Jesam na WM10.Jesi li na WP10? Meni piše da ne može, može samo na 8.1?
Jesi li na WP10? Meni piše da ne može, može samo na 8.1?
Kako kada, nekada ne radi aparat (ni za koju kartu), nekada nece app da radi zbog mreze 😀 Salim se za ovo drugo, ali desilo me nesto posle ove zadnje kise, nije hteo da validira kartu ceo dan!Ljudi, nisam u toku, retko se vozim busem, jel' moze da se plati karta mobilnim?
Upravo to je problem - oni zakone ne gledaju kao pravila koja treba da ih usmeravaju, nego kao prepreke za njihovu "kreativnost", i onda stalno donose neke akte koji su naravno neustavni.Drzavni organi bi prvi trebali da se pridrzavaju ustava i zakona. Zbog toga i postoji drzavni ispit, da se cinovnici upoznaju sa zakonima i sistemom organizacije u koju ulaze. Nazalost ovi sega mega kadrovi sto su sada na vlasti su taj ispit polozili na isti nacin kojim su dosli do diplome.
Meni BusPlus app uvek lepo radi na MTS 3G (nemam 4G). Ako tadi na WiFi, radi i na 3G. Nikad problem, nigde. Nije da se ubijam od koriscenja, ali radi.Mislim da je do toga, kao da se ne podnosi sa MTS 3G. Na 4G i Wifi meni radi, na 3G cesto zeza.
Nekad server zaista ne radi (umereno retko) - probaj kasnije. Ako ne ni sutradan: clear cache, reinstall...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari