Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Možda su na onom dodatku operatera za free FB.

Od FB-a sam se odvikao, imam Swipe Pro za ono malo kad mi zatreba.
Instagram sam isto prestao da koristim pre par godina.

Greenify radi posao, jer mi se dešavalo recimo da Sygic drlja nešto u pozadini, više ne. Sada se i Ring+ primirio, nema preko par procenata, ranije jer imao po 10-15.

Mislim da sam ga u startu rootovao, tj. počeo sam ga koristiti čim sam ga rootovao, par dana pre toga mi je blejao.

Ima aroma instaler, to mu je najveća očigledna prednost. Odmah odabereš koje ćeš apps ostaviti, a koje ne, da li ćeš Xposed i koji kernel od nekoliko ponuđenih i to je to.

A isti je ROM i za S7, u samom instaleru biraš koji fon imaš.

Evo meni posle 3,4 punjena. Nisam imao telefon sa boljom baterijom.
+ na ovo preko sat vremena whatsapp poziva i brdo poruka, fejs, kamera, preko pola sata screen mirroring kliovia na tv. 3 mail naloga, whatsapp, viber,wechat, face, fmessenger.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1471473310697.jpg
    uploadfromtaptalk1471473310697.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 153
  • uploadfromtaptalk1471473322184.jpg
    uploadfromtaptalk1471473322184.jpg
    131.5 KB · Pregleda: 161
  • uploadfromtaptalk1471473332320.jpg
    uploadfromtaptalk1471473332320.jpg
    103.9 KB · Pregleda: 152
  • uploadfromtaptalk1471473337253.jpg
    uploadfromtaptalk1471473337253.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 156
WA nije bitan potrošač, pogotovo na wifi + poziv, jer ne radi ekran, koji obično bude najveći potrošač.

A sa tih preostalih 16% može možda i do 7h da dobaciš :) Samo neka zadovoljava očekivanja i dalje.

Srče i whatsapp poprilično, naravno ekran je tu glavni potrošač. Evo sad mi je na 60% baterija od jutros uz neko normalno korišćenje, sot 3h,uglavnom nisam bio na wifi. Baterija bruka.
Nego samo da cepnemo komšije noćas sve ćemo lako :-D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Od FB-a sam se odvikao, imam Swipe Pro za ono malo kad mi zatreba.
Instagram sam isto prestao da koristim pre par godina.

Greenify radi posao, jer mi se dešavalo recimo da Sygic drlja nešto u pozadini, više ne. Sada se i Ring+ primirio, nema preko par procenata, ranije jer imao po 10-15.

Mislim da sam ga u startu rootovao, tj. počeo sam ga koristiti čim sam ga rootovao, par dana pre toga mi je blejao.

Ima aroma instaler, to mu je najveća očigledna prednost. Odmah odabereš koje ćeš apps ostaviti, a koje ne, da li ćeš Xposed i koji kernel od nekoliko ponuđenih i to je to.

A isti je ROM i za S7, u samom instaleru biraš koji fon imaš.
Hvala za info. Sumnjam da cu se igrati sa custim romovima, osim ako me opet ne smori ovaj restart povremeni od cega pati martovski fw...posebno sto imam titanium i pobio sam sve sto mi ne treba.

Inace nisam nikada koristio aromu, xpozed (njega bi stavio samo zbog reklama na youtubu sto mogu da se sklone koliko sam skontao) niti bilo koji kernel sem fabrickog. Mislim da cu samo greenify donated da instaliram za sada da vidim hoce li se ista stanje popraviti...mada i ovako trenutno sam bas zadovoljan.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Voyager, taj greenify u sustini blokira aplikacije koje izaberes da rade u pozadini ili sta? Koristim takodje Supermen, zadovoljan sam baterijom ali ako moze bolje, sto da ne :)

Ne dozvoljava im da se bude i drljaju u pozadini.
Nego, ne razumem zašto se toliko opterećujete sa sot i ostalim stavkama. Bitno je da telefon lepo radi, da baterija gura više od dana bez problema i ćao. Ja ne koristim ništa od tih zezancija, a evo mi šljaka bolje nego što sam očekivao na ovom poslednjem junskom.

Sent from my SM-G935F

Jer uvek može bolje :)
Da hoću samo da lepo radi imao bih iPhone :d

Pozdrav, posto sam nov u koriscenju android uredjaja, zanima me kako se uopste gleda taj shot, odnosno, koliko se zaista telefon koristio i koliko je potrosio baterije? :D Hvala unapred.

Evo kod mene kakvo je stanje kad već pratite tu statistiku. Sve je stock, samo noću dok spavam je na WiFi, ostatak na mobilnom netu, automatsko osvetljenje, 2 Gmail naloga, gps upaljen itd itd.
3cb718d17555e19631e3044c079677fc.jpg

42899cf45be574b29357112f8d03aa7f.jpg

5d9f7c431e7aaca06e7d93e78f6a3d5d.jpg

5a49ea84cc64c9529e2bcca1d5b04623.jpg

Sent from my SM-G935F

Udji u podesavanja tel, baterija i upotreba baterije. Tu ce da ti pise koliko vremenski si koristio tel bez punjaca, a dolje ti pise ekran,klikni na njega da vidis koliko imas upaljenog ekrana

Sent from my D6503 using Tapatalk

Evo kod mene kakvo je stanje kad već pratite tu statistiku.

Kad uradiš screenshot ako ti se ispod u tom trenutku pojavi More tapni na to, da ti napravi jedan duži screenshot, da ti ne moraš da praviš dva na stranici koja ima više sadržaja.

Eto vidiš, to nisam znao. Hvala za savet ;)

Sent from my SM-G935F

Da, to je lepa fora na Samsungu, ali nisam znao da li je do mog ROM-a ili ima kod svakog, pa reko ako vidiš, super :)

Ima, ima, dole levo se pojavi opcija. Znam da postoje aplikacije koje lepe SS jedan za drugi, ali za ovu opciju u samom roku nisam znao ☺

Sent from my SM-G935F

Jel to ima i na 7? Ja probao ali automatski vec sacuva pa nzm gde je to

Valjda ima. Kad stisneš power i home, pa uradi SS, odmah pogledaj dole i imaćeš 3 opcije. Prva levo je ta da uradi SS ostatka ekrana tj capture more, sledeća je share i treća je da kropuješ.

Sent from my SM-G935F

1fb71bbe8041efcff621f3706e8094bd.jpg

Evo kako je kod mene

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Radi i ako se screenshot-uje dlanom

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma jok nemam ja to . Jedino ako ima veze sto mi nije rutovan drugo nzm sta

Najdosadnija tema na benchu. Samo izbacujete SS koliko baterija drži SOT. Znači da je telefon vrh ! :)

Nazad
Vrh Dno