Mobilni Ns 061-318-318-8
Novi Sad
Jako iritantan lik. Ni dobar dan, ni izvolite, ni doviđena. Na pitanje "kako je očuvan" odgovara "ne kupuješ nov telefon"! Kao da ga mrzi što živi i što se javio. Pitao sam za dva nova telefona koja piše da ima, ne, nema, stižu svi večeras i svi su otišli, jeste, šio mi ga Đura, pa skini onda oglas, ovo je klasično pupmanje cena. Ne daj Bože da ovog pozovete i treba neku garanciju da ostvarite. Em ne odgovara na KP poruke, em je iritantan i ne ljubazan. Ne kupujem od ljudi koji ne odgovaraju na KP poruke iz principa, a od ovog sigurno neću.
Meni je ova slika kućišta poznata, mislim da sam je viđao ovde na bench-u u oglasima.https://www.kupujemprodajem.com/FX-8320-R9-270-8GB-1866MHz-SSD-120GB-36223855-oglas.htm
pozli mi kada vidim ovakve romane od opisa
Ako u oglasu imaš sliku sa sve privescima ili nisi izričito napisao da je samo narukvica bez dodataka onda ne vidim problem.
Hteo sam da kupim m8.pre godinu dana.Pitao sam samo sta ce biti u slucaju kvara.Video sam da je procitao poruku ali sam ostao bez odgovora.A pitao sam iz razloga sto je drugar kupio od njega telefon i dobio je neki smesni list kao garanciju.
Ne znam gde da stavim, da li ovde ili pod prevarante sa domaceg trzista, jer oglas nije sa KupujemProdajem, ali sam se fino nasmejao
Pogledajte prilog 207255
Hteo sam da kupim m8.pre godinu dana.Pitao sam samo sta ce biti u slucaju kvara.Video sam da je procitao poruku ali sam ostao bez odgovora.A pitao sam iz razloga sto je drugar kupio od njega telefon i dobio je neki smesni list kao garanciju.
Neka prvo napiše šta je mislio pod "smešni list".Taj "smesni list" ces dobiti kod svakog prodavca, ili mozda cak ne dobijes nista. Ako hoces racun i garanciju pravac neka od radnji pa platis minimum 2x vise. A inace, decko resava garancije bez problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kontraproduktivnohttps://www.kupujemprodajem.com/FX-8320-R9-270-8GB-1866MHz-SSD-120GB-36223855-oglas.htm
pozli mi kada vidim ovakve romane od opisa
Nesto si pogresio, jer ovde uglavnom kukaju i zale se kupci na prodavce, a ne prodavci na kupce.Mislim, dajte malo realnosti. Kukate ovde ko razmaženi klinci nad ispalim sladoledom!
To je tako kod nas.Još nešto sam primetio-ovde gomila ljudi drži lekcije prodavcima koji su očigledno vrlo uspešni - kako bi trebalo da rade, i tome slično,a da će u suprotnom propasti njihov posao. Na to samo mogu da kažem da su ljudi koji žive od trgovine zaboravili o istoj više nego što će prosečan dušebriznik koji ovde drži lekcije naučiti tokom celog svog života.
Ima i prodavaca koji se žale i koji su se ovde našli prozvani, sa ili bez razloga.
Može ovde svaki prodavac da napiše šta hoće i opravda sebe , ali ako mi ne odgovori na mail,sva priča za mene pada u vodu.
To što kupci pišu ovde treba uzeti sa rezervom, jer niko ne zna dal ima skrivenih motiva, ličnih frustracija itd.
A kupcima je po difoltu uvek bilo u opisu "posla" da se žale. Pa i zakoni za zaštitu potrošača se donose u korist istih.
Dakle, hoćeš nešto da prodaješ, spremi čelične živce i lepe manire u suprotnom ćeš biti razapet na stub srama !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari