Moja greška, sada sam je prvi put instalirao posle layers-a i odradio update na poslednju chromu a opet nisam instalirao super su... Posle instalacije super su sve je ok...Meni rade substratum teme super, samo kada god se aplikacija apdejtuje moraju i teme da se apdejtuju.
Auuu, pa meni se ono na Nexusu 4 uopste ne svidja. Moze li se to kroz Viper ili nesto slicno malo dovesti u red?Malo je tisi.
Taman da ne kukaju vise kako je zut.Jel primetio neko ko koristi stock kernel da je kroz ove mesečne updateove ekran postao plavkast?
Auuu, pa meni se ono na Nexusu 4 uopste ne svidja. Moze li se to kroz Viper ili nesto slicno malo dovesti u red
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidi se da niste imali ZTE Skate. To je bio poseban krug pakla.Pazi da ne ogluvi. Na Nexusu 4 je, u bucnijoj sredini, veoma tesko nesmetano obaviti razgovor. Pogledaj npr. kako se cuje na Samsung telefonima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@beyondtime, šta si koristio pre 5x? Čestitam.
Verujem da nije ni priblizno iPhoneu. Ne znam kako je obavljati na gradjevini pozive jer tamo ne zalazim, a ni u diskoteci nisam nikada uspeo da obavim razgovor. U svim drugim situacijama ce se cuti bez problema. Nema potrebe da dramis.
Sent from my Nexus 5X
Hvala. Imao sam LG G Pro 2 tacno 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari