Pozdrav svima, jel ok ovaj tv LG 43LF540V za 350 evra kod "madjara".
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
@ dejan12 A kakav je tv, jel ok...pa ta LG garancija vazi i u Srbiji
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Zamolio bih člana Majstortv da prokomentariše novu seriju LG UHD 4K tv-a a posebno UH620 i UH650. Unapred hvala
Kako se projektuje slika na zid?
Ja koliko znam pozadi su samo rgb diode?
Meni se cini da je video samo vesto namontiran.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Majstore, svaka čast na brzom i iscrpnom odgovoru. Istina nigde nisam našao da UH650 ima panel 50hz, svuda piše 100/120hz. Ako je tvoja tvrdnja tačna nije li bolja opcija prošlogodišnji UF770 koji ima 100hz pošto sam veliki ljubitelj sporta?
Kako se projektuje slika na zid?
Ja koliko znam pozadi su samo rgb diode?
Meni se cini da je video samo vesto namontiran.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nisam pratio temu dugo a zanima me sada, sta je trenutno popularno i dobra kupovina od TV-a izmedju 43-49 inca?
Bitno mi je da je smart (mada kapiram da su sada svi smart), full hd (ili mozda i 4k mada ne znam kakva bi slika bila na kablovskoj sa njim, da nije mozda previse velika rezolucija?), preferiram Sony i znam da su do skoro oni bili bas puno preporucivani, mada nisam gadljiv ni na LG, samo bih Samsung zaobisao.
Cena do 700e, ili malo vise ako vredi dati za nesto drasticno bolje.
Za takve pare nešto od ovog.A za dobrih 100 evra više,bi se več našao solidan 4k televizor.
https://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/sony-televizor-lcd-kdl-49wd755baep.html
Hvala!
Nisam pratio temu dugo a zanima me sada, sta je trenutno popularno i dobra kupovina od TV-a izmedju 43-49 inca?
Bitno mi je da je smart (mada kapiram da su sada svi smart), full hd (ili mozda i 4k mada ne znam kakva bi slika bila na kablovskoj sa njim, da nije mozda previse velika rezolucija?), preferiram Sony i znam da su do skoro oni bili bas puno preporucivani, mada nisam gadljiv ni na LG, samo bih Samsung zaobisao.
Cena do 700e, ili malo vise ako vredi dati za nesto drasticno bolje.
Hvala!
Uzecu ove modele u obzir.
Dodao bih još to da bih gledao da kupim neki ovogodišnji model ako je moguće.![]()
Pa Philips ti je model 2016.Veoma dobar televizor,za takav rang televizora..
Vidim da dosta cesto predlazes philips modele.Zanima me poredjenje na primer ovog modela 5501,sa mojim panasonikom 50ds630.Ovo me bas zanima jer prilikom kupovine iskreno uopste nisam razmatrao philips modele .
I drugo pitanje da li oni sve svoje modele prave u Turskoj ,ili su ostavili neku fabriku za ove vrhunske modele za sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari