iko?drugari, nakon update-a na 7.0 (ne rutovan) app store nece nishta da mi updatuje, shta da radim a da nisam do sada![]()
Obrisi data za play i play servise.iko?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne znam, to pitaj ove što pričaju o duplo boljim baterijama sa 18.5% većim kapacitetom [emoji28]
Batak a kakav je SOT na IP u odnosu na N5x?! [emoji1]Gde Nexus izgura 4,5h Z2 ce opusteno 8h (osvetljenje u minusu i minimalno opterecenje). I jeste baterija skoro duplo bolja, pa ti i dalje meri procente koliko je veca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Važi, samo što ti računicu kvari činjenica da pri takvoj upotrebi Nexus ima 6+ sati sot [emoji23]Gde Nexus izgura 4,5h Z2 ce opusteno 8h (osvetljenje u minusu i minimalno opterecenje). I jeste baterija skoro duplo bolja, pa ti i dalje meri procente koliko je veca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam koristio 5x
Znaci Z2 i 5x imaju isto trajanje baterije? Da nemas neku pojacanu verziju?Važi, samo što ti računicu kvari činjenica da pri takvoj upotrebi Nexus ima 6+ sati sot [emoji23]
A gde Nexus izgura 4.5 z2 će 8 al iz dva punjenja [emoji28]
[emoji102] [emoji102] [emoji102]
Jel si i ti gledao hiljade i hiljade screenshotova sa xda?
Solidno je to, nisam ja rekao da ima neku ocajnu bateriju.@Batak
![]()
![]()
![]()
Dakle igrice 30 minuta.
Osvetljenje auto, nekih 70+%.
Wifi samo.
To bi u suštini trebalo da bude 4.5h sot-a, a računaj da sam igrice igrao pola sata, da nisam išlo bi na 5+ lagano.
Ja ti rekoh da je kvarc beli.Uzeo dana quartz beli model za holandsko tržište.
Zasto koristi 1.4gb sistem.. omg.
Probaj, meni sa 1.2 used stane 12 aplikacija kesirano.Pa da al slabo kesira zbog ovoga, tj malo memorije ostane za kes.
Manje vise nebitno osim ako vrtis 10 aplikacija u isto vremeŠta vam je to keširanje i zašto konstantno gledate to?
Bez sluski. Ali je došao adapter za USB stari punjač.Ja ti rekoh da je kvarc beli.
Si dobio sluške ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari