Šta je novo?

LG Nexus 5X

Evo slika ekrana. Levo je moj a desno od drugara.

2z25H4M.jpg

dLgwxMY.jpg

Ovde sam ukljucio cooler colors i moj deluje malo neprirodno sa tim ukljucenim pored ovog.

2xxBXL7.jpg

sad ce da dodju dezurni i da te ubedjuju da je tvoj ustvari dobar jer je zut... :D
a ovaj drugi je plav (a ne beo kao sto se vidi lepo) i da to ne valja, mora da bude zuto :D

Meni se više sviđa "žuti " :)

Sent from my Kinez

Haha :)
Ja iskreno nikakvih zamerki na bateriju nemam, 4-5h može lagano da se izvuče, više nego dovoljno što se mene tiče, preko noći svakako ide na punjač..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I jel primetio neko na 7.0 da je baterija bolje sad kada ima "doze on the go" ? :)

Kod mene su razlike izmedju ekrana minimalne, u granici normale
a176104c432ed1d97e72666d1022dd50.jpg

slikano sa n82 koji se bas ne snalazi najbolje u ovakvim situacijama uzivo je razlika jos manja

Ne znam, to pitaj ove što pričaju o duplo boljim baterijama sa 18.5% većim kapacitetom [emoji28]

Bench je to

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
ja sam slikao sa ip6+ maltene u mrklom mraku.

znaci razlika je normalna i samo su drugacije kalibrisani?

Ili vuce na plavicasto ili vuce na malo zuce, sasvim normalno kod svih telefona, kada se stave jedan pored drugog. Kod amoleda je obicno ili plavicasto ili pink, mada su nokla amoledi obicno bili zuti

Da ga ebem, ne znam sta da mislim... Sad kad krene faks stalno cu da vidjam oba neksusa i ima da se nerviram svaki dan.

Inace ako se slika u hdr+ i koristi snapseed za obradu slika dobije vertikalne linije koje se vide kad se zumira. Kad se obradjuju nekim drugim programom (probao sam lightroom) nema nista. I kad se slika bez hdr+ ili nekom drugom kamerom takodje nema nista.

Moj beli vuce malo na zuto, meni je displej super, inace sam presao sa LG G Flex-2 koji sam koristio godinu dana i u poredjenju sa njim meni lepsi prikaz ima N5X, samo bih jos dodao da u direktnom poredjenju sa ip6s pri maksimalnom osvetljenju sa istim prikazom ( otvorena stranica gsmarene) ip6s ima malo jace osvetljenje i bela boja malo vuce mozda ka plavom dok moj vuce na zuto, oled na G Flex-u je relativno korektan, jedino pomalo smeta taj zrnast prikaz i ocajna siva.

Da ga ebem, ne znam sta da mislim... Sad kad krene faks stalno cu da vidjam oba neksusa i ima da se nerviram svaki dan.

Inace ako se slika u hdr+ i koristi snapseed za obradu slika dobije vertikalne linije koje se vide kad se zumira. Kad se obradjuju nekim drugim programom (probao sam lightroom) nema nista. I kad se slika bez hdr+ ili nekom drugom kamerom takodje nema nista.
Drzi cooler colors po slici deluje da su tu negde onda. Nikada neces dobiti da izgleda kao njegov to je sigurno.

Poslednja izmena:
Ortak na 5x ima pink tint. Meni jasno primetan od prvog paljenja. Kad sam ga stavio pored 6p (kupili ih istovremeno) tek onda se vidi. Prvi 6p mi je imao pink tint, ovaj ne znam kakav ima, nisam proveravao :D Meni taj pink jedino i smeta. Sve ostalo i ne bas. Ali stvar je u ukusima i razlicitim ocima. Ne odgovara svime isto.

Ово је послао 6п!

drugari, nakon update-a na 7.0 (ne rutovan) app store nece nishta da mi updatuje, shta da radim a da nisam do sada :D

jel probao neko da snima 4k video duze od minuta? meni vec otprilike na 45 sekundi krene da stuca i zakucava

Verovatno ti throttlovao... Proveri na koliko radi cpu tada

verovatno. rado, al ne znam kako a ni kako to moze da se resi :D

Мој уређај је из УАЕ, ипак једва сам га нашао....

verovatno. rado, al ne znam kako a ni kako to moze da se resi :D
Imaš li root?
Ako imaš, kernel adiutor pa cpu tab, pogledaj max frequency za big cluster kada se to desi. Pogledaj i da li su uopšte online tada.

Poslednja izmena:
Kako promeniti lockscreen wallpaper nigde ne vidim tu opciju? :/

Pa valjda imas u settings-display.

Mislim da to nema u stock Androidu. U chromi je ovde

Prilozi

• uploadfromtaptalk1472134219746.png
    uploadfromtaptalk1472134219746.png
    112 KB · Pregleda: 138
Vrh Dno