaz za sluske pojacan...umalo ne ogluveh sad kad sam ubo stock sluske od nota 4 koje vec godinama koristim za trcanje i uobicajeno pojacao do kraja!

jaci je zato sto ti zvuk sada izlazi i iz slusalice,poklopi zvucnik i videces,sa ovim modom su i ostriji visoki mnogo

Nisam te najbolje razumeo da budem iskren?

On misli na zvuk sa gornjeg zvučnika, nije te razumeo da ti navodiš da je i na slušalicama glasniji

03ca9d15e32b385515d740051a28ecc5.jpg
3fc8051d8416ca6b5d71400d3af2dbb3.jpg

Malo baterije... Ja zadovoljan.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Slabo to [emoji41]

Super je to. I ja sam imao takve rezultate dok nisam instalirao fb, msg, instagram i jos par slicnih app, posle toga 5h sot je misaona imenica

Da na S7, na edge je znatno bolje. Meni uveče pred spavanje nikad nije ispod 30,40% al ga opet nataknem

Imam i instagram, nemam Facebook. Nisam uradio screenshot imao sam skoro i 9h sot sa preko 24h. Inače je s7 edge u pitanju najnoviji SEE

Mislim da je zapaljiva baterija na N7 "kriva" za takav upgrade. :)

Poslednja izmena:
Realno vest je senzacija :)
Eto dokaza da su namerno sakatili svoje flagshipove(sve se može kada se hoće ) ,ali kao što kažeš note 7 fijasko ih je malo prodrmao da misle više o korisnicima

Poslednja izmena:
Još samo da malo ubrzaju tu politiku oko apdejtova pa da ne čekamo mesecima... ali ajde, valjda će uskoro za S7 (edge) kad već na njemu testiraju...

Sent from my SM-G935F

FB_IMG_1474557043529.jpg [emoji4] Mali off...

Poslednja izmena:
Ali do jaja! Zanima me da li je montaža ili je neko zapalio fore radi

@BozicBata: Hahahahahaha!

@milkobgd: Rekao bih da je zgrada prvo gorela pa je sredjuju, a cesto stavljaju reklame na te gradjevinske zavese...

Samo da javim da je Nova Launcher u 5.0 beta verzijama ubacio Double tap screen lock sa Timeout-om pa moze da se otkljuca i fingerprint-om, a jedino Novin Double Tap radi savrseno, probao dosta programa za to i samo Nova radi kako treba. Svaka im cast.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za one koji se malo bolje razumeju...Da li je isto flešovanje u sevisu i update na samom telefonu?

Послато са C6903 уз помоћ Тапатока

Jedno pitanje za one koji se malo bolje razumeju...Da li je isto flešovanje u sevisu i update na samom telefonu?

Može, a ne mora biti isto.
Zavisi zbog čega se stavlja softver.
Ako je samo update, onda im je jednostavnije uraditi sve po PS-u. Ako je telefon cigliran, onda mora flash koji većina ljudi ne radi kod kuće.

Imam problem sa blokiranjem telefona,pisao sam o tome u predhodnim postovima. To se desavalo i na julskom i na avgustovskom apdejtu. Odneo sam ga u sevisu i oni me ubedjuju da je do softvera i da treba flešovanje telefon. Skeptican sam

Pa ne košta te ništa da sam onda flešuješ telefon nekim softverom sa SamMobile sajta. Nećeš izgubiti garanciju, a u servisu bi ti isto uradili.

Ostavio sam ds oni to odrade, posto je tel u garanciji

@BozicBataSamo da javim da je Nova Launcher u 5.0 beta verzijama ubacio Double tap screen lock sa Timeout-om pa moze da se otkljuca i fingerprint-om.
Mislio sam da je zbog sigurnosti onemogućen fingerprint unlock kada neka third party aplikacija ugasi ekran/zaključa telefon?
Znači zaobišli su to uspešno?
Odlična vest.

Inače, stigao mi je danas Spigen rugged armor, nije otvarana pošiljka.
Fino leži u ruci i svidja mi se još više uživo.
Ne vredi da ga nosim golog, samo je pitanje vremena kada će ispasti prvi put...
A S7 mi ne izgleda kao da ima mnogo šansi prilikom pada, za razliku od Z1 compact koja se po tom pitanju pokazala još malo pa kao CAT telefon :)
Gola je preživela dvadesetak padova (a od toga jedan direkt ekranom na pločice i još jedan ekranom na beton).

Može, a ne mora biti isto.
Zavisi zbog čega se stavlja softver.
Ako je samo update, onda im je jednostavnije uraditi sve po PS-u. Ako je telefon cigliran, onda mora flash koji većina ljudi ne radi kod kuće.
Zanima me jel postoji mogucnost da se resi problem blokiranja flesovanjem i ako ta dva apdejta na telefonu nisu reslili problem?

Teoretski postoje, jer sam uvek mislio da je update te vrste ništa drugo do dirty flash, a svaki developer će uvek reći da su svi bugovi tu uvek zbog toga :)
Sačekamo da ti ga vrate, pa da vidimo.

@BozicBata: Hahahahahaha!

@milkobgd: Rekao bih da je zgrada prvo gorela pa je sredjuju, a cesto stavljaju reklame na te gradjevinske zavese...

Samo da javim da je Nova Launcher u 5.0 beta verzijama ubacio Double tap screen lock sa Timeout-om pa moze da se otkljuca i fingerprint-om, a jedino Novin Double Tap radi savrseno, probao dosta programa za to i samo Nova radi kako treba. Svaka im cast.
Odlicna informacija ovo za novu. Iskren da budem ovo mi je jedino smetalo na ovom superman romu. Sad jos samo da docekam tu betu da postane finall posto koristim novu prime (ili mozda moze da se prijavi negde za beta testera)?
Mislio sam da je zbog sigurnosti onemogućen fingerprint unlock kada neka third party aplikacija ugasi ekran/zaključa telefon?
Znači zaobišli su to uspešno?
Odlična vest.

Inače, stigao mi je danas Spigen rugged armor, nije otvarana pošiljka.
Fino leži u ruci i svidja mi se još više uživo.
Ne vredi da ga nosim golog, samo je pitanje vremena kada će ispasti prvi put...
A S7 mi ne izgleda kao da ima mnogo šansi prilikom pada, za razliku od Z1 compact koja se po tom pitanju pokazala još malo pa kao CAT telefon :)
Gola je preživela dvadesetak padova (a od toga jedan direkt ekranom na pločice i još jedan ekranom na beton).
Daj neku sliku ruggeda, ja bas jutros porucio, dugo sam se dvoumio izmedju nje i light armora...mislim da nisam pogresio.

U nova settings check for updates pa na 3 tačke prebaci na beta

Sent from my Nexus 6P

Vrh Dno