Šta je novo?

LG Nexus 5X

Meni substratum zakucava i puca. Ne znam šta je sa tom app...

Meni rade substratum teme super, samo kada god se aplikacija apdejtuje moraju i teme da se apdejtuju.

Sent from my Nexus 5X

pratio sam dosta ovu temu i vidim dosta zadovoljnih vlasnika. Sada planiram da uznem za sebe i devojku po jedan nexus 5x 16gb pa imam par pitanja vezanih za telefon. Jel ima nekih problema sa kvarovima, kao g4? jel jos uvek prisutan problem sa kesiranjem na fabrickom sistemu? Ja bih mozda i stavio neki custom rom, ali devojka telefon ne formatira po godinu dana. Ja trenutno imam note 3 n9005, a devojka xperiu z i generalno smo zadovoljni telefonima, ali bi rado uzeli nesto sa boljom kamerom pa mi je zato prvi izbor 5x.

Nisu poznati neki kvarovi, keširanje ok na stocku. Samo razmisli dobro o 32 GB verziji, smešna doplata od 30ak evra a mnogo se lakše diše...

Meni rade substratum teme super, samo kada god se aplikacija apdejtuje moraju i teme da se apdejtuju.
Moja greška, sada sam je prvi put instalirao posle layers-a i odradio update na poslednju chromu a opet nisam instalirao super su... Posle instalacije super su sve je ok...

Primetio sam kao prasinu na kameri (ispod sociva, 1-2 cestice). Vidi se samo na jacem suncu i ako uperim led lampu u socivo, na dnevnom svetlu ne vidi i nema nikakvih smetnji na fotkama. O cemu se radi? Da li je prasina u pitanju ili je to feature? :)

Jeste prasina i, nazalost, ima je i na mnogo skupljim telefonima. To su mikrl cestice i ne verujem da smeta slikama. Moraces da naucis da zivis sa tim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel i kod tebe ima cestica prasine? Najbitnije je da ne smeta slikama.

Ne koristim 5x ali se neko u temi za iP6, ako se dobro secam, zalio na to. Jednostavno se desava ali ne smeta slikama.
Kako si uopste uspeo to da vidis? :)

Na suncu, sasvim slucajno. Gledao sam da li mi se zaprljalo socivo jer ga od kupovine telefona nisam cistio i nekako sam uocio to. Kad sam dosao kuci, uperio sam LED lampu da se dodatno uverim i video 1-2 cestice prasine. :D

Trudi se da ne mislis na to i teraj. :)

Malo mi je cudno jer sam mislio da je ova pojava odavno prevazidjena. :)

Pa niko i ne zagleda to, ko zna koliko telefona ima taj "problem". Bolje to nego los ekran npr. :)

Imam i ja neku jako sitnu česticu ispod stakla na sočivu, ali ne pravi nikakav problem na fotkama. Pošto sam velika picajzla što se kaže to me je jako nerviralo, ali sada više ne razmisljam toliko o tome... Mada mi s vremena na vreme dolazi na um da otvorim zadnju stranu i to oduvam

Ekran obavezno proveravam pri kupovini, nema mrtvih piksela, boje su ok. :) Ma ne brinem zbog ovog, nego mi je samo cudno, znam da je ovo bila cesta pojava kod starih "glupih" telefona. :) Moj stari SE T610 je imao gomilu prasine ispod sociva. :)

Ja nikad nisam ni pomislio da pogledam. :D
Nego, pomenuo je neko da je zvuk u slusalici slabiji od Nexusa 4. Je li tacno to?

Jel primetio neko ko koristi stock kernel da je kroz ove mesečne updateove ekran postao plavkast?

Ja nisam primetio, ili su mozda promenili ali ne dovoljno da primetim.

Auuu, pa meni se ono na Nexusu 4 uopste ne svidja. Moze li se to kroz Viper ili nesto slicno malo dovesti u red

Ko hoce da ogluvi verovatno moze da pojaca.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Pazi da ne ogluvi. Na Nexusu 4 je, u bucnijoj sredini, veoma tesko nesmetano obaviti razgovor. Pogledaj npr. kako se cuje na Samsung telefonima.

Verujem da nije ni priblizno iPhoneu. Ne znam kako je obavljati na gradjevini pozive jer tamo ne zalazim, a ni u diskoteci nisam nikada uspeo da obavim razgovor. U svim drugim situacijama ce se cuti bez problema. Nema potrebe da dramis.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Juce sam od Vladimira uzeo quartz 32gb. Odusevljen sam telefonom, ne ispustam ga i ruku.[emoji4]
Sto se tice ekrana, navikao sam se na njega maltene odmah, bas mi prirodno izgleda i sve sto sam poredio sa njim mi izgleda plavo, sto u sustini i jeste.

Pazi da ne ogluvi. Na Nexusu 4 je, u bucnijoj sredini, veoma tesko nesmetano obaviti razgovor. Pogledaj npr. kako se cuje na Samsung telefonima.

Vidi se da niste imali ZTE Skate. To je bio poseban krug pakla.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@beyondtime, šta si koristio pre 5x? Čestitam.
@Batak, ignoriši, ne treba mi davati pažnje uopšte. Ignore.

Normalno da ti ne treba davati paznje, kada si noob, ako treba nesto oko palacinki pitace te

Sent from my Nexus 5X

Verujem da nije ni priblizno iPhoneu. Ne znam kako je obavljati na gradjevini pozive jer tamo ne zalazim, a ni u diskoteci nisam nikada uspeo da obavim razgovor. U svim drugim situacijama ce se cuti bez problema. Nema potrebe da dramis.

Sent from my Nexus 5X

Bravo, samo sam cekao kad ces da pocnes. Gori si od Apple i Samsung botica zajedno. Da covek tebe slusa pomislio bi da je ovo savrsenstvo bez mane.
I da, zvuk u slusalici na iP-u je za klasu losiji od zvuka na Samsungu (ne znam kako je na S7) i nigde iP nisam pomenuo. Neki ne velicamo ono sto koristimo kao ti. ;)
Ne znam ni ja kako je na gradjevini ali znam da se Nexus 4 teze cuje u bucnim sredinama. Ali dobro, tvoj 5x je poseban primerak.

Jeste poseban primerak, batak approved je pisalo na pakovanju.
Sve po tvojim visokim kriterijumima je modovano, keširanje, kamera, zvuk u slušalici itd, model se zove batak5x.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Hvala. Imao sam LG G Pro 2 tacno 2 godine.

Napiši neke utiske o tranziciji, šta si dobio a šta izgubio.

@Batak, kvalitet zvuka u toku razgovora jeste na najvišem nivou kod samsunga (S i note serija), uvek me kupi sa tim, ali to može da zna neko ko je imao i koristio te modele, ne ko je telefon video i izlogu, džabe trošiš vreme, ne pridaj mu pažnju, navućiće te na ban. Na tom polju mi je prvi su htc/samsung, prazno mesto pa ostali. IP dosta zameram baš to, pisao sam čim sam uzeo 6s, ali drugima je bilo odlično, ja promeni nekoliko 6s i isto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno