Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znači ključevi i telefon nikako. Da znam za ubuduće.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Jel probao neko sa "garancijom" od Vladimira sa kp, da registruje na lg.com?

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Jel postoji neko pravilo oko toga koji prodavac ima telefone za određeno tržište ili nema pravila?

Vidim da vas dosta ima modele za Evropu, a tek poneko za Indiju i slično.

Drugi. Preporucio mi ga je jedan clan preko privatne poruke kad sam se raspitivao ovde za kabl i adapter. :)

Hvala.

@fkloznica

Kao sto sam obecao, slikao sam garantni list koji sam prilozio kao dokaz o kupini i registraciju. :)

Pa da ista wc garancija kao i u l**** shopu. Eto sada svi mogu da odrade garanciju ,pečat od 250din i jedan a4 papir :)
Ima kupim g5 i tako ga "registrujem"

Nesto mi govori da ce Hermes nadrljati koliko danas... :D

Odradio i ja, dobio 24, ako nije marketinška fora svaka im čast.

Nista, uzeti g5 od madjara sa kp za 360-400e i registrovati garanciju ovako.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Pitanje da i će uvažiti, pogotovo garancije na kojima piše 12 meseci, a mogu da traže i fiskalni. No, ne može da škodi registracija :)

Jel znaci ista taj racun, inace? Ako nece da uvaze npr. garanciju pa si prinudjen da se obratis inspekciji, jel inspekcija priznaje taj racun i garanciju?

Ma gde ,koja inspekcija kada je to mafijaška radnja ,posluje tamo na divlje već 10god. Možda kada bi baš pretio pa ti izađu u susret..
Znam da su odbijali da servisiraju g4 sa mrtvim pločama.

A i lates kolega je rekao da vole da prodaju refurbished mobove kao nove :)

Znaci, definitivno su radnja za izbegavanje! Nego, kako prepoznati refurbished telefon? Ne dolazi u originalnom pakovanju?

Ne znam jel neko pisao ali konacno su izbacili factory image za Nexus 5x !

U kojim uslovima treba koristiti hdr+?
Kontam da ne treba koristiti za ll indoor, i za daylight fotke kad je sunce jako npr, kao ni za makro slike?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jako sunce i ll indoor su baš situacije kada ga treba koristiti. Koristi uvek, uvek ćeš dobiti bolju fotku sa njim nego bez

Kako slikate, 12.2mp 4:3, ili 8mp 16:9?

Pa full res, kakvo je to pitanje [emoji28]

Šta znam, meni više leži 16:9, a ne bi trebalo da se gubi nešto u kvalitetu? :D

Pa ne gubi se ništa, gubi se samo mala traka gore i dole, ako više voliš tako udri slobodno... To je crop a ne resize, kvalitet je isti

Solunac, ja kupio 3 moba u LS, sve super bilo, ali nisam imao potrebe za garancijom, sreća.

Samo da mu je bolji video, 830 pravi klipove i panoramu neuporedivo bolje, moram priznati da mi fali snimanje, ali dobro, nigde nema sve.

Jedino fali OIS, kvalitet je na nivou

[YOUTUBE]TgMW4DKqMsw[/YOUTUBE]

Uradi root i uključi stabilizaciju, drastično popravi stvari

Ne gledam youtube poređenja, samo što ja snimim to je validno.
830 briše patos sa 5X u snimanju klipova.

No nije važno, odličan telefon svakako.

da li se jos nekom desilo da posle factory reseta nece da ukljuci opciju za system ui tuner?

Ne gledam youtube poređenja, samo što ja snimim to je validno.
830 briše patos sa 5X u snimanju klipova.

No nije važno, odličan telefon svakako.

Moguće, samo me onda čudi da 950 ima lošiji snimak od 830.

Uradi root i uključi stabilizaciju, drastično popravi stvari
Uradio sam to, ali me nije briga jer još nisam snimio ni jedan video koji sam sačuvao, ustvari snimio sam tri videa u poslednjih 5 godina.

Vrh Dno