Šta je novo?

LG Nexus 5X

Siromasno je to. Necu uopste ikonicu za bateriju, samo procenat. Mora root ipak za te stvari.

Stigao mi 5X danas.
Prvi utisak - mrtvi punjac. Je*o ih type-c. Dobio sam neka dva adaptera, kabal ide u jedan adapter, pa taj adapter ide u jos jedan adapter koji ide u struju.
Sad sam mislio da ga rutujem odmah - prc, nemam kabal da ga povezem sa kompom. Bas sam se smorio.

Other than that, sve radi super, brzo i fluidno. Pre ovoga sam imao G2, prednost G2 je estetika, screen2body i materijali(?). Ne znam od cega su pravljeni, znam da G2 lepse lezi u ruci, i imam veci premium osecaj dok njega drzim nego 5X. Opet kazem, ne znam od cega su, osecaj je jednostavno takav.
Svidja mi se kako fp radi. Kamera je takodje odlicna. Cim sam ga upalio dobio sam neki apdejt(~60mb), i odradio sam to.

Elem, par pitanja.
LED ne svetli dok se telefon puni?
Da li mogu da ga rutujem bez kacenja na komp?
Dajte neke linkove za kablove/adaptere/sta mi vec treba..
Kako da prikazem % za bateriju, nigde ne nalazim u podesavanjima?

USB C - USB A kabl: http://gigatronshop.com/adapteri_i_kablovi/hama_kabl_usbc__usb_a_20__1m_crni__00135722-83359 . Odlicna izrada, prolazi CheckR test.

Izvinjavam se ako ovim linkom krsim pravila foruma, ali ovaj kabl je zaista malo teze naci kod nas.

Jel neko na chromi koristi viper? Imam busybox, ali posle instalacije viper drajvera i reboota, opet trazi drajver...

Double tap na recents za last app, to je tek na N?
Fali mi baš, to koristim od S2 još..
Fali mi root *** :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Interesantan rezultat, bar za mene, pa rekoh da ga podelim ovde.

Tel je bio 2.5 dana bez punjaca
ROM je DU sa njegovim kernelom - zadnja officijalna verzija

Usage:
- napolju - osvetljenje na max: ~1h
- u zatvorenom prostoru: 1/3
- bluetooth ~10h - povezan bio na Samsung Gear Fit
- razgovor ~0.5h
- malo SMS
- only WiFi
- najvise koriscen Google Chrome, Skype, WhatsUp
- ~20 min kamera - slikanje i MSQRD app

Ne znam sta ce ko da kaze ali je za mene ovo solidan rezultat, za dva meseca koriscenja N5x, ovo mi je najbolje do sad.
Imao sam par puta SOT preko 5h ali se baterija praznila mnogo brze, ~24h.

Screenshot_20160816-154725.png
Screenshot_20160816-154732.png

Kako ide secret code za LTE bendove i čačkanje oko tih stvari?

Ako neko moze da mi preporuci adapter za usb type c hocu da rootujem telefon a ne mogu da ga povezem sa kompom. Koje kernele i romove savetujete za stabilnost i bateriju? Imam telefon mesec dana stock SOT 4.5h(Najvise sam dogurao do 5H)

4.5-5 sot je sasvim ok rezultat, teško da možeš nešto više od toga.

Sent from my Nexus 5X

Slazem se. Meni je radnim danima oko 3-3.5h SoT, jer mi je na poslu kriminalno los signal, a preko vikenda (kod kuce WiFi, napolju 4G/3G/2G, ali sa korektnim signalom) bude oko 4.5h, jednom sam do sad dogurao do 5h mislim, ali jedva. Radnim danima i sa ta 3h jedva izdrzi do leganja...

Meni je pomenuti SoT i ok, nisam ni ocekivao nesto vise, niti mi treba. 3h telefona dnevno je vise no dosta.

4h sot je mozda moguce na mobile data ali na veliki ustrb performansi.
Nije taj developer neko svetsko cudo pa on zna nesto sto niko drugi ne zna :)

Kako nije svetsko cudo, kad je prljavi jednorog? :D

DU - dirty unicorns.

Ne znam sta je lik radio, ali sam probao gomilu romova i kernela i sa ovim m baterija traje najduze.
Ostalo je Slim da probam kada izadje finalni pa cu dati konacni sud.
Ovako vise CM, RR, PN, Bliss...svi losiji od DU

Koji tel. Imaju slicnu ili bolju kameru od 5x? Do 300e na oglasima. Note4, z5....?

Note 4 i z5 sigurno nemaju bolju kameru od 5x.

Sent from my Nexus 5X

U tom cenovnom rangu nema bolju kameru nijedan, sony ima bolji video recording ali foto deo je mnogo bolji na nexusu.G4 ima dobru kameru ali bih ga zaobišao zbog problema sa pločom.

Sent from my Nexus 5X

Kameru koristim samo tokom dana, za nocnu fotografiju sve kamere na mobilnim su djubre. Znaci cekati pad cena s6, lg g5..... A mozda i novi htc nexus. Ima li nesto dobro od kineskih tel, sto se tice kamere?

Poslednja izmena:
Neveruem da 5X led notification ne postoji za propustene pozive :trust:

da li je neko probao Benzo rom i kako mu se cini?

Au al' su ograničili punjenje ovo, kad je ekran upaljen i temp baterije >39c telefon se praktično ne puni(~200mAh)

Je l' su promenjene te vrednosti na custom kernelima?

Možeš sam da editiješ to za temperaturu ali mislim da ne pomaže kod čačkanja

hamin kabal 3.1 - C iz G........ ne prolazi checkr, danas probao.

Prolazi li neki sa Alija?
Taj iz gigatrona je 1000 din, a ne prolazi ***.

Nazad
Vrh Dno