Chinaski, pa i nisu bas N5 i S6 isti. N5 ima bolju bateriju, vise rama. Veci upgrade nego sad sa S7 gde je i pitanje da li je Note bolji.
Oni odgovori su verovatno bili na tvoj post koji je bio u rangu komentara na kurir.rs kada ct predstavi Teslu 9.
Note7 nije ništa specijalno i dok se ne desi prava revolucija u mob industriji ni jedan mob realno neće biti Vau ,pored toga uglavnom ne opravdava razliku u ceni u poređenju sa sada već prošlogodišnjim modelima.
Pa ne kupis taj telefon ako ces da gladujes ako ti pukne staklo...Das 850 jura I padne i ode staklo :-D
Niko ne kaze da je fon ****** aman, ali stvarno trebas da imas pare za bacanje da ne uzmes S7e za 550 evra nego ovo za 850-750 jer ima skener oka, jeee, nema sta kupili su me skenerom oka, ionako je citac prsta postao totalno old skul i demode.
Pa ne kupis taj telefon ako ces da gladujes ako ti pukne staklo...
Kupis auto od 1000, 10000, 100000 i slupas ga, sta sad... nidje veze.
Jednistavno skupoca je relativan pojama i sta koliko vredi, cim se tako dobro prodaju znaci da vredi i smara hronicno vrtenje u krug iste price
Zasto pises gluposti, kakvo pucanje pri padanju sa pola metra, kakvo lako grebanje ekrana... Nit lako puca nit se lako grebe.U je al ste prosuli mudrost, taj ko ima da pljune za note 7 ima i za popravku ekrana, bravo, nije poenta u tome, vec da oni uredjaj od 850 evra spakuju u staklo koje puca pri padu od pola metra i koje se grebe samo od sebe. Jel to vredi 850 evra?
Dobro izvinjavam se, i skener oka i 64gb i olovka koju necete da koristite 80% vremena.
Naravno, otisak je mnogo lakse i bolje resenje. Ovo mozda ne bi bilo lose da ne mora da se prvo upali ekran.Ja sam doduse mislio da ce to jos kilavije da bude, na klipovima sam zaključio da i nije toliko sporo kao sto sam mislio da ce biti, opet je mnogo lakse i prirodnije da dotaknes prstom power i da ti otključa otiskom.
U sledeci ce da ugrade iglicu na power taster da ti prvo uzme krv pa kad stvarno utvrdi da si ti mozete da razgovarate.
Zasto pises gluposti, kakvo pucanje pri padanju sa pola metra, kakvo lako grebanje ekrana... Nit lako puca nit se lako grebe.
Sve potpune neistine, stvarno treba kaznjavati za ovakvo pisanje.
Ne popravljaju dzabe ali ne pucaju tako lako kao edge kod Samsunga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pošto je neko "pametan" obrisao moj komentar:smash:, bravo za sve, naredne vesele komentare... na račun ovog ultra-mega-giga iskoraka u odnosu na S7E (sa olovčicom i manjom baterijom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari