Ма ок, за критике...
Сад погледах детаљније новоажурирану (после 5 или 6 месеци) 4Г мапу Теленора. И нема неких (позитивних) изненађења, бар за мене, једино што су Шабац покрили, а нисам био сигуран. Али нема Смедерева, Пожаревца и Сомбора, ако има неко отуда или у пролазу, нека јави да ли има сигнала?!
А за Лазаревац, прилично сам сигуран да нису уцртали покривеност друге БС коју су поставили (или је она баш тако мала, али је онда на некој мени непознатој позицији), али проверићу. А покривеност ове из центра је баш таква какву су уцртали, (и као што рекох данас) крајње скромна за једну 800 MHz БС, одмах иза првих брдашаца и превоја сигнал постаје безначајан, нити на отвореном има домет већи од километар и по, два.
И нема тих привремених БС што су биле на манифестацијама у Зајечару и Новом Бечеју, можда су ипак уклоњене, иако су некима овде оператери одговорили да остају (или нису уцртане).
https://www.telenor.rs/info/pokrivenost/?res=low&lang=en
И још, Випова мапа показује крајње границе могуће појаве сигнала, али у том „међупростору" у односу на Теленоров приказ, често нема неке вајде од тих -115 и ниже јачине.