Samo da kazem da je i 3.5mm izlaz za sluske pojacan...umalo ne ogluveh sad kad sam ubo stock sluske od nota 4 koje vec godinama koristim za trcanje i uobicajeno pojacao do kraja!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ni jedno, ni drugo. Zgrada je gorela (slika 2), posle su je sređivali i stavili reklamu preko (slika 1).Ali do jaja! Zanima me da li je montaža ili je neko zapalio fore radi
Može, a ne mora biti isto.Jedno pitanje za one koji se malo bolje razumeju...Da li je isto flešovanje u sevisu i update na samom telefonu?
Послато са C6903 уз помоћ Тапатока
Mislio sam da je zbog sigurnosti onemogućen fingerprint unlock kada neka third party aplikacija ugasi ekran/zaključa telefon?@BozicBataSamo da javim da je Nova Launcher u 5.0 beta verzijama ubacio Double tap screen lock sa Timeout-om pa moze da se otkljuca i fingerprint-om.
Zanima me jel postoji mogucnost da se resi problem blokiranja flesovanjem i ako ta dva apdejta na telefonu nisu reslili problem?Može, a ne mora biti isto.
Zavisi zbog čega se stavlja softver.
Ako je samo update, onda im je jednostavnije uraditi sve po PS-u. Ako je telefon cigliran, onda mora flash koji većina ljudi ne radi kod kuće.
Odlicna informacija ovo za novu. Iskren da budem ovo mi je jedino smetalo na ovom superman romu. Sad jos samo da docekam tu betu da postane finall posto koristim novu prime (ili mozda moze da se prijavi negde za beta testera)?@BozicBata: Hahahahahaha!
@milkobgd: Rekao bih da je zgrada prvo gorela pa je sredjuju, a cesto stavljaju reklame na te gradjevinske zavese...
Samo da javim da je Nova Launcher u 5.0 beta verzijama ubacio Double tap screen lock sa Timeout-om pa moze da se otkljuca i fingerprint-om, a jedino Novin Double Tap radi savrseno, probao dosta programa za to i samo Nova radi kako treba. Svaka im cast.
Daj neku sliku ruggeda, ja bas jutros porucio, dugo sam se dvoumio izmedju nje i light armora...mislim da nisam pogresio.Mislio sam da je zbog sigurnosti onemogućen fingerprint unlock kada neka third party aplikacija ugasi ekran/zaključa telefon?
Znači zaobišli su to uspešno?
Odlična vest.
A S7 mi ne izgleda kao da ima mnogo šansi prilikom pada, za razliku od Z1 compact koja se po tom pitanju pokazala još malo pa kao CAT telefon
Gola je preživela dvadesetak padova (a od toga jedan direkt ekranom na pločice i još jedan ekranom na beton).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari