Probaj da sastruzes karticu sa memorijske. Mozda kontakti ne dodiruju zbog debljine sim-a pa ne moze da je citaOvo nije pravljenje Micro od Nano
Ovo je gore![]()
Probaj da sastruzes karticu sa memorijske. Mozda kontakti ne dodiruju zbog debljine sim-a pa ne moze da je citaOvo nije pravljenje Micro od Nano
Ovo je gore![]()
Odvojio sam odmah SIM od memorijske, tad sam je i probao u laptopu i nije radila![]()
Da li preko odin-a može da se uradi downgrade i ubaci martovski firmware ili moze samo zadnji?
Jel koristi neko Always on Display?
Ja sam ga pre neki dan uključio, preko noći (7-8 sati) mi potroši dodatnih 3-4% baterije, ali mi se čini da je preko dana to malo više.
Jel ste obraćali pažnju?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Što martovski, šta fali ovom zadnjem?Da li preko odin-a može da se uradi downgrade i ubaci martovski firmware ili moze samo zadnji?
Ne treba, nema razlike. Ja sam stavio ceo novi ROM, nisam se nešto zamlaćivao Samsungovim stock firmverima.@ -V-O-Y-A-G-E-R-
da li treba da se flashuje s FW-rom koji podrzava 2 SIM
i ako treba s kojim preporucujes?
![]()
Kupio u četvrtak preko ebay-a, za 6 dana mi je stigao paket. Obe stoje odlično na telefonu. Edge displej radi i lako se može dohvatiti tj futrole ne smetaju i ne ometaju. Crna je nešto robusnija i definitivno bolja zaštita, dok je providna dosta diskretnija. Uživo su obe mnogo lepše nego što su na slikama ili YouTube klipovima. Sve rupe su na pravim mestima, otvori nisu pokriveni i sve je funkcionalno. Ono što mi se sviđa na obe jeste da su možda milimetar višlje (gornji i donji deo) u odnosu na ekran telefona tj telefon se može okrenuti displejom na dole i neće dodirivati podlogu. Dugmići jesu pokriveni, što mi se sviđa i što volim, ali se čuje ono "klik" i lako ih je pritisnuti. Sve u svemu, više nego zadovoljan sam. Prvi utisci su odlični.
E sad, sto se tiče kompatibilnosti sa folijom, za sada nemam problema i čini mi se kao da je futrola prešla preko folije tj da ju je stisnula uz telefon. Videću kroz par dana kako će se ponašati.
Sent from my SM-G935F
Pa tesno je unutraJa ne razumem koja im je to fora da te namerno ogranice sim ili micro sd, a vec imaju i dva prijemnika i slot za sd karticu, samo ih eto stavilo na isto mesto da te sje*u.
Oblepis ceo tel sa ultimate shield i onda stavis u case i neces imati problem. Tel jos sigurniji a folija lezi samotakoUltimate shield mi je još uvek na telefonu, a čekam da mi stigne od spigena njihova. Ovu podiže minimalno u ćošku ovaj liquid crystal. Ako ćeš samo foliju koristiti, ultimate shield je odlična, ali nije case friendly.
Sent from my SM-G935F
Ne moze single sim da bude dual. Fabricki jesu isti ali single je osakacen za to sto treba.Nešto nasumično pretim temu pa ako neko može da mi odgovori da li sam dobro shvatio da ovi naši s7 edge single sim mogu umesto sd kartice da koriste sd slot za dual sim ili to važi samo za duos varijante ?
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Oblepis ceo tel sa ultimate shield i onda stavis u case i neces imati problem. Tel jos sigurniji a folija lezi samotako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari