Gde? U svakom slučaju je negde u gradu, Dorćol eventualno, ali to je opet par km. Pitao sam prijatelja koji baš na tome radi u Telenoru, u ovom delu grada je samo 800.Tesko da je to moguce pisali smo. Mora da je neka bliza BS nego ta u Prvomajskoj koju mislis da hvatas.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
CAT 1.5 (do 50Mbps)Sta Telenor ima od LTE opreme? CAT 3 (do 100Mbps DL), CAT 4 (do 150Mbps DL), CAT 6 (do 300Mbps DL), CAT 9 (do 450Mbps DL)?
Nisam siguran odakle hvatas. Cak je i Dorcol daleko a da je upotrebljiv 1800 lte.Gde? U svakom slučaju je negde u gradu, Dorćol eventualno, ali to je opet par km. Pitao sam prijatelja koji baš na tome radi u Telenoru, u ovom delu grada je samo 800.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Колико је само БС на 800 поставио Теленор по скроз равном Новом Саду, па опет није свугде добро...
Ja ne znam kako da ti ubacim link od PS, samo brate kucaj net monitor i nacices ga.Link na playstore-u?
Ima ih vise, zato pitam, kako se zove dev?
Ja ne znam zasto ulazite u diskusiju s njim kad prica napamet..
Definitivno Zemun po ovome...
Pogledajte prilog 209151Pogledajte prilog 209152
Danas sam par brzih testova radio - generalno oko Zeleznicke, Centra, Futoske i svuda je bilo ok veza, ali za 4G malo smesna sa full signalom 25-35 Mbps... Na up sam prekidao merenja da ne trosim bezveze...Ако мислиш на мене, ја баш ништа не причам на памет! Али ти ниси разумео шта је нитро рекао, мада ни он није добро објаснио, пошто воли мало више да критикује Теленор![]()
Nije problem za 2G na 900Mhz, to je ok i realno da ti telefon "video" taj signal, ali 1800 nema toliku probojnost i domet, pa covece zato se i stavlja lte 800 po autoputevima zbog vece pokrivenosti tim signalom.1800 Мтс, исто високо на брдима (на малом простору, коси...), вероватно оптичка видљивост, негде -123 и слабије.
(Пре једно 12 година сам хватао 2Г са Златибора на бар 50 км и без оптичке видљивисти, и још тел на тренутке показивао и 4-5 цртица, али то је било потпуно нерално и сигнал сасвим неупотребљив; али са Таре ради и сада 2Г на 30 км, понегде и без оптичке видљивости, ако на тренутак негде закажу ближе БС)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari