milanpavke
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.12.2015
- Poena
- 100
Ja mislim da ni sad sa ovim zadnjim azuriranjem mape pokrivenosti od pre dan,dva nisu ucrtana sva mesta gde jos imaju 4g u upotrebi,mislim da Pirot nije upisan,a rekose da je pustek 4g,verovatno ima jos nekih gradova sto je super,znaci da nisu stali![]()
За Пирот нису ни могли да упишу, јер је тек јуче пуштен тамо, како рече poglavicas. Али верујем да јесте у Смедереву, Пожаревцу и вероватно Сомбору, а нису уцртали...
(С тим што Пирот можда није једини јуче покривен.) Али уписано је бар 80%, добро је како је до сад било
Пробао сам Open signal и њихову мапу, и било би одређене користи од исте, али кад би раздвојили сигнале оператера; јер бар за Србију нису, не зна се чији је 4Г сигнал неко хватао.
Одговорили ми из Ратела на примедбу да су престали да уписују све нове дозволе за БС/4Г, тј. „тј да овог лета нису уписали приличан број...". Каже „уписивали су све", али да напишем конкретне БС за које мислим да нису. И напишем им 10-15 БС или места, за које сам (скоро) сасвим сигуран да нису; па да ли ће се опет огласити...
Poslednja izmena: