Мислим да је ово најповољније(или међу најповољнијим )нарочито кад се узму пропратни трошкови(отварање и вођење рачуна и сл.)У ТБ је дебитна 500 дин. али се добије бесплатно одржавање као и девизни рачун,уз основни,Стартер рачун.Tarifnik:
Isplata gotovine na bankomatu drugih banaka u inostranstvu
1% (min. 400 RSD)
Transakcije/placanja:
- dnevni limit 150.000
- mesecni limit 600.000
Posle probijanja limita pozivom operatera mogu se obaviti transakcije neogranicenog iznosa u roku od 3 sata.
Podizanje na bankomatu:
- dnevni limit: 600.000 (podesiti u aplikaciji)
- mesecni limit 1.000.000
Поред недостатка банкомата ово је баш оно што ме одвраћа од ове и овакве банке.poslao mejl, zovem, ne javlja se niko.
Nase penzije? Dovoljno je da u Telenoru uzme potvrdu da je njen racun, i to odnese u PIO.
U RF znaju tacno sta treba, u TB ne verujem da bi znaliBitno je da je dokument na kome se vidi njen JMBG i broj racuna.
Kako mislis: mogu se resetovati? Ja u RF Web aplikaciji mogu samo da smanjim limit za placanje, nikako da povecam....Kod RFa postoje limit, ali se mogu resetovati na eBankingu (ne i na mBankingu)
Ово је за Интезу.Мој глас иде Интези највише због близине и директног рјешавања евентуалних проблема.Хит рачун је 300 дин. значи као и у ТБ а пружа много више.Ел. банкарство се не разликује много и ту Интеза добро функционише и има више искуства од ТБ.За мобилну апликацију и управљање картицама си у праву,па извагај шта ти је битније.Penzioneri – penzione čekove za poslednja tri meseca
Potdrav svima!
Brat preko zime treba da ode do italije na sezonski rad,pa nas zanima na koji nacin bi moga da mi posalje novac? Cuo sam da je slanje na devizni racun jako skupo i da debelo naplacuju obe strane banke.Interesuje me sta je najpovoljnije i da li bi mogla da mi posluzi TB posto imam racun i koristim je.
Vidim da je tema bas aktivna i da se raspravlja o bakarstvu,pa mislim da je neko verovatno upucen u slanje novca iz inostranstva.![]()
Ja sam za TB i Starter paket, a prvog meseca Progresiv (kartica ispadne jeftiije, i prvi mesec svi racuni plate se besplatno dok je proradi Placanje na Klik od narednog meseca). Ne vidim da ce joj ikada fizički trebati banka.
Ne znam da li je do servera, ali aplikacija na iOS opet uzasno sporo radi poslednja 2 dana. Posle kucanja PIN-a nekad cekam i do 10-15 sekundi... [emoji35]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari